Detail Sıcak Fırsatlar

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
koch pol starda iş yapar mı ? yoksa nivea köpük şişesinden mi almalı
Ben a101 de nivea yüz temizleme köpüğü aldım 15 tl civarı şişesi de daha düzgün olduğundan.Bittiğinde elimdeki po yu onunla kullanacağım.Estetik açıdan nivea daha güzel bence.Diğeri de ekonomik bir çözüm.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben a101 de nivea yüz temizleme köpüğü aldım 15 tl civarı şişesi de daha düzgün olduğundan.Bittiğinde elimdeki po yu onunla kullanacağım.Estetik açıdan nivea daha güzel bence.Diğeri de ekonomik bir çözüm.
aynı sarfiyatı sağlayacaksa sarı daha mantıklı sabun çabuk biter sürekli kullanıyoruz. ben şu an nivea yüz temizleme jeli kullanıyorumm köpüksüz. nerdeyse 1 sene gidiyor. bitmesi zor niveanın biraz :D

Son düzenleme:

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Evet ben Pol Starı bu tarz bir ürünle kullanıyorum.

Hadi bu sefer geç kalma.
koch po dışında başka ürün kullanıyor musunuz köpüklü? bende po yu aldım kargoya yeni çıktı

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
aynı sarfiyatı sağlayacaksa sarı daha mantıklı sabun çabuk biter sürekli kullanıyoruz. ben şu an nivea yüz temizleme jeli kullanıyorumm köpüksüz. nerdeyse 1 sene gidiyor. bitmesi zor niveanın biraz :D
Bir kaç gündür kullanıyoruz bayağı bitirdim.Bitsin diye de ekstra çaba sarfediyorum :) her gün el yüz yıkarken bol bol sıkıyorum valla :) ben uzun zamandır po kullanıyorum.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bugün mecburen bauhausa girmem gerekiyordu. Sıcak fırsattan ziyade güzel ürünlere benziyorlar. Pompanın ucu hareket ediyor. Davlumbazların içine ürün sıkmak için güzel olabilir. 2 lt veta ise 40 tl olmuş....

Başlığı güzel bir şişe. Arka kısmındaki oyuk sayesinde baş parmak ve işaret parmağı arasındaki boşluğa güzelce oturuyor. Atımını da beğendim. Altında pe-hd 02 yazıyor. Sanırım cevize vs dayanır. Başlığı da dayanırsa ulaşılabilirlik açısından iyi bir ürün olabilir.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bugün mecburen bauhausa girmem gerekiyordu. Sıcak fırsattan ziyade güzel ürünlere benziyorlar. Pompanın ucu hareket ediyor. Davlumbazların içine ürün sıkmak için güzel olabilir. 2 lt veta ise 40 tl olmuş....

Başlığı güzel bir şişe. Arka kısmındaki oyuk sayesinde baş parmak ve işaret parmağı arasındaki boşluğa güzelce oturuyor. Atımını da beğendim. Altında pe-hd 02 yazıyor. Sanırım cevize vs dayanır. Başlığı da dayanırsa ulaşılabilirlik açısından iyi bir ürün olabilir.

Yesil siseden almistim, sise iyi ancak baslik tras. Baslikta bir delik var oradan sivi akitiyor, o deligi kapatirsaniz da sise buzusuyor. Tip olarak guzel ama performansi sinifta birakan bir sise.

Firsat bildirimi icin tesekkurler @Muratcan

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Yesil siseden almistim, sise iyi ancak baslik tras. Baslikta bir delik var oradan sivi akitiyor, o deligi kapatirsaniz da sise buzusuyor. Tip olarak guzel ama performansi sinifta birakan bir sise.

Firsat bildirimi icin tesekkurler @Muratcan

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen söyleyince fark ettim abi. Ters çevirdim evet o delikten akıttı. Hava aldığı yer orası sanırım. Keşke daha önceden denk gelseydim de almasaydım :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yok koch po da falan kullanmak icin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşte o yüzden dedim. Sabun yaparken ki performansı iyi. Koch da da iyi çalışır. Bir de nivea nın var köpük başlıklı yüz yıkama sıvısı. O bir tık daha iyi.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
İşte o yüzden dedim. Sabun yaparken ki performansı iyi. Koch da da iyi çalışır. Bir de nivea nın var köpük başlıklı yüz yıkama sıvısı. O bir tık daha iyi.
İyi o zaman alınabilir en azından seviyeside görünür şeffaf. Bimdeki sünger boblu olan şeffaf değildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon