Detail Sıcak Fırsatlar

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Bilmiyorum iş yaparlarmı... A101'de 25 ocaktan itibaren satıştaymış... Tabii bulabilirseniz :)
Hocam sıcak hava tabancası fiyatı gayen uygun, elektronik ortamda satılan herhangi bir üründen yarı fiyatına daha uygun. Kendini amorti edecek kadar çalışsa yeter. Ben sıcak hava tabancası alacağım, bilgilendirme için teşekkür ederim.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
101 Sıcak hava tabancası alanlar yorumlarınız neler ?
Kablo uzunluğu 1.8 metre, tetik 2 seviye, 4 ekstra uç var, çin işi ama kalite yeterli, dışarıda en ucuzu 140 civarında. Çalıştırdım, sesi çok değil, ısınması geç değil. Bu fiyata daha ne olsun, bulursan kaçırma derim.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bim ve A101’de kalite ve fiyat olarak çok iyi olan ürünler mağaza açılır açılmaz tükeniyor, insanlar bu ürünler için 1 saat öncesinden mağaza kapısında sıraya giriyor. Fakir’in bu ürünleri birkaç kere daha gelmişti ve ne zaman gitsem reyonda vardı. Ben de çok kaliteli olmadığını tahmin ediyordum.

Ben burada Aeron ve Karcher basincli yikama urunlerini gozume kestirdim. Kullananlar tavsiye eder mi?

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bim ve A101’de kalite ve fiyat olarak çok iyi olan ürünler mağaza açılır açılmaz tükeniyor, insanlar bu ürünler için 1 saat öncesinden mağaza kapısında sıraya giriyor. Fakir’in bu ürünleri birkaç kere daha gelmişti ve ne zaman gitsem reyonda vardı. Ben de çok kaliteli olmadığını tahmin ediyordum.

Ben burada Aeron ve Karcher basincli yikama urunlerini gozume kestirdim. Kullananlar tavsiye eder mi?
Karcher'ı sürekli elde taşırım öyle yıkarım derseniz. Bu fiyata alınır.

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
K2 serisi hava soğutmalı motora sahip ve 10 dakika çalışmaktadır.Ayrıca tek nozzle çıkar kir sökücü başlık yok

Bütçe varsa bu ürünü tercih etmemeniz sizin menfaatinize olacaktır.

Bisim outlet ürünlere bir göz gezdirin.