Detail Sıcak Fırsatlar

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #201

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Menzerna Power Lock Ultimate Protection 1 Litre – boyakoruma.com
Menzerna Power Lock Ultimate %10 indirim kodu ile 138 tl civarına geliyor. Şu an burdan sonra en ucuz 198 lira n11de kampanya ile . Üstelik diğer sitelerde 250 tl ve üzeri fiyatlara kadar çıkıyor. Sarfiyatı çok olan bir ürün değilmiş araştırdığım kadarıyla . Bölüşmek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.

someone

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Muhtemelen fiyat artışı unutulmuş, birisi sipariş verdikten sonra fiyat hemen artacaktır.
Ortak alım olursa denemek için 250ml için alırım.
Menzerna Power Lock Ultimate Protection 1 Litre – boyakoruma.com
Menzerna Power Lock Ultimate %10 indirim kodu ile 138 tl civarına geliyor. Şu an burdan sonra en ucuz 198 lira n11de kampanya ile . Üstelik diğer sitelerde 250 tl ve üzeri fiyatlara kadar çıkıyor. Sarfiyatı çok olan bir ürün değilmiş araştırdığım kadarıyla . Bölüşmek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Muhtemelen fiyat artışı unutulmuş, birisi sipariş verdikten sonra fiyat hemen artacaktır.
Ortak alım olursa denemek için 250ml için alırım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazı ürünler denk geliyor böyle. Ben verdim siparişimi , düşünen arkadaşlar kaçırmasın bu fiyatlara bir daha bulmak zor. 4 tane kalmış stokta.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Marmara Forum Bauhaus'da Little Trees invisi ve clip air'ları birleştirmişler ürünleri sevenlere duyurulur. Ayrı ayrı aldığınız zaman 18tl ve 19 tl ancak 1 alana 1 bedava şeklinde paketlemişler fiyatlar fotoğraflarda görüldüğü gibi.
Clip olanın vanilyasını denemiştim kalicığını beğenmemiştim(10-15 gün) ama klimalara takılan güzeldi (1 ay) o yüzden tekrar bir şans vereyim dedim :D Ben 'New Car' ve 'Tropical' olanından aldım. New car klima tropical olan Clip. Tropical baya hoş bir koku tatlımsı ama ferah bir koku onu kız ardaşımın aracına kaptırdım :yazik: New car olanı henüz açmadım

Edit : New Car olanı denedim çam ağacı ve spray olan çeşitleri ile alakası yok kokusu çok yoğun tarif edemicem ama beğenmedim.
IMG_1671.JPG

Ekli dosyalar

Son düzenleme: