Detail Sıcak Fırsatlar

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öne çıkan konu #261
bezler cg nın olsaymıs kasıntı guzel olurmus @ccibb bı oncekı kampanyadan nasıplendıkya soft bezlerını
Valla soft99 bezleri (artık geçen kampanyada çok uyguna aldık diye mi bilmem)benim çok hoşuma gidiyor :)
Cg ninkileri bilemiyorum,o yüzden yorum yapamıyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Abi, şimdi sakin ol ve elindeki kredi kartını yavaşça cüzdanına geri koy :komik:

Şaka bir yana fena fiyat değil ama insan biraz da düşünüyor ya. Süngeri ne yapacağım? 3 tane soft99 bezin ederi neydi ki zamanında zaten?

Gibi düşünceler ile kendini de soğutabilirsin :kop:
Yok ben tutuyorum kendimi
Zaten bezlerden dört tane var
Hani hem bezlerden hem fırçalardan almak isteyenler için sıcak fırsat
Yoksa benim için değil ;)
Ama yine de kaşıntı yapıyor :heyecan:
:komik::komik::komik:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kimyasaladamlardan kampanya bekliyorduk , fiyatlara zam gelmiş :/ .
Müstehaktır. Ahmet Abi @Kimyasal Adamlar sesimizi duy 2 alana 3 öde kampanyası yap fiyatlara %20 daha zam yap malum dolar hala artıyor. İndirim yaparsan haber verme 2 günde bitir. Burda yazılan çizilenlere de dönüş yapma. Gerek yok bize müstehak olan bu. :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kaçırmayalım abicim aman biter miter 200ml 36TL sonuçta 10-15TL lik ürün sıcacık bir fırsatmış için ısındı
Nuri bey sonuçta bu ürünü eskisi gibi 15 tl ye bulamıyoruz bu bir gerçek. Şu an ki fiyatlara göre 1lt olanı iyi gibi. Bende istemem 200ml sarp a 36tl vermek ama ne yapalım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri bey sonuçta bu ürünü eskisi gibi 15 tl ye bulamıyoruz bu bir gerçek. Şu an ki fiyatlara göre 1lt olanı iyi gibi. Bende istemem 200ml sarp a 36tl vermek ama ne yapalım.
20TL n11 de arattır aynı ürün adı Falken veya Autokit. Ayrıca hala İstanbul dışındaki şehirlerde benzincilerde bulan üyeler var 15-2₺ TL ye

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
20TL n11 de arattır aynı ürün adı Falken veya Autokit. Ayrıca hala İstanbul dışındaki şehirlerde benzincilerde bulan üyeler var 15-2₺ TL ye
Autokit baktım fakat 25 tl 30 tl arasında n11 de. Migros da vardı stok bitmiş. Şu an tekzen satıyor 17 tl. Geçen gün beylikdüzüne gittim Autokiti almaya. O kadar yol gittim, hemde stok da gözüküyordu ama yoktu. Bende gördüğüm her benzinliğe bakıyorum ama bulamadım. Kurban bayramı öncesinde Sakarya Akyazı Opette falken vardı. Keşke alsaymışım.

Mydyingwish

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Sarp Pozontıdaki otobandaki dinlenme tesisinde 15 tl Adana tarafındaki arkadaşlar faydalanabilir
Ellerinde de çokça mevcut

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Sarp Pozontıdaki otobandaki dinlenme tesisinde 15 tl Adana tarafındaki arkadaşlar faydalanabilir
ben de yakın zaman da ankara ya giderken pozantı yakınlarında ki bir dinlenme tesisin de çay içerken market kısmında tesadüfen görmüştüm.2 tane kalmıştı tanesi 10tl:)kaçırmadım tabii.yolculuk esnasında sadece benzin istasyonlarına bakmayın dinlenme tesislerinin market kısımlarına da bakın

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
ben de yakın zaman da ankara ya giderken pozantı yakınlarında ki bir dinlenme tesisin de çay içerken market kısmında tesadüfen görmüştüm.2 tane kalmıştı tanesi 10tl:)kaçırmadım tabii.yolculuk esnasında sadece benzin istasyonlarına bakmayın dinlenme tesislerinin market kısımlarına da bakın