Detail Sıcak Fırsatlar

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,481
Teşekkürler. Sanırım. Taksit olmuyor. Ben normal 6 taksit aldım. 15 lirada indirim oldu. Birden hepsini vermek istemedim ;(
Sanırım para kredi kartından da yüklenmiyor. Normal hesaptan aktarılıyor
Evet. Sadece eft ile yükleniyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

h.guzel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Bu ürünü alıp kullanan var mı? Yorumlarda basıncı çok düşük 130bar değil gibi yorumlar var? Kullanan birileri varsa yorumlarını almak isterim
Sorunun üstünden bayağı geçmiş ama almayı düşünen varsa diye yanıtlayayım dedim :) Ben de buradan görüp aldım, 1399TL olmuştu. Yeni geldi ve hemen bir yıkama yaptım. Bu tür başka makine kullanmadığım için karşılaştıramam ama bana basıncı gayet yeterli geldi. Araba uzun zamandır yıkanmadığı için inanılmaz kirliydi ama nozülü dibine tutmam gereken yer olmadı. Bundan önce köpüğü ilaç pompasıyla sıkıp hortumla durulayan biri olarak 2 level birden atladım gibi geldi, inanılmaz rahatlık :sırıtan1:

h.guzel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Hepsiburada ve pazarama'da Nays karta para iadesi %20'ye çıktı. 14 Şubat'a kadar geçerliymiş. Basınçlı yıkama almayı düşünenler için güzel fırsat. Davet edenlere de kayıt için de 25TL gelmiş ama kurallara uygun olduğundan emin olmadığım için link atmıyorum :D