Herkese merhabalar, bugün bi fiyat hesaplamaşı yaptım fakat çıkan sonuç açıkçası ürküttü biraz. Bildiğiniz gibi önceden yaptıklarım selefon kaplamalı ve deri desenliydi. Suya ve yırtılmaya karşı mukavemetiydi ve çoğumuz memnun kalmıştı. 40x50 ebatında yine aynı özelliklerde yaptığım zaman ne oluyor diye maliyet çıkardım. Bu iş basit bir iş gibi görünsede aşırı titiz bir organizasyon gerektiriyor 100’e yakın paket hazırlanıyor ve tek tek adresler vs. oldukça zahmetli. Geçen seferde kargo şirketinin hatası sonucu çoğu kişiye kargo benden olarak gitti bırakın kârı, zarar bile etmiştim
Ben şuanda bu işi kuzenimin n11 mağazası üzerinden yapmak istiyorum. Buraya ürünü koyarım ve kargo dahil olarak herkese teslimatını gerçekleştiririm. 3 aşağı 5 yukarı kargo dahil olarak bi maliyet belirledim. Maliyetin fazlası olmaz ama azalması için çalışmaya devam edeceğim fırsat buldukça, ucuz kağıt arayacağım vs. Şuan için tepe maliyeti 100 adet için kargo dahil 100 lira gibi bir rakam çıkıyor. Saygılarımla merakla bekleyen forumdaşlarıma sunarım.