Detail Sıcak Fırsatlar

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Dostlar Merhaba
Korona virüsü nedeniyle Romanya ve İtalya fabrikalarımız geçici olarak faaliyetleri durdurulmuş olup fabrikalar kapatılmıştır.
Nisan ve Mayıs aylarında planlanan kampanyalar ileri bir tarihe ertelenmiş olup henüz bir takvim yayınlanmamıştır.

WD 4 az dahi stoğa yeniden girmiştir.
SC 2-SC 3-SC 4 az dahi stoğa yeniden girmiştir.
WD 5 kritik stokta
WD 6 kritik stokta
K5 Eu Kampanyası bitmiştir

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Lastik parlatıcı jel arayanlar için baya baya sıcak fırsat

Daha önce denemedim ama Tonyin Waxı kullananlar hep memnundu, lastik parlatıcısının da üzeceğini sanmam ki fiyat bedavadan Bi tık pahalı, üzse de Bi yerlerde kullanılır elbet ;)

Tonyin Lastik Parlatıcı Jel:

Lastık Ve Plastik Parlatıcı Jel / Su Bazlı - n11.com

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@mustafacagri, almak istiyorum Elimde 3D magic dress tire var. Ona göre nasıldır ki ? Birde satıcı nasıl acaba ?
İnternette hiç test, video vs ben de göremedim, daha önce kendim de kullanmadım. Ama Tonyin Wax dan çok memnundu herkes ve baktım 473 ml jel dedim sarp fiyatına tonyin lastik jeli :) denemeye değer diye düşündüm ki satıcısı(tonyinin Türkiye ana satıcısı olması lazım) da Face'de "N11 de ilk satışlar olduğu için zararına fiyata koyduk eş dost faydalansın" diye gönderi paylaşmış, ben de ordan bakıp aktardım buraya. Bende de endurance jel var ama denemek için aldım, bu fiyatlara jel lastik parlatıcı zor çünkü, iyi çıkarsa Bi 3 4 sene daha parlatıcı almamış olurum :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Daha önce denemedim ama Tonyin Waxı kullananlar hep memnundu, lastik parlatıcısının da üzeceğini sanmam ki fiyat bedavadan Bi tık pahalı, üzse de Bi yerlerde kullanılır elbet ;)

Teşekkürler ihtiyacım olmasada bu fiyata denemek için aldım. :)
Ayrıca 2al 1 öde ile tanesi 12.5 tlye geldi. Sarp gibi olsa yeter ki daha da iyi olma ihtimali yüksek :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler ihtiyacım olmasada bu fiyata denemek için aldım. :)
Ayrıca 2al 1 öde ile tanesi 12.5 tlye geldi. Sarp gibi olsa yeter ki daha da iyi olma ihtimali yüksek :D
Aynı psikoloji ile aldım :D lastik parlatıcıda da stok yapılmaz be derken ödeme başarıyla gerçekleşti yazısı belirdi ekranda :D 2 al 1 öde kampanyasına sorun yapmazlar umarım, gerçi yapsalar da 25 liraya yine iyi fırsat :D beklemedeyiz :D

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı psikoloji ile aldım :D lastik parlatıcıda da stok yapılmaz be derken ödeme başarıyla gerçekleşti yazısı belirdi ekranda :D 2 al 1 öde kampanyasına sorun yapmazlar umarım, gerçi yapsalar da 25 liraya yine iyi fırsat :D beklemedeyiz :D
ahahah ödeme ekranında bende bir duraksadım sonra nasıl olduysa :sarki: bir anda bende de ödeme başarıyla gerçekleşti yazısı belirdi ekranda :komik:
2al1 ödenin arkasında n11 olduğu için sorun yapmayacaklarına güveniyorum. yapsalarda dediğiniz gibi yine de iyi :)

Server.bedii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya

Eyvallah hocam, hemen kaptım iki tane :)

Yalnız satıcının güvenilirliği konusunda çok şüpheliyim. Ne bir yorum ne de puanı var. Hepsiburada fiyatı 73 TL ve işin garibi aynı satıcı.
Neyse bekleyelim görelim bakalım.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Tonyin Wax' ı hala kullanıyorum :) vazgeçilmezim..
Ayrıca lastik parlatıcı fiyatı da güzelmiş gerçekten..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@mustafacagri arkadaşım cidden sağolasın, lastik parlatıcı spreyim bitmek üzereydi. Meguiars Endurance alacaktım ama mevcut durumumdan ötürü erteliyordum. 25 TL'ye 2 al bir öde görünce dayanamadım. Bu fiyata turşu çıkmadığı sürece çokta mesele değil yani :) Tonyin'in waxını @akko Hakan'dan duyuyordum. Her ürünü aynı kalitede olmasa da sonuç olarak bir miktar referans olabilir kanısındayım. Bakalım deneyip göreceğiz :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@mustafacagri arkadaşım cidden sağolasın, lastik parlatıcı spreyim bitmek üzereydi. Meguiars Endurance alacaktım ama mevcut durumumdan ötürü erteliyordum. 25 TL'ye 2 al bir öde görünce dayanamadım. Bu fiyata turşu çıkmadığı sürece çokta mesele değil yani :) Tonyin'in waxını @akko Hakan'dan duyuyordum. Her ürünü aynı kalitede olmasa da sonuç olarak bir miktar referans olabilir kanısındayım. Bakalım deneyip göreceğiz :)

beğenirsen 1 tanesini alırım :D :D ahahaha

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İnşallah hep birlikte kazıklanmayız :) Ben de aldım bakalım, teşekkürler @mustafacagri
Arkadaşlar bu konu beni biraz tedirgin etti ve arayıp adamı buldum. Daha önce mümessillik aracılığı ile satış yaptırıyormuş sırf n11 de mağazasına yorum gelsin ve n11 de sayfası ön plana çıksın diye bu şekilde bir yol izediğini anlattı bana telefonda. Birazdan bu kampanyayı kapatıp öğleden sonra da iron x ve spray ceramicte %50 indirim yapacakmış. Haberiniz olsun :) çökün :D

@mustafacagri hocamın duyurduğu fırsata benden de bir ek gelsin :)

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar bu konu beni biraz tedirgin etti ve arayıp adamı buldum. Daha önce mümessillik aracılığı ile satış yaptırıyormuş sırf n11 de mağazasına yorum gelsin ve n11 de sayfası ön plana çıksın diye bu şekilde bir yol izediğini anlattı bana telefonda. Birazdan bu kampanyayı kapatıp öğleden sonra da iron x ve spray ceramicte %50 indirim yapacakmış. Haberiniz olsun :) çökün :D

@mustafacagri hocamın duyurduğu fırsata benden de bir ek gelsin :)

Hafiye gibisin yemin ediyorum :) O dükkanı yıkarlar söyle ona :)