Detail Sıcak Fırsatlar

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #3,821
Arkadaslar birde Atlasyada yani ADBL Saticisi Trendyol.üzerinden aldiginiz ürünlere ve kullandiginiz ürünlere olumlu yada olumsuz yorum yapmanizi rica etti Bir sonraki Sevkiyat icin nelerin iyi nelerin kullanissiz oldugunu bilmek maksadiyla ben kendi kullandiklarima yorumumu yazdim zorunlu degildir dedigim gibi sadece rica.
Az önce 3 ürün sipariş verdim :) gelince yorum yaparım ben de.

Kubati

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
fiyatlar bindirim gibi duruyor, kalitesi nasıl 1. sınıf mı yoksa fiyat performans urunler mi ? Tecrubeli arkadasların degerli fikirlerine ihtiyacımız var :D

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
@Her Şey Garajda instagram da %15 indirim yaptığınızı paylaşmışsınız. Bütün ürünlerde geçerli mi? Keşke forumda da duyuru yapsaydınız..
Düşünenler varsa firmanın sitesine bakabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Şey Garajda

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
@Her Şey Garajda instagram da %15 indirim yaptığınızı paylaşmışsınız. Bütün ürünlerde geçerli mi? Keşke forumda da duyuru yapsaydınız..
Düşünenler varsa firmanın sitesine bakabilir.

Merhaba, indirim sadece Shiny Garage markasında geçerlidir, bilginize. Bol detaylı ve sağlıklı günler dileriz.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
İnternette bu ürünün tanesi 1400 TL. Mağazada 2 tanesi 750 ye mi geliyor. Enteresan

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kampanya 18-31 ocak diye belirtilmiş.. Kampanya bittiği için fiyat değişmiştir.

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Harbiden bnde kaliteli bir bagaj düzenleyici arayışı içindeyim, şöyle cırt cırt ile kenara tutturulacal içindr bölmeleri olacak. Aliexpress te var da kargo filan uzun iş. Kullanıp memnun olunan bir ürün varsa önerileri almak isterim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Harbiden bnde kaliteli bir bagaj düzenleyici arayışı içindeyim, şöyle cırt cırt ile kenara tutturulacal içindr bölmeleri olacak. Aliexpress te var da kargo filan uzun iş. Kullanıp memnun olunan bir ürün varsa önerileri almak isterim
İşimi görür dersen özel e gel orjinal Meguiars Çanta var hocam :)