Detail Sıcak Fırsatlar

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Öne çıkan konu #2,201
Bim ve A101’de kalite ve fiyat olarak çok iyi olan ürünler mağaza açılır açılmaz tükeniyor, insanlar bu ürünler için 1 saat öncesinden mağaza kapısında sıraya giriyor. Fakir’in bu ürünleri birkaç kere daha gelmişti ve ne zaman gitsem reyonda vardı. Ben de çok kaliteli olmadığını tahmin ediyordum.

Ben burada Aeron ve Karcher basincli yikama urunlerini gozume kestirdim. Kullananlar tavsiye eder mi?

K2 serisi hava soğutmalı motora sahip ve 10 dakika çalışmaktadır.Ayrıca tek nozzle çıkar kir sökücü başlık yok

Bütçe varsa bu ürünü tercih etmemeniz sizin menfaatinize olacaktır.

Bisim outlet ürünlere bir göz gezdirin.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Bim ve A101’de kalite ve fiyat olarak çok iyi olan ürünler mağaza açılır açılmaz tükeniyor, insanlar bu ürünler için 1 saat öncesinden mağaza kapısında sıraya giriyor. Fakir’in bu ürünleri birkaç kere daha gelmişti ve ne zaman gitsem reyonda vardı. Ben de çok kaliteli olmadığını tahmin ediyordum.

Ben burada Aeron ve Karcher basincli yikama urunlerini gozume kestirdim. Kullananlar tavsiye eder mi?
@Utopik83 K2 'yi kimseye yedirmem :) 5 Senedir kullanıyorum, tık demedi. Daha yüksek basınçlısını kullanmadığım için karşılaştıramıyorum ama galiba artık basıncı yetmemeye başladı. Diğer arkadaşın dediği gibi aracın etrafını dönecek kadar uzun bir hortumu yok o yüzden sürekli taşımak zorunda kalıyorsunuz. Ama foam lance çalıştırıyor, basınçlı su mu evet, kirli yüzeyde özenli çalışırsanız trafik filminide büyük oranda söküyor.
Basıncı ve hortumunun kısa olması bir süre sonra insanı bunaltıyor. Ama dediğim gibi 5 senedir kullanıyorum bir problem olmadı.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bir kaç gün önce ostime yolum düştü girdiğim dükkan da klpro bayisiymiş adam da ürünü bilmiyor bu ne dedi katalogdan gösterince anlattım. 750 lira civarıydı verdiği fiyat.
Fiyat dalgalanması çok oldu bu alette, sonra tükenince fiyatlar çok arttı 1000 TL'yi geçti falan.

Bir ara tek tük 600 civarında yine çıktı piyasaya ama satıcılara güvenemedim açıkçası. Mağazaları yoktu falan...

Sonra yine geçenlerde çıktı ortaya 875 TL, o da biraz pahalı geldi. Kale makine ile konuştum, haziran sonu çinden gelecek demişlerdi nitekim öyle de olmuş. Ortalık şenlenmiş. Ha fiyat yüksek mi yüksek ama bu fiyatlar durmuyor artmaya devam ediyor yapacak bir şey yok.

Ben şu adresten aldım az önce, 735 TL. Şuan en uygun burada buldum bir de satıcı kendi ilimde diye tercih ettim.

Klpro KLPJ7171 720Watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi - KLPJ7171

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat dalgalanması çok oldu bu alette, sonra tükenince fiyatlar çok arttı 1000 TL'yi geçti falan.

Bir ara tek tük 600 civarında yine çıktı piyasaya ama satıcılara güvenemedim açıkçası. Mağazaları yoktu falan...

Sonra yine geçenlerde çıktı ortaya 875 TL, o da biraz pahalı geldi. Kale makine ile konuştum, haziran sonu çinden gelecek demişlerdi nitekim öyle de olmuş. Ortalık şenlenmiş. Ha fiyat yüksek mi yüksek ama bu fiyatlar durmuyor artmaya devam ediyor yapacak bir şey yok.

Ben şu adresten aldım az önce, 735 TL. Şuan en uygun burada buldum bir de satıcı kendi ilimde diye tercih ettim.

Ben 400 küsür civarına almıştım ilk çıktıkan 3-4 ay sonra.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Ömer abi hayırlı olsun, duramadın yine :D

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ben alınca böyle bir video çekmiştim. Fikir verebilir. Şahsen ben çok memnunum. Fiyat olarak da uygun görünüyor.

Evet video konunuzu Sercan sağolsun link paylaşmış inceledim. Alma taraftarıyım açıkcası bu ay izine gidicem polisaj yaptircam derken çok daha açılmamak adına kendimi frenliyorum.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Evet video konunuzu Sercan sağolsun link paylaşmış inceledim. Alma taraftarıyım açıkcası bu ay izine gidicem polisaj yaptircam derken çok daha açılmamak adına kendimi frenliyorum.
Çok fazla ihtiyacınız olmayacaksa, aile de çocuk yoksa (uzun yolda öğütücü gibi çalışıyor çocuklar :) ) çok da gerekli bir alet değil. Performans iyi güzel de ihtiyaç durumlarına göre almakta fayda var. Yoksa biz detailci tayfa maalesef gözümüzü doyuramıyoruz :taraa:

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Çok fazla ihtiyacınız olmayacaksa, aile de çocuk yoksa (uzun yolda öğütücü gibi çalışıyor çocuklar :) ) çok da gerekli bir alet değil. Performans iyi güzel de ihtiyaç durumlarına göre almakta fayda var. Yoksa biz detailci tayfa maalesef gözümüzü doyuramıyoruz :taraa:
Evet malesef tatlı bir doyumsuzluk mevcut :) Bekarım :) ama her an elimin altında olması amacıyla düsünüyordum.