Detail Sıcak Fırsatlar

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Shell seneye bu ürünü ya hiç satmayacak ya da fena bir fiyat ayarlaması yapacak. sanırım. Satmak için fırsat yaratıyor. (zam demedim dikkat edin)
Bence ürün güzel ve fiyatına göre kaliteli. Camları mis gibi yapıyor hocam, bir zararını da görmedim. Stok eritiyor gibiler nedense.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Shell seneye bu ürünü ya hiç satmayacak ya da fena bir fiyat ayarlaması yapacak. sanırım. Satmak için fırsat yaratıyor. (zam demedim dikkat edin)
Sebep icindeki metanol olabilir mi? Urun guzel ama aslinda solumasi ve tene temasi cok da istenilen bir durum degil. Icinde metanol olmayanlari bu fiyata satmalari imkansiz. Ornegin sonax gliserinli cam suyu, 1 lt 500 tl.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Cila kutusu siparişimde forumun %7 kodunu uyguladım. İyzico ile ilk ödeme ve ziraat bankası e-ticaret kampanyalarıyla resimdeki ürünler 600 liraya yakın indirimle geldi. Birde vade farksız 3 taksit uyguladım.
Hocam biraz detaylandırır mısın adım adım :)

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam biraz detaylandırır mısın adım adım :)
Tabiki, Öncelikle Cila kutusunun kampanyası %7 ödeme kısmında uygulanıyor. Diğer bir adımda iyzicoya kayıt olmak uygulamada bir sürü kampanya var sadece bununla sınırlı değil. İlk kayıttada güzel kampanyalar yapabiliyor bir ara %50 indirim kampanyası bile vardı fakat hızlı olmak gerekiyor. Benim kullandığım ilk kayıta özel bir kampanyaydı ilk ödemeye 300 TL para verdi bu parayı sizin iyzico hesabınıza yüklüyor. Bu parayı kullanmanında basit yolu sanal kart oluşturmak her yerde QR ile ödeme yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankasına ait kampanya da Bankkart uygulamasından dahil oluyorsunuz. Bankkart uygulamasını indirip ziraat hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Kampanya ismi e-ticaret kampanyası her 1500 TL üzeri siparişte 100 TL bankkart lira kazandırıyor yine bunuda çoğu yerde kullanabilirisiniz. Takıldığınız başka yer olursa yine yardımcı olurum.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Tabiki, Öncelikle Cila kutusunun kampanyası %7 ödeme kısmında uygulanıyor. Diğer bir adımda iyzicoya kayıt olmak uygulamada bir sürü kampanya var sadece bununla sınırlı değil. İlk kayıttada güzel kampanyalar yapabiliyor bir ara %50 indirim kampanyası bile vardı fakat hızlı olmak gerekiyor. Benim kullandığım ilk kayıta özel bir kampanyaydı ilk ödemeye 300 TL para verdi bu parayı sizin iyzico hesabınıza yüklüyor. Bu parayı kullanmanında basit yolu sanal kart oluşturmak her yerde QR ile ödeme yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankasına ait kampanya da Bankkart uygulamasından dahil oluyorsunuz. Bankkart uygulamasını indirip ziraat hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Kampanya ismi e-ticaret kampanyası her 1500 TL üzeri siparişte 100 TL bankkart lira kazandırıyor yine bunuda çoğu yerde kullanabilirisiniz. Takıldığınız başka yer olursa yine yardımcı olurum.
Teşekkürler hocam

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ayrıca iyzico da kazandığın puanları ıyzico uygulamasında sanal kart oluşturup o sanal karta aktarıyosun o puanla da hepsi burada gibi yerlerden alışveriş yaparken bu kart bilgilerini kullanarak alışveriş yapıyosun hocam. Ben 400 tl kazanmıştım onunla çocuğa bez aldım:)) şu an için hem bu kamp hemde indirimle mükemmel fiyata alabiliyosunuz ürünleri.