Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
İade edip tekrar sipariş geçin hocam , amazon olsa canlı desteğe baglanıp aradaki farkı alırdınız da hepsiburada da hiç duymadım denemek lazım
Amazon olsa dediğiniz doğru da hb ile uğraşılmaz hocam, birde kupon kullandık, chip para kazandık, takistle aldık bi sürü geri dönük işleri var uğraştıma değmeyecek maalesef.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İade edip tekrar sipariş geçin hocam , amazon olsa canlı desteğe baglanıp aradaki farkı alırdınız da hepsiburada da hiç duymadım denemek lazım
Hepsiburada o konuda günahını vermez. Sepete atmadan önce ürün atıyorum 250 TL, sepete atınca oldu 265 TL. Dedim bu fark ne? İşte, indirimdeki ürün stoğu bitmiştir. Ne alaka, al bak ekran görüntüsü. Yok efendim farkı iade edemeyiz...vs
Öffleye, puflaya mecbur aldım tabi.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hepsiburada o konuda günahını vermez. Sepete atmadan önce ürün atıyorum 250 TL, sepete atınca oldu 265 TL. Dedim bu fark ne? İşte, indirimdeki ürün stoğu bitmiştir. Ne alaka, al bak ekran görüntüsü. Yok efendim farkı iade edemeyiz...vs
Öffleye, puflaya mecbur aldım tabi.
Hepsiburada candır, Amazon canan :)

@Atsiz Amazon'un o şekilde bir iade politikası yok. Müşteri hizmetleri verdiyse de daha sonra kesin alacağınız anlamına gelmez.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
5 litre Magifoam Parasina 15 litre K2 Bela Almak cok mantikli gercekten Hele de su Calkantili Süreçte :)
Sorma hocam geçen hafta 480 liraya almıştım şuan 800 lira olmuş magifoam. Daha yağmurlardan deneyemedim de.
Şu yıkama eldivenini kullanan oldu mu? Meguiar's tedarikçisi, kötü ürün satmaz diye düşünüyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Sorma hocam geçen hafta 480 liraya almıştım şuan 800 lira olmuş magifoam. Daha yağmurlardan deneyemedim de.
Şu yıkama eldivenini kullanan oldu mu? Meguiar's tedarikçisi, kötü ürün satmaz diye düşünüyorum.

@SubaruOutback incelediği 10 liralık eldivenlerin kalitesi gibi duruyor. :smilex: Koreli wash mittler falan varken bence gerek yok. Ama ince dar yerlerde iş yapar derseniz jantlara falan olabilir. Bu tarz eldivenleri tüyler kısa ve kirleri saklayamaz çizer diye korkudan hiç tercih etmedim, Meg'in kendi eldiveni de dahil.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Hocam bu kendilerinin urettigi bir urun ben uygulama yaparken coklu eldiven olarak bunlari kullaniyorum kalitesi guzel fiyatina gore cok iyi

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Hocam bu kendilerinin urettigi bir urun ben uygulama yaparken coklu eldiven olarak bunlari kullaniyorum kalitesi guzel fiyatina gore cok iyi
Benimde fiyatı ile dikkatimi çekti, artık eldivenlerin bile 250-300 gibi fiyatların havada uçuştuğu günlerde 86 liraya arkasında da Meguiar's olması ile alıp denenebilir diye düşünmüştüm :) En azından 2 tane alıp üst kısımları biri ile alt çamurlu kısımları diğeri ile yıkanabilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul