Detail Sıcak Fırsatlar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #1,461
Ben de merak ettim abi, köpük yapıcı başlıkta varmış. Tam aradığım şey :) merak ettim ürünü
Paylasirken sen geldin aklima zaten :)

Secho modifiyeyle ugrasmak istemeyenler, nozul bulamayanlar, kece delik islerinden anlamayanlar icin bence iyi fiyatli bir alternatif.

Sonucta artik marketlerde soyulmuş sarimsak ya da yarim dilim karpuz satiliyor. Biz soyamiyor muyuz? Dilimleyemiyor muyuz? Hazir yapilmis bir alternatif anlaminda paylastim. Acikcasi performansini merak ettim. 50 tl olsa sirf bu merak icin alirdim mesela :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Bu ürün trendyolda bana 85 lira gösteriyor . Ama Google da 42 lira diyor trendyolda. Youtube da köpük yapan videosu var ama bana yine de pahalı geldi . Ben 150 lira verdim kwazar için ama onun malzeme kalitesi tasarımı çok iyi. Yanında da 3 tane noozle var .
Kwazar dan memnunmusunuz? Aracı tam tur dönmek için kaç kere basıncı yeniliyorsunuz, bu iş yorucu oluyormu?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Eski 5 lt lik pompanın ucunu çıkardım buna taktım cuk oldu biraz burnumuz uzun oldu ama iş görür gene . Uzun kısmın içinde süngerin yeşil kısmı ve diğer ucunda da biraz metal temizlik malzemesi- mutfaklarda bulunur genelde- koydum genel anlamda köpük yapiodu zaten ama içindekileri değiştirebilirim. Belki yapanlara fikir olur. Gece gece ev halkı beni izliyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu arada kendi kafasında duruyor istediğim zaman tak çıkar yapıp değiştirebilirim.

Hocam ufak yer boşa çıktıysa yani sechonun orjinal uçları bana verirmisin ? Elimde bir pompa var ama bu parçası yok kullanamıyorum. Ve bu uzun ucu nerden temin ettiniz

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ho
Eski 5 lt lik pompanın ucunu çıkardım buna taktım cuk oldu biraz burnumuz uzun oldu ama iş görür gene . Uzun kısmın içinde süngerin yeşil kısmı ve diğer ucunda da biraz metal temizlik malzemesi- mutfaklarda bulunur genelde- koydum genel anlamda köpük yapiodu zaten ama içindekileri değiştirebilirim. Belki yapanlara fikir olur. Gece gece ev halkı beni izliyor

Hortuma deleceğin deliğin büyüklüğü köpük kıvamını ayarlar

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hocam ufak yer boşa çıktıysa yani sechonun orjinal uçları bana verirmisin ? Elimde bir pompa var ama bu parçası yok kullanamıyorum. Ve bu uzun ucu nerden temin ettiniz
yok boşa çıkmadı fatih bey istediğim zaman tak çıkar yapıp kullanırım ikisinide kullanırım. ama tam istediğim gibi olmadı zaten biraz daha kafa yormalıyım. bu uzun uç bende 5 lt zemzem markasının pompasının vardı onlara ait.

bu gidişle kwazarın el spreylerinden sonra köpük pompasınıda alıcam galiba istediğim gibi olmassa.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
yok boşa çıkmadı fatih bey istediğim zaman tak çıkar yapıp kullanırım ikisinide kullanırım. ama tam istediğim gibi olmadı zaten biraz daha kafa yormalıyım. bu uzun uç bende 5 lt zemzem markasının pompasının vardı onlara ait.

bu gidişle kwazarın el spreylerinden sonra köpük pompasınıda alıcam galiba istediğim gibi olmassa.
Olmazsa diğer bütün pompaları bana yolla.
şimdi olmayan ne önemli olan bu. İlk önce şampuan oranını tam kararına ayarlayın. Ben nozul arkasına sadece bir parça keçe koyarak bitiriyorum bu işi. Keçe dediğim de bulaşık süngerinin yeşili. Mesel iç hortumA delinen delik deliğin büyüklüğü köpük yoğunluğunu ayarlar. Delik büyüdükçe basınç tüketimi artıyor.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Olmazsa diğer bütün pompaları bana yolla.
şimdi olmayan ne önemli olan bu. İlk önce şampuan oranını tam kararına ayarlayın. Ben nozul arkasına sadece bir parça keçe koyarak bitiriyorum bu işi. Keçe dediğim de bulaşık süngerinin yeşili. Mesel iç hortumA delinen delik deliğin büyüklüğü köpük yoğunluğunu ayarlar. Delik büyüdükçe basınç tüketimi artıyor.
Olmayan nozul ile bağlantı parçasının uzunluğu uzun olduğu için içine bol bol keçe dayadim o yüzden iyi olmadı galiba kisaltmaliyim birde keçeler suyu çektikçe uzun Luk nedeniyle suyu kendi kendine saldı o yüzden hiç hoş olmadı. İçini daha delmedim.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Olmayan nozul ile bağlantı parçasının uzunluğu uzun olduğu için içine bol bol keçe dayadim o yüzden iyi olmadı galiba kisaltmaliyim birde keçeler suyu çektikçe uzun Luk nedeniyle suyu kendi kendine saldı o yüzden hiç hoş olmadı. İçini daha delmedim.

İstanbul Küçükçekmecedeyim yakınsanız yardım edeyim