Detail Sıcak Fırsatlar

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Son düzenleme:

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
2. ürün 1 tl ye geliyor. 71 liraya 2 adet autoking quick wax veya 83 liraya 2 adet lastik temizleme parlatıcı gibi. ben kullanmadım, beklentim yüksek olmasa da iş görür, kurtarır düşüncesindeyim .

https://www.hepsiburada.com/auto-king-quick-wax-hizli-cila-473-ml-p-HBCV00000TZZIT?magaza=Auto King
https://www.hepsiburada.com/auto-ki...e-parlatici-p-HBCV00000TZZIL?magaza=Auto King

Ayrıca deriklinikte de set halinde deri temizleyici, koruma ve uygulama süngeri şeklinde ürün setleri mevcut 141 tlye geliyor.

Mat Derilerinizin Etkili Temizlik ve Koruma Seti

ben autoglym deri temizleyici ürünü almasam kesin değerlendirirdim. deriklinik ürünleri iyidir. ihtiyacı olanlar için faydalı olur umarım .

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Bugün trendyolda oto bakım ürünlerinde indirim diyor, takip ettiğiniz ürünleri kontrol edin arkadaşlar. Benim baktığım ürünlerin fiyatı değişmemiş o ayrı.

lynx

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bugün trendyolda oto bakım ürünlerinde indirim diyor, takip ettiğiniz ürünleri kontrol edin arkadaşlar. Benim baktığım ürünlerin fiyatı değişmemiş o ayrı.
Evet bende gördüm hocam, indirim kuponu var. Türk Malları arasında PH Nötr Foamlance köpük için tavsiye verebilecek var mı, Atas/Divortex/Newmix vs.??

21061110AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Atas yerli değil, Newmix'e olumsuzum, Divotex ön yıkama şampuanını bir arkadaşım aldı, memnun kaldığını belirtti, ph ölçümüde yapmış nötr konusunu onayladı.... Bende ilerleyen günlerde testini çekeceğim
Divortex washberry almıştı bir arkadaşım kokusu güzel temizliği de fena değil fiyatının hakkını verdi 2 sene önce çok uygundu fiyatı su an bilmiyorum fakat içeriğinde kostik bulunduğu ile ilgili bir bilgiye ulaşmıştık o sıra o yüzden biraz mesafeliyim ben. Ph nötr olduğu söyleniyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara