Detail Sıcak Fırsatlar

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,921
Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
an itibariyle ceramik seri tr de.
Turtle Wax Hybrid banner
ama hemen alım yapmayın. dün görüştüm tüm ürünler ( 3 in 1 ) girilmedigi ve ikili seri avantajlı paketler daha sisteme girilmedigi bilgisini aldım.
firmayla yeni görüşmemde tüm ürünlerin açıldıgını ( bir ekleme olmamış) ve ürünlerin yeni gelmesinden dolayı güncel bir kampanya olmadıgını söylediler.

neyse ki trenyolda Yağ & Yedek Parçada Dev İndirim kapsamında Sepette %20 İndirim le 103,92 TL geliyor ürünler.
Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 ml 53342 | Trendyol

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende v10 var bu basliklarin hepsi var zaten absolute modellerinde.Aracta gercekten cok kullanisli oluyor.Olmayanlar icin basliklar alinabilir pahali degil bence.Yalnız şu hortum guzelmiş tek satılıyor ise almak lazım çok esneklik sağlar.
Bu başlıklar standartta gelenden farklı. Örneğin bizde de ince uzun var ama Car Kit içerisindeki ince uzunun içinden bir de eğilebilir lastik bölüm çıkıyor koltuk ve konsol aralarını süpürmek için.

Araç halısını süpürmek için bizdeki normal büyük zemin başlığı yerine, dikey fırçalı başlık var, bu sadece yatayda değil, dikeyde yerleşen kirleri de çıkarıyor.

Diğer kalan yumuşak fırçalı büyük ise aynı. :)

fletner

Amatör Detaycı
Üye
V10 başlıkları bunlar o ince uç içerisinden lastik bölüm çıkmıyor doğru ancak küçük başlık ve diğer başlık var.Yalnız o uzayan bölümün ağzı biraz geniş gibi duruyor dar yerlere girmekte zorluk çekebilir.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
firmayla yeni görüşmemde tüm ürünlerin açıldıgını ( bir ekleme olmamış) ve ürünlerin yeni gelmesinden dolayı güncel bir kampanya olmadıgını söylediler.

neyse ki trenyolda Yağ & Yedek Parçada Dev İndirim kapsamında Sepette %20 İndirim le 103,92 TL geliyor ürünler.
Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 ml 53342 | Trendyol
Ege hocam bu ürünün iki çeşidi var. Yanılmıyorsam biri araç ıslakken diğeri kuruyken uygulanıyor.

Uygulama kolaylığı açısından sarı ambalajlı olan daha iyi, dayanım açısından sizin linkini verdiğiniz yeşil ambalajlı olan daha iyi olur gibi düşündüm düz mantık. Siz hangisini önerirsiniz?

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
V10 başlıkları bunlar o ince uç içerisinden lastik bölüm çıkmıyor doğru ancak küçük başlık ve diğer başlık var.Yalnız o uzayan bölümün ağzı biraz geniş gibi duruyor dar yerlere girmekte zorluk çekebilir.
Hocam bir önceki sayfada da paylaştım, burada videoyu da ekledim.
Bizim zemin süpürme başlığınız https://www.dyson.com/support/journey/spare-details.967479-01.html linkindeki.
Ama bu kit içerisinde yer alan başlık aşağıdaki.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bizim zemin süpürme başlığınız https://www.dyson.com/support/journey/spare-details.967479-01.html linkindeki.
Size son iki sorum kaldı bu konuda hocam :)

1) bu orijinal olmayan parlar süpürgeye bir sıkıntı çıkartır mı? İncelediğime göre HB araçlar olsun sedan araçlar olsun hortumsun o aralara girmek zor gibi görünüyor.

2) V8-V10-V11 modelleri arasındaki farklar nelerdir ve sizce araç ve kullanımı içim hangisi tercih edilmelidir? Teşekkür ederim şimdiden

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Size son iki sorum kaldı bu konuda hocam :)

1) bu orijinal olmayan parlar süpürgeye bir sıkıntı çıkartır mı? İncelediğime göre HB araçlar olsun sedan araçlar olsun hortumsun o aralara girmek zor gibi görünüyor.

