Hocam, videoyu koydum, resmi koydum, anlattım. Bir kez daha görseller ile anlatayım.

Bizdeki ürün;
Bu şekilde. Yani diyagonal uzanan şerit fırça ile kaplanmış.
Car Kit'te ise;
Bu ürün var.
Evet, ikisi de motor başlıklı, evet, ikisi de Dyson'ın ürünü.
Ama ikisi farklı ihtiyaçlar için üretilmiş, malzemesi ve mantığı farklı ürünler.
Zaten markanın tüm süpürgeler için; Allergy Kit, Home Kit, Car Kit gibi setleri var. Hepsi bir şekilde, ihtiyaçlar doğrultusunda diğerinden farklılaştırarak üretilmiş ürünler.
Örneğin baktığınız zaman aşağıdaki iki ürün de aynı gibi. Belki sadece küçük detaylar fark yaratıyor. Bu şekilde açıklayacak bir görsel koymasam, belki de "ikisi aynı şey" diyebiliriz. Ama burası tam da bu "küçük" detayların forumu. Yani iki farklı ürünü henüz kullanmamış ve detayını öğrenmek isteyen arkadaşlara, "ikisi de aynı şey" demekle yardımcı olamayız.
Örneğin ben KC PO ve KC GS arasındaki farkı sorduğumda, "ikisiyle de arabanın içini temizleyebilirsin, fark yok" deseydi birisi ve KC GS ben alsaydım çok üzülürdüm. Bu yüzden daha önce hiç kullanmadığım bir set olduğu için de net yargılarla yazmamıştım. Umarım hassasiyetimin nedenini anlatabilmişimdir.