Detail Sıcak Fırsatlar

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Öne çıkan konu #2,281
Valla bu sonax genel temizleyici hoşuma gitti markete girmiştim bitane daha aldım attım sepete yedekte dursun stokculugu seviyorum :cool:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ya beyler, sizin yüzünüzden 1 gün öncesinden A101'e uğradım. İnsert ürünlerinden kaldımı diye sorunca abi onlar perşembe günü gelecek dedi. İyi ya bugün perşembe değil mi, abi bugün çarşamba dedi. O an surat ifademi, çaresizliğimi, yıkılmışlığımı....vs görmeniz lazımdı :D :D :D

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya beyler, sizin yüzünüzden 1 gün öncesinden A101'e uğradım. İnsert ürünlerinden kaldımı diye sorunca abi onlar perşembe günü gelecek dedi. İyi ya bugün perşembe değil mi, abi bugün çarşamba dedi. O an surat ifademi, çaresizliğimi, yıkılmışlığımı....vs görmeniz lazımdı :D:D:D
Bende gittim, herkes alıyor ürünler nerde diye, abi yarın gel dedi :terlisırıtan:

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi bari yanlız değilim. Günlerim kaydı zaten, kafam çorbadan hallice kıvamda, sabah kendime check list yaptım sonuç bu oldu. Yarın da gitmeyi unuturum :D:D
Sonax alacağım kalmış aklımda ama sonaxın hangisini alacağımızı da hatırlamadım
İyi bari yanlız değilim. Günlerim kaydı zaten, kafam çorbadan hallice kıvamda, sabah kendime check list yaptım sonuç bu oldu. Yarın da gitmeyi unuturum :D:D
Sonaxın hangi ürününü alacaktık onu da hatırlamadım zaten :terlisırıtan: bende de 24 saatlik nöbetten çıkınca zaman kayması oluyor o_O

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ya beyler, sizin yüzünüzden 1 gün öncesinden A101'e uğradım. İnsert ürünlerinden kaldımı diye sorunca abi onlar perşembe günü gelecek dedi. İyi ya bugün perşembe değil mi, abi bugün çarşamba dedi. O an surat ifademi, çaresizliğimi, yıkılmışlığımı....vs görmeniz lazımdı :D:D:D
Güldüm vallaha ya biz şanslıymışız demekki adamlar erkenden koymuşlar rafa aldık hala vardı markette ama kimse detaycı degil bizim buralarda

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
akçayda 2 set koymuşlardı ikisinide biz aldık enişteyle.

alet çantalı tabure pek mantıklı gelmedi bana

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar bu sonax ürünleri çok mu cazip acaba? Bizim a101 de var almadım ben, jant temizleyicim flowey var, genel temizleyici de amway kullanıyorum, yani elzem alınmalı mı ürünler?