2) V8-V10-V11 modelleri arasındaki farklar nelerdir ve sizce araç ve kullanımı içim hangisi tercih edilmelidir? Teşekkür ederim şimdiden
İstediğinizi sorabilirsiniz, eğer sormazsanız ileride benim sorularım olduğunda da ben çekinirim, forum bunun için var. :)

1) Bunu ben de bilmiyorum. External parçalar olduğu için bana kalırsa sorun çıkarmaz. Ama internal parçalar için kesinlikle yan sanayi ürün kullanmayı tercih etmem. Mesela hepa filtresi gibi.
2) Tüm ürünler arasındaki farkları; şarj ömrü, toz haznesi büyüklüğü, motor gücü, çalışma modları olarak özetleyebiliriz. Versiyonlar yenilendikçe, genel olarak bu özellikler değişiyor. Ama bu demek değil ki sizin için en mantıklı olan her zaman en güncel versiyon. Örneğin ben V11'i tercih etmem, çünkü cihazın kendisi çok büyüdü. Ben mobilitesi daha yüksek bir ürün tercih ederim, çünkü zaten evde kablolu normal süpürge de var. Bu nedenle tam olarak ihtiyacınızı belirlemeniz gerekli.

Genel olarak ben araç kiti ve esnek uzatma borusu almayı tercih edeceğim gibi gözüküyor.

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Bu ürünü arabada randımanlı kullanabilir miyiz?
Araba süpürgeleri gibi iş görüyor. Günlük temizlikte kullanılabilir. Motorlu başlığı olmadan ince uçla denedim normal süpürge verimi alamadım. Esnek boru takınca verimi iyice düşer gibi geliyor. Belki de o yüzden üretici araç aksesuar setine koymamış tır.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ege hocam bu ürünün iki çeşidi var. Yanılmıyorsam biri araç ıslakken diğeri kuruyken uygulanıyor.

Uygulama kolaylığı açısından sarı ambalajlı olan daha iyi, dayanım açısından sizin linkini verdiğiniz yeşil ambalajlı olan daha iyi olur gibi düşündüm düz mantık. Siz hangisini önerirsiniz?
benim birşey söylememe gerek kalmamış .@Mugzy, bey aklın yolu bir.
Hybrid Solutions grubunda sprey olarak iki üründen hariç bir de 3 ni 1 diye temizleme yetenegi olan bir üründe var oda koyu pembe renk. o hem gelmemiş tr ye hemde sarıyla beraber aslında tek kullanılabilsede yeşil ana ürünün destekleri gibi düşünülmüş bence. yıkamalar arası pempe temizlik ve yenilenebilirlik vadederken
sarının açıklamasında da benzer ibarelere rastlayabilirsiniz. tanıtımında açıklamasında kullanım için ''Hybrid Solutions ürünlerle birlikte'' der ve yıkamalarından sonra kurutma ve su lekelrini önledigi yazar.yenilenebilirlik durabilite bunun içinde geçerli vaadler arasında.

daha önce ki ICE serisinde olan ve bu seride de yeni çıkan black wax sordugumda firma burnundan kıl aldırmayan bir edayla tüm gelen ürünler bunlar diyerek cvp vermişti .

hem siyah olması tabi sio2 birde polimer kombini ve tabi hemde carnauba içerigiyle benim çok ilgimi çekmesine ragmen ne yazık ki merakımı uyandıran ama deneme imkanı bulamayacagım bir üründe yok degil.

artık kaplumbaga yeşil oldu bu son alımda.

iyi detaylar.

Trendyol'da 3d ödeme seçeneği yok diye hatırlıyorum. Birde taksit yapıyorlarmıydı.
aynen hakanım. benim kart sonradan 100 tl üstü üç taksit yapıyor neyse ki . trendyolunda artık yenilenmesi gerekli .

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Aslında söylemek istediğim şey konu biraz uzadı gibi ama:) ikiside turbo başlık bir farkı yok yani sadece uyumlu oldukları modeller farklı.Bu mesela elektrikli olan modellerle de uyumlu.Yani bu başlıkta benim söylediğim başlıkta fırçalı turbo olarak geçen başlıklar.Ergonomik olarakta gördüğüm kadarı ile bir farkları yok.Basligi videodan detayli gorebilirsiniz.Alacak olan kisilerde birasz daha detayli bakmis olur.Yine de bilmedigim bir fark varsa eger bilemiyorum:)

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında söylemek istediğim şey konu biraz uzadı gibi ama:) ikiside turbo başlık bir farkı yok yani sadece uyumlu oldukları modeller farklı.Bu mesela elektrikli olan modellerle de uyumlu.Yani bu başlıkta benim söylediğim başlıkta fırçalı turbo olarak geçen başlıklar.Ergonomik olarakta gördüğüm kadarı ile bir farkları yok.Basligi videodan detayli gorebilirsiniz.Alacak olan kisilerde birasz daha detayli bakmis olur.Yine de bilmedigim bir fark varsa eger bilemiyorum:)
Hocam, videoyu koydum, resmi koydum, anlattım. Bir kez daha görseller ile anlatayım. :)
Bizdeki ürün;

Bu şekilde. Yani diyagonal uzanan şerit fırça ile kaplanmış.
Car Kit'te ise;

Bu ürün var.

