Benim gibi takip edip fiyatı 135 TL bandındayken alamayanlar için
@Sefa46 sağolsun haber verdi bende buraya yazayım dedim. (ulan amma uzattın yaz artık ne yazacaksan

)
Efendim Meguiars ceramic detailer ve yeni ultimate quick detailer stoklara girmiş.
Ben dün akşam n11'den satın aldım. (dün akşam fiyatlar daha uygundu ancak az önce baktım fiyatlar kendi sitelerindeki ile aynı olmuş

, ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.)
Linkleri şuraya bırakayım.
MEGUIARS Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Fiyatları ve Özellikleri
MEGUIARS Hibrit Seramik Yüzey Temizleyici Fiyatları ve Özellikleri
İyiki dün akşam satın almışım. Ha 135 TL'yken stoklara yetişip alabilmek vardı kısmet böyleymiş. Amma velakin dünden bugüne daha 24 saat bile dolmadan fiyatları kendi sitelerindeki fiyatlara yaklaştırmışlar. Belki kuponları olanlara uyguna gelir.
Dün akşam sat 22:30-23:00 arasında satın aldığımdaki fiyatların ekran görüntüsü de şöyle. İyiki dün akşam aldım. Kuponlarım olsaydı daha iyi olacaktı. Bir de amaaan ya ne uğraşacağım sabah kahvaltıdan sonra bilgisayar başına geçer satın alırım demiştim ki iyiki içimdeki uyuz Hakan'a uymadım. Bazen çok gereksiz konuşuyor bu uyuz Hakan, susturamıyorum da vır vır vır konuşuyor.

24 saat geçmeden 124,50 TL'lik ürün 140,50 TL , 191,50 TL'lik ürün malesef 216 TL olmuş.

İşin özü sıcak fırsat diye yazarken kazık fırsat olmuş. Amma velakin, benim gibi almak isteyenlere de stoklara geldiğine dair duyuru olsun bari ne yapalım