Detail Forum'a Özel Kolay Taşın'dan %25'e Varan Taşınma Kampanyaları

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kampanya güzel. Forumumuza hayırlı olsun :)

Şehir içi taşınma da dahil mi :D

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Öncelikle kampanya için teşekkürler. Düzen değiştirmek başlı başına bir problemken birde eşyaların özensiz taşınması ve zarar görmesi insanın canını çok sıkıyor gerçekten. Bir memur olarak takipteyim :)

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
_CaN_' Alıntı:
Kampanya güzel. Forumumuza hayırlı olsun :)

Şehir içi taşınma da dahil mi :D
Yani abi şehiriçi taşıma %10 indirimli dahi olsa bile oraya özel geleceğimiz için maliyetli olur. Fakat taşınacağın zaman 1 ay önceden bizi haberdar edersen, o tarafa iş ayarlamaya çalışırız. Böylelikle sanada uygun fiyata gelmiş olur.

Can' Alıntı:
Öncelikle kampanya için teşekkürler. Düzen değiştirmek başlı başına bir problemken birde eşyaların özensiz taşınması ve zarar görmesi insanın canını çok sıkıyor gerçekten. Bir memur olarak takipteyim :)
Evet kesinlikle katılıyorum. Fakat taşınacak olan müşterilerinde dikkat etmeleri gereken çok önemli bir husus var ki, bu da; hem ucuzluk, hem kaliteyi aynı yerde bulamayacaklarıdır. Hem ucuz olsun, hem de kaliteli olsun dedikleri zaman eşyaları kırılır dökülür ve karşılarında ise malesef muhatap bile bulamazlar. İş kavga ve gürültüyle biter.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
En son 3 sene önce taşınırken evden eve nakliyat ile anlaştım. Neyse bir şekilde evi yükledik getirdik. Anlaştığım adamlar mobilyaları monte edeceklerdi sözde ama bir baktım gelirken zarar görmesinin üstüne bir de montaj aşamasında zarar görecekler:) Abi dedim siz yoruldunuz bırakın gerisini ben hallederim :) Iyi niyetli ekmeginin pesinde arkadaslar di o yüzden pek kafaya takmadım ama bütün montajı tek başıma yapmak zorunda kaldım:)

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eraycan' Alıntı:
En son 3 sene önce taşınırken evden eve nakliyat ile anlaştım. Neyse bir şekilde evi yükledik getirdik. Anlaştığım adamlar mobilyaları monte edeceklerdi sözde ama bir baktım gelirken zarar görmesinin üstüne bir de montaj aşamasında zarar görecekler:) Abi dedim siz yoruldunuz bırakın gerisini ben hallederim :) Iyi niyetli ekmeginin pesinde arkadaslar di o yüzden pek kafaya takmadım ama bütün montajı tek başıma yapmak zorunda kaldım:)
Ahhahah bu iyimiş :D