Evet, ikisi de motor başlıklı, evet, ikisi de Dyson'ın ürünü.
Ama ikisi farklı ihtiyaçlar için üretilmiş, malzemesi ve mantığı farklı ürünler.

Zaten markanın tüm süpürgeler için; Allergy Kit, Home Kit, Car Kit gibi setleri var. Hepsi bir şekilde, ihtiyaçlar doğrultusunda diğerinden farklılaştırarak üretilmiş ürünler.

Örneğin baktığınız zaman aşağıdaki iki ürün de aynı gibi. Belki sadece küçük detaylar fark yaratıyor. Bu şekilde açıklayacak bir görsel koymasam, belki de "ikisi aynı şey" diyebiliriz. Ama burası tam da bu "küçük" detayların forumu. Yani iki farklı ürünü henüz kullanmamış ve detayını öğrenmek isteyen arkadaşlara, "ikisi de aynı şey" demekle yardımcı olamayız.

Örneğin ben KC PO ve KC GS arasındaki farkı sorduğumda, "ikisiyle de arabanın içini temizleyebilirsin, fark yok" deseydi birisi ve KC GS ben alsaydım çok üzülürdüm. Bu yüzden daha önce hiç kullanmadığım bir set olduğu için de net yargılarla yazmamıştım. Umarım hassasiyetimin nedenini anlatabilmişimdir. :)

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hocam, videoyu koydum, resmi koydum, anlattım. Bir kez daha görseller ile anlatayım. :)
Bizdeki ürün;

Car Kit'te ise;

Bu ürün var.

Ama ikisi farklı ihtiyaçlar için üretilmiş, malzemesi ve mantığı farklı ürünler.

Zaten markanın tüm süpürgeler için; Allergy Kit, Home Kit, Car Kit gibi setleri var. Hepsi bir şekilde, ihtiyaçlar doğrultusunda diğerinden farklılaştırarak üretilmiş ürünler.

Örneğin baktığınız zaman aşağıdaki iki ürün de aynı gibi. Belki sadece küçük detaylar fark yaratıyor. Bu şekilde açıklayacak bir görsel koymasam, belki de "ikisi aynı şey" diyebiliriz. Ama burası tam da bu "küçük" detayların forumu. Yani iki farklı ürünü henüz kullanmamış ve detayını öğrenmek isteyen arkadaşlara, "ikisi de aynı şey" demekle yardımcı olamayız.

Örneğin ben KC PO ve KC GS arasındaki farkı sorduğumda, "ikisiyle de arabanın içini temizleyebilirsin, fark yok" deseydi birisi ve KC GS ben alsaydım çok üzülürdüm. Bu yüzden daha önce hiç kullanmadığım bir set olduğu için de net yargılarla yazmamıştım. Umarım hassasiyetimin nedenini anlatabilmişimdir. :)
Yani sizinle bu konuda bir fikir ayriligina sahibim.Cunku bahsettigimiz seyler birbirinden farkli seyler.Koymus oldugunuz basliklar aslinda sadece sekil olarak benziyor.Birisi pa
Bizdeki ürün;

Car Kit'te ise;

Bu ürün var.

Yani sizinle bu konuda fikir ayriligim var acikcasi.Bu basligin car kit icerisine konulmasi onu bu konu icin ozel bir baslik haline getirmiyor.Koymus oldugunuz iki baslik arasinda cok ciddi farklar var bu arada bu oyle bir sey degil.Biz grinin hangi tonu diye tartisirken bu siyah ve beyaz gibi bir ornek oldu.Birisi hali icin turbo baslik digeri ise kadife kapli ses yapmayan ve uzerinde fircasi dahi bulunmayan bir baslik.Evet alergy veya diger modeller var ancak bunlar baslik olarak degil makine motorunda yer alan cyclone sayisinin arttirilmasi veya filtre sisteminin degistirilmesi ile ortaya cikan bir durum.Diger basliklar makine uyumlu ise hepsine takilabiliyor ve takilan bu baslik bir makineyi alerji modeline evirmiyor. Bu basligin car kit icin ozel olmamasinin nedeni ise bahsettigim gibi mesela bu normal makinelerde kullanilan turbo basligin kucultulmus hali.Yani basligin ilk cikis noktasi heralde arac temizlemek icin olmasa gerek.Belirttigim gibi farkli modeller icin farkli turbo baslik yapilari var.Asagidaki linkte buyuk makine icin yer alan turbo baslik var mesela.Evde 1 elektrikli 2 tane kablosuz dyson makine var almadan once baya bir arastirma yapip ona gore aldim.Sonuc olarak bizim gibi temizlik konusunda sikintili olan insanlar icin ufak tefek detaylar elbette onemli fakat dedigim gibi baslik bu konuda ekstra bir farklilik yapisal olarak yaratmiyor diye dusunuyorum.Neden bu kadar yazdim acikcasi bilmiyorum ancak olurda birisi makineyi dusunurde absolute olan bir model alirsa arac icin belki ekstra arac kitini almaya gerek kalmaz ya da belki alir fikirlerini paylasir bilemiyorum:)Zaten gordugum kadari ile car kit dyson kablosuz modeller ile de uyumlu degil baslik adaptor yapisindan dolayi -eski modeller haric- alsaniz dahi kullanamazsiniz.Kablolu modellerde bu tarz turbine baslik disinda bir baslik cikmiyor mini turbo olarak.Kablolu bir dyson varsa cok verimli bir sekilde calisacaktir bu kit suphesiz.Bir detay forumunda bu kadar supurge tartisilmasi biraz garip oldu gibi diger arkadaslar umarim bunlar ne yaziyo demezler.:)
Dyson Dc23 Dc29 Dc32 Dc33 Dc37 Dc52 Büyük Turbo Başlık - n11.com

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hybrid Solutions grubunda sprey olarak iki üründen hariç bir de 3 ni 1 diye temizleme yetenegi olan bir üründe var oda koyu pembe renk. o hem gelmemiş tr ye hemde sarıyla beraber aslında tek kullanılabilsede yeşil ana ürünün destekleri gibi düşünülmüş bence. yıkamalar arası pempe temizlik ve yenilenebilirlik vadederken
sarının açıklamasında da benzer ibarelere rastlayabilirsiniz. tanıtımında açıklamasında kullanım için ''Hybrid Solutions ürünlerle birlikte'' der ve yıkamalarından sonra kurutma ve su lekelrini önledigi yazar.yenilenebilirlik durabilite bunun içinde geçerli vaadler arasında.

daha önce ki ICE serisinde olan ve bu seride de yeni çıkan black wax sordugumda firma burnundan kıl aldırmayan bir edayla tüm gelen ürünler bunlar diyerek cvp vermişti .

hem siyah olması tabi sio2 birde polimer kombini ve tabi hemde carnauba içerigiyle benim çok ilgimi çekmesine ragmen ne yazık ki merakımı uyandıran ama deneme imkanı bulamayacagım bir üründe yok degil.

iyi detaylar.

aynen hakanım. benim kart sonradan 100 tl üstü üç taksit yapıyor neyse ki . trendyolunda artık yenilenmesi gerekli .

iyi detaylar.

Bu devirde 3d ödeme seçeneği ve taksit seçeneği sunmayan platformlara sinir illet oluyorum. O zaman trendyolu 3 hayır ile uğurluyoruz.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bu devirde 3d ödeme seçeneği ve taksit seçeneği sunmayan platformlara sinir illet oluyorum. O zaman trendyolu 3 hayır ile uğurluyoruz.
Ben boş kart kullanıyorum abi tavsiye ederim özellikle hafta içiyse. Maaş kartımı çoğu siteye + güvenmediğim sitelere vermiyorum, boş karta eft yapıyorum oradan ödüyorum. Enpara da masraf olmadığı için boş kart olarak kullanıyorum tavsiye ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben boş kart kullanıyorum abi tavsiye ederim özellikle hafta içiyse. Maaş kartımı çoğu siteye + güvenmediğim sitelere vermiyorum, boş karta eft yapıyorum oradan ödüyorum. Enpara da masraf olmadığı için boş kart olarak kullanıyorum tavsiye ederim.
İndirim ne kadar cezbedici olsa da günün sonunda yaratacağı risk kat ve kat fazla. Ayrıca, taksit imkanı da yok. Birinden kurtarsan başka yerden gol atılıyor. Malesef morhipo ve trendyol'a kılım. İndirimden faydalanmak kısmetimde yokmuş :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İndirim ne kadar cezbedici olsa da günün sonunda yaratacağı risk kat ve kat fazla. Ayrıca, taksit imkanı da yok. Birinden kurtarsan başka yerden gol atılıyor. Malesef morhipo ve trendyol'a kılım. İndirimden faydalanmak kısmetimde yokmuş :)
Kiim Hakan abime indirimden faydalanamazsın demiş! Bi gelsin kulağına bişi diyeceğim :kizgin: