Detail Sıcak Fırsatlar

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,881
Fiyatı uygun geldi bana (umarım öyledir:)). Sepetinizi 150Tl'ye tamamlarsanız 15 Tl kupondan indirim alırsınız. Ben yanına bölünmüş 250ml leather cleaner ekledim. Magifoam için son 1 ürün diyor bu arada.

5lt olani kuponla 290 a geliyor ankaradan baska alacaklar varsa 60 tl e alabiliriz.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Son aylarda N11 her urunde diger iki rakibine gore daha pahali satiyor ayni satici ayni urunleri. Muhtemelen komisyonlar daha fazla n11 de. Bu sene indirim de yapmadilar zaten. Artik kupon harici n11 den alisveris yapilmaz. Pazar payi lideriyken 2 rakibinin gerisine dusmusler zaten.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son aylarda N11 her urunde diger iki rakibine gore daha pahali satiyor ayni satici ayni urunleri. Muhtemelen komisyonlar daha fazla n11 de. Bu sene indirim de yapmadilar zaten. Artik kupon harici n11 den alisveris yapilmaz. Pazar payi lideriyken 2 rakibinin gerisine dusmusler zaten.
Bende aynı düşüncedeyim, Trenyol bu aralar daha popüler gibi, taksit imkanı olmaması/ kısıtlı olması, ticari fatura kesmemesi konusunda ciddi eleştiriler alıyor. Şirket için alışveriş yapamadım geçtiğimiz günler sırf bu sebeple...
Bu arada ayrıca 150-200 tl üzerine 15-20 tl kuponları var şuanki indirimlerde, güncel alışverişe ilave indirim olabiliyor...

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende aynı düşüncedeyim, Trenyol bu aralar daha popüler gibi, taksit imkanı olmaması/ kısıtlı olması, ticari fatura kesmemesi konusunda ciddi eleştiriler alıyor. Şirket için alışveriş yapamadım geçtiğimiz günler sırf bu sebeple...
Bu arada ayrıca 150-200 tl üzerine 15-20 tl kuponları var şuanki indirimlerde, güncel alışverişe ilave indirim olabiliyor...
Evet bu gunlerde o kuponlar guzel. Trendyol ayrica isteyince kupon veriyor sanirim. Yasal olarak faturasiz satamamasi lazim. Bir iki keresinde ayrica istemistim faturayi ama aslinda direk yollamasi lazim. Hepsiburadanin bir avantaji sepette farkli magazalar da olsa 50 tl uzeri kargo bedava. Trendyolda illa ayni magaza olmasi gerekiyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet bu gunlerde o kuponlar guzel. Trendyol ayrica isteyince kupon veriyor sanirim. Yasal olarak faturasiz satamamasi lazim. Bir iki keresinde ayrica istemistim faturayi ama aslinda direk yollamasi lazim. Hepsiburadanin bir avantaji sepette farkli magazalar da olsa 50 tl uzeri kargo bedava. Trendyolda illa ayni magaza olmasi gerekiyor.
Şirket adına kesilen faturadan bahsediyorum. :) Sedece şahsa fatura kesiyorlar maalesef..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Trendyol yemek sekmesinde de siparişi verdiğin yer sana fiş falan vermiyor. Şirkete masraf yazacaksın diye atmadığımız takla kalmıyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Trendyol yemek sekmesinde de siparişi verdiğin yer sana fiş falan vermiyor. Şirkete masraf yazacaksın diye atmadığımız takla kalmıyor.
Trendyol Yemek Tirt abi oturtamadilar sistemi keyfi olarak cok iptal ediyor kafasina göre

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hakan abi fiş biraz gönderen yer ile alakalı, söylemek lazım. Bana genelde fiş geliyor.

Trendyol Yemek Tirt abi oturtamadilar sistemi keyfi olarak cok iptal ediyor kafasina göre
Biraz daha küresel firmalarda iptal olayı çok. Özellikle Mc ve Burger Kingde yaşadım. Tabi ardından hemen memnuniyet indirimi tanımlıyorlar. Harici kebapçılar v.s tıkır tıkır. Geçen Kfc söyledim, söylemesi ayıp, yanlış/ eksik göndermişler, bildirdim, istememe rağmen, iade etmişlar parayı. O konuda çok iyiler. Bu tarafta epey iyi çok memnunum ben.

Özellikle market uygulaması çok iyi, geçen hanım s.o.s verdi ufaklığın mama bitti diye, dışardayım, hemen trendyoldan söyledim 10 dkda göndermişler. İşin en entresan tarafı, indirim tanımlamışlar 80 liralık mama 40 liraya ayağımıza kadar geldi, gidip marketten alsam daha pahalı...

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan abi fiş biraz gönderen yer ile alakalı, söylemek lazım. Bana genelde fiş geliyor.

Biraz daha küresel firmalarda iptal olayı çok. Özellikle Mc ve Burger Kingde yaşadım. Tabi ardından hemen memnuniyet indirimi tanımlıyorlar. Harici kebapçılar v.s tıkır tıkır. Geçen Kfc söyledim, söylemesi ayıp, yanlış/ eksik göndermişler, bildirdim, istememe rağmen, iade etmişlar parayı. O konuda çok iyiler. Bu tarafta epey iyi çok memnunum ben.

Özellikle market uygulaması çok iyi, geçen hanım s.o.s verdi ufaklığın mama bitti diye, dışardayım, hemen trendyoldan söyledim 10 dkda göndermişler. İşin en entresan tarafı, indirim tanımlamışlar 80 liralık mama 40 liraya ayağımıza kadar geldi, gidip marketten alsam daha pahalı...
Bende Mc ve Burger king te yasadim :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kampanya dönemleri dışında Trendyol'un komisyon oranı N11'e göre daha yüksek. Trendyol, kampanya dönemlerinde satıcılara çok yüksek oranlarda indirim yapmalarını istiyor. Örneğin; Ürünün son 14 günlük fiyatının %20 aşağısına fiyatı çekerseniz kampanyaya dahil edilirsiniz diyor. Bunun karşılığında bazen aldığı komisyonu %50 oranında düşürüyor. Trendyol'da fiyatların düşük olmasının sebebi genel olarak budur.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Trendyol.com Sonax Shop mağazasında indirimler var. Bakınız en yeni şu ürünlerde indirimler var.
https://www.trendyol.com/sonax/xtreme-seramik-sprey-kaplama-750-ml-p-98921898
https://www.trendyol.com/sonax/xtreme-seramik-aktif-sampuan-500-ml-p-168680978
https://www.trendyol.com/sonax/xtreme-seramik-parlatici-cila-750-ml-p-119032064

Sepete ekle butonunun altında kupon kazan çıkarsa eklemeyi unutmayın :)

Üçlü set yaparsanız 340 TL oluyor. Kendi web sitelerinde fiyatlara baktım böyle bir set 448 TL'ye mal oluyor.
Acımadım yapıştırdım aldım. Şimdi bana kalacak bir ev lazım :D:D
Hakan abi 2 sorum olacak. Hem seramik qd hem de seramik spray waxı perdeler, seramik kaplı veya korumasız yüzeyde uygulansa daha verimli olur diye düşünüyorum katılır mısın? 2. Sorum da; korumalı yüzeye uygulanması durumunda seramik qd korumayı öper mi abi? Şimdiden teşekkürler :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi 2 sorum olacak. Hem seramik qd hem de seramik spray waxı perdeler, seramik kaplı veya korumasız yüzeyde uygulansa daha verimli olur diye düşünüyorum katılır mısın? 2. Sorum da; korumalı yüzeye uygulanması durumunda seramik qd korumayı öper mi abi? Şimdiden teşekkürler :)
İlk cümlene katılıyorum zira benim zuzular gelsin ben mevcut korumayı tamamen temizledikten sonra kullanacağım. Seramik QD içeriğinde temizleyici var ise (henüz bakmadım) o zaman yüzeydeki mevcut korumayı tatlı tatlı öpebilir. Dil dile değmez belki ama dudaktan falan öper :D :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Haaa onu uygulamadan yapabiliyor muyuz? Siparişi verirken hoooo hemşooo fişi getirmeyi unutma, unutursan topuklarına sıkarız haaa diye bir not düşebiliyor muyuz ?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Haaa onu uygulamadan yapabiliyor muyuz? Siparişi verirken hoooo hemşooo fişi getirmeyi unutma, unutursan topuklarına sıkarız haaa diye bir not düşebiliyor muyuz ?
Abi not kısmına yaz, büyük harflerle. :D Gelmedi mi buna rağmen, uygulama üzerinden canlı desteğe bağlan, onlar bir şekilde çözer :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi not kısmına yaz, büyük harflerle. :D Gelmedi mi buna rağmen, uygulama üzerinden canlı desteğe bağlan, onlar bir şekilde çözer :)
Fişi getirin yoksa işletmenizi yakarım. Hatta, topuklarınıza sıkarım. Sniper ile pos cihazlarınıza nişan aldırırım. Bunları yazsam getirirler herhalde. :D :D :D