Detail Sıcak Fırsatlar

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,441
Arkadaşlar hizli soruya yazdim ama kimse cevap vermedi. Karcher K4 full control + car kit + home kit 1750 lira sizce nasil

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Car kit ve home kit linkleri var mı? Ekstralar neler?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Arkadaşlar hizli soruya yazdim ama kimse cevap vermedi. Karcher K4 full control + car kit + home kit 1750 lira sizce nasil

Mümkünse k5 alın, kitler zaten önemli değiller köpük aparatı veriyor ve fırça onlarda zaten kullanılıcak şeyler değil bana göre

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayılrısı olsun.benimde niyetim var bu tarz bir cihaza.bende premium üyelik varmış,ilk ay ücretsizdi iptal etmeyi de unutmuşum.konuyu görünce bakayım dedim.premium üyelik yoksa üstü çizili olmayan fiyat sanırım normalde doğrumu?K5 compact ile unversal modelleri arasında fark tam olarak nedir acaba?
K7 yenbakayom dedim çok pahalı beni aşar :)
K5 memnun edermi sizce,kablo uzunluğu basıncı vs.Ben sonrasında foamlance de düşünüyorum bu şekilde birşey almışken..Hangi marka f/p ürünü olayr bu cihaza ona da ayrıca bakmak gerek.Uyumu vs nedir.Çok uzağım bu makinelere ve FL olayınca
Öncelikle teşekkür ederim. Evet premium yoksa üstü çizili fiyat geçerli. k5lerin hepsinde basınç aynıdır bir farkı yoktur. Sadece kullanım yerine göre bazı farklılıklar olur, fiyat olarak hangisi uygun gelirse onu almanızı tavsiye ederim. Full Control olan versiyonlarda kompakt a göre ekstra olan elektronik kumanda zamanla arıza yapabiliyormuş. Bende şuan k2 var ancak yetersiz geliyor durulama yaparken, sadece Foam Lance ile kullanıyorum neredeyse . Durulamayı hortumla yapıyorum. K2'nin hortumunun kısa olması beni gerçekten çok yoruyordu, hortum ve basınç yüzünden 1.5 saatte yapacağım yıkamayı 2 saatte anca yapıyordum . K5'in hortumu 8m ki bu gayet yeterli olacaktır. K7 ile K5 arasında fiyat farkı çok olacağı için ben tercih etmezdim hergün sürekli yıkama yapıyorsanız K7 veya Pro HD serilerine yönelmenizi tavsiye ederim. Foam Lance olarak Karcherınki pek iş yapmaz aliexpressten söylemeniz veya autoglym gibi markaların Foam lanceini almanız daha iyi olur. Benim tecrübelerim bunlardı, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Car kit ve home kit linkleri var mı? Ekstralar neler?
Bir saticida yakaladım fotografini ekledim bu sekilde kutu icerigi 1 tane kalmis elinde alsammi almasammi fiyati nasildir bilemedim
Mümkünse k5 alın, kitler zaten önemli değiller köpük aparatı veriyor ve fırça onlarda zaten kullanılıcak şeyler değil bana göre
K5 en uygun 2000 den basliyor bu urundekiler ise yaramazmi ?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bir saticida yakaladım fotografini ekledim bu sekilde kutu icerigi 1 tane kalmis elinde alsammi almasammi fiyati nasildir bilemedimK5 en uygun 2000 den basliyor bu urundekiler ise yaramazmi ?

Araç için kullanılacak ürünler değil köpük aparatında köpük yapmayıp sulu şampuan atıyor. Bence k5 daha mantıklı.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
O zaman boyle bir makinayada gerek yok ben k3 makine alip bitanede kopuk aparati aldigimda islem tamam oluyor

K5 serisinde aluminyum pompa olduğu için k5 alın dedim diğerleri uzun süre kullanımda sorun çıkarabiliyorlar.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Peki ortalama bir ömru varmi hocam bu makinalarin. Aliminyum olmayanlarin diyelim hic eskitinizmi yada kullanan tanıdığınız

Kullanıma bağlı değişiyor pompası değişen oldu, içinde su tutmamak vb şeyler yapılmayınca daha erkende bozuluyorlar

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Peki ortalama bir ömru varmi hocam bu makinalarin. Aliminyum olmayanlarin diyelim hic eskitinizmi yada kullanan tanıdığınız

@Revo bu soruyu daha iyi cevaplayacaktır. Bir tane K2 eskitmiş.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Evet premium yoksa üstü çizili fiyat geçerli. k5lerin hepsinde basınç aynıdır bir farkı yoktur. Sadece kullanım yerine göre bazı farklılıklar olur, fiyat olarak hangisi uygun gelirse onu almanızı tavsiye ederim. Full Control olan versiyonlarda kompakt a göre ekstra olan elektronik kumanda zamanla arıza yapabiliyormuş. Bende şuan k2 var ancak yetersiz geliyor durulama yaparken, sadece Foam Lance ile kullanıyorum neredeyse . Durulamayı hortumla yapıyorum. K2'nin hortumunun kısa olması beni gerçekten çok yoruyordu, hortum ve basınç yüzünden 1.5 saatte yapacağım yıkamayı 2 saatte anca yapıyordum . K5'in hortumu 8m ki bu gayet yeterli olacaktır. K7 ile K5 arasında fiyat farkı çok olacağı için ben tercih etmezdim hergün sürekli yıkama yapıyorsanız K7 veya Pro HD serilerine yönelmenizi tavsiye ederim. Foam Lance olarak Karcherınki pek iş yapmaz aliexpressten söylemeniz veya autoglym gibi markaların Foam lanceini almanız daha iyi olur. Benim tecrübelerim bunlardı, umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Aldım telefonu elime,dedim stok duruyorsa vereyim birtane k5 siparişi.Bir de ne göreyim,indirim mindirim hepsi uçup gitmiş :confused:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Benim gibi takip edip fiyatı 135 TL bandındayken alamayanlar için @Sefa46 sağolsun haber verdi bende buraya yazayım dedim. (ulan amma uzattın yaz artık ne yazacaksan :D )
Efendim Meguiars ceramic detailer ve yeni ultimate quick detailer stoklara girmiş.

Ben dün akşam n11'den satın aldım. (dün akşam fiyatlar daha uygundu ancak az önce baktım fiyatlar kendi sitelerindeki ile aynı olmuş :( , ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.)
Linkleri şuraya bırakayım.
MEGUIARS Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Fiyatları ve Özellikleri
MEGUIARS Hibrit Seramik Yüzey Temizleyici Fiyatları ve Özellikleri

İyiki dün akşam satın almışım. Ha 135 TL'yken stoklara yetişip alabilmek vardı kısmet böyleymiş. Amma velakin dünden bugüne daha 24 saat bile dolmadan fiyatları kendi sitelerindeki fiyatlara yaklaştırmışlar. Belki kuponları olanlara uyguna gelir.

Dün akşam sat 22:30-23:00 arasında satın aldığımdaki fiyatların ekran görüntüsü de şöyle. İyiki dün akşam aldım. Kuponlarım olsaydı daha iyi olacaktı. Bir de amaaan ya ne uğraşacağım sabah kahvaltıdan sonra bilgisayar başına geçer satın alırım demiştim ki iyiki içimdeki uyuz Hakan'a uymadım. Bazen çok gereksiz konuşuyor bu uyuz Hakan, susturamıyorum da vır vır vır konuşuyor. :D
24 saat geçmeden 124,50 TL'lik ürün 140,50 TL , 191,50 TL'lik ürün malesef 216 TL olmuş. :(
İşin özü sıcak fırsat diye yazarken kazık fırsat olmuş. Amma velakin, benim gibi almak isteyenlere de stoklara geldiğine dair duyuru olsun bari ne yapalım :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Benim gibi takip edip fiyatı 135 TL bandındayken alamayanlar için @Sefa46 sağolsun haber verdi bende buraya yazayım dedim. (ulan amma uzattın yaz artık ne yazacaksan :D )
Efendim Meguiars ceramic detailer ve yeni ultimate quick detailer stoklara girmiş.

Ben dün akşam n11'den satın aldım. (dün akşam fiyatlar daha uygundu ancak az önce baktım fiyatlar kendi sitelerindeki ile aynı olmuş :( , ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.)
Linkleri şuraya bırakayım.
MEGUIARS Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Fiyatları ve Özellikleri
MEGUIARS Hibrit Seramik Yüzey Temizleyici Fiyatları ve Özellikleri

İyiki dün akşam satın almışım. Ha 135 TL'yken stoklara yetişip alabilmek vardı kısmet böyleymiş. Amma velakin dünden bugüne daha 24 saat bile dolmadan fiyatları kendi sitelerindeki fiyatlara yaklaştırmışlar. Belki kuponları olanlara uyguna gelir.

Dün akşam sat 22:30-23:00 arasında satın aldığımdaki fiyatların ekran görüntüsü de şöyle. İyiki dün akşam aldım. Kuponlarım olsaydı daha iyi olacaktı. Bir de amaaan ya ne uğraşacağım sabah kahvaltıdan sonra bilgisayar başına geçer satın alırım demiştim ki iyiki içimdeki uyuz Hakan'a uymadım. Bazen çok gereksiz konuşuyor bu uyuz Hakan, susturamıyorum da vır vır vır konuşuyor. :D
24 saat geçmeden 124,50 TL'lik ürün 140,50 TL , 191,50 TL'lik ürün malesef 216 TL olmuş. :(
İşin özü sıcak fırsat diye yazarken kazık fırsat olmuş. Amma velakin, benim gibi almak isteyenlere de stoklara geldiğine dair duyuru olsun bari ne yapalım :)
Guzel urunler Quick V2 yi merak ettim bende verdim siparisi bakalim ama fiyatlar gercekten tavan yapmis durumda hadi kismet :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul