Detail Kovası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dediğiniz çok doğru.Bende trendyoldakine karar verdim gibi.bi tanesi yedek 3 adet alacağım 339tl gibi birşey sanırım üçlüsü
Kova gelince fotoğraf paylaşabilir misiniz, fiyatına göre kaliteli duruyor fotoğraflardan. Bir de kapak olsa harika olurmuş.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kova gelince fotoğraf paylaşabilir misiniz, fiyatına göre kaliteli duruyor fotoğraflardan. Bir de kapak olsa harika olurmuş.
Linkteki Kovanin saticisina birisi sormuş kapak varmi,su sizdirmasi yaparmi diye var su sizdirmaz yazmis satici

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
cehalet mutluluktur. ben de kovam var diye seviniyorum.

Aynı kovadan bende kullanıyorum çok memnunum bagajda yer de kaplamıyor alt tarafında duruyor katlanıp.Zaten ön yıkama yapıyorum çamuru vs akıyor yıkamayı da özenli yapıyorum gerisinde de varsın çizilecekse de o kadar olsun düzeltilir.Kendime ait bahçemde yıkayamadığım sürece benzinlikte bu kadar özeniliyor.

gbpfocus16v

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynı kovadan bende kullanıyorum çok memnunum bagajda yer de kaplamıyor alt tarafında duruyor katlanıp.Zaten ön yıkama yapıyorum çamuru vs akıyor yıkamayı da özenli yapıyorum gerisinde de varsın çizilecekse de o kadar olsun düzeltilir.Kendime ait bahçemde yıkayamadığım sürece benzinlikte bu kadar özeniliyor.
Haklısınız valla.Araç sırf restarasyonda diye rezilliği göze aldım iş yerinin önünde ve evin garajında yıkamaya çalışacağım. baya zor olacak ama şimdilik yapacak birşey yok gibi gözüküyor.

tamercakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Bende bu şekilde bir kova ve kir tutucu edinmek istiyorum ama grit guard mı dirt trap mı alınmalı bilemedim. Dirt trap daha mı iyi sizce de?

tamercakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Ben gridi kesmediğim için yanları hep çatladı, 3 kova var 3ü de bir kaç yerden su kaçırıyor. Tel basıp, karbonat japonla tamir deneyeceğim. Aktif olarak kullanmasam da elimde bulunur en azından. Yanlarda da esneme yaptı ama daha ne kadar yaşar bilmiyorum. Milyoncu usulü şeffaf plastik kova almıştım önceden grit onları da çatlatmıştı.
Kamu spotu gridi kesmekten çekinmeyin.
Kesmekten kastınız neresini kesmek gerekiyor. Bende yeni aldım kovadan olmayalım grit yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...