Prime üyelik var bende fiyat onunla alakalı değişiyo olabilir . Aylık belirli ücret karşılığında prime video , bazı ürünlerde ücretsiz hızlı kargo vs gibi avantajları oluyor öneririm
3d glass cleaner. Benim çok memnun olduğum bir ürün. Saf su veya arıtılmış su veya ambalaj su ile sulandırıp kullanabilirsiniz. 1:50 ye kadar sullandırılabiliyor. Ben göz kararı sulandırıyorum suyun mavi rengine göre.
Satıcı CEKA Group'a sordum. resimdekinin aynısı dedi. Aslında @Sefa46 hocam paylaşacaktı bu ürünü ilk o farketti, ama unuttu sanırım. Hatta biz ilk konuştuğumuzda 175 idi şu an 195 olmuş. Çok fazla cam temizleyicim olduğu için ben almak istemedim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada bu üründe doğrudan bir indirim yok ama fiyatı iyi gibi. Litresi 77 liraya geliyor. Alıp kullanmadım, fakat youtube incelemelerini izlemiştim Honda Accord yıkayan bir eleman var, kolay kolay şampuan beğenmeyen biri, bu şampuanı beğenmişti. Bir dönem almaya niyetlenmiştim araya başka şampuanlar girmişti. Eskiden kullananlar vardı forumda onlarda memnundu sanki. Uygun fiyata şampuan düşünenler VP concentrated yerine bunu tercih edebilirler. Dilerseniz autogeekonline.net den incelemelerine bakabilirsiniz. Orada da kullananlar fazlasıyla memnun.