Detail Sıcak Fırsatlar

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bim den almıştım lateks sadece jant için kullanıyordum 6-7 lira bi fiyatı vardı,Bunlar ona göre çok kaliteli ve dediğiniz gibi fiyatı da uygun kalitesine göre.

Fatih Şahin
hocam onlar ince. birde içinde beyaz bir toz oluyor çıkarınca elimde. ama nitril eldiven iyi. dövme yapanlar için olanları var. onlardan alıyorum. gayet guzel. daha kalın oluyor onlar.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Ekli dosyayı görüntüle 870
İhtiyacı olan için sıcak sayılabilir ben süpürgeyi 1 seneyi geçti kullanıyorum rutin temizlikte çok iyi iş yapıyor a101 de şuanda var

Hocam bende Black&Decker var ama 1 sene oldu motoru bozuldu garantiye yollıcam yapılır yapılmaz bilemimiyorum bi tane yedek alcam Sinboya tozu tekrar dışarı atıyor dediler vazgeçtim bunda öyle bir sorun var mı?

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Ekli dosyayı görüntüle 870
İhtiyacı olan için sıcak sayılabilir ben süpürgeyi 1 seneyi geçti kullanıyorum rutin temizlikte çok iyi iş yapıyor a101 de şuanda var
Bugün denedim gayet güzel iş çıkarıyor BlackDecker ile yaptığı iş aynı malzeme kalitesi ona göre baya zayıf ama aynı işi görüyor. BlackDecker 1 senede bozuldu onum parasına bundan 4-5 tane alınır.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün denedim gayet güzel iş çıkarıyor BlackDecker ile yaptığı iş aynı malzeme kalitesi ona göre baya zayıf ama aynı işi görüyor. BlackDecker 1 senede bozuldu onum parasına bundan 4-5 tane alınır.
BD biraz daha isim satıyor gibi geliyor bana. Benim beklentimi bu alet karşıladığı için yeni arayışım yok şimdilik :)

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Süperclean de kendi sitesinde %15 indirim var kargo 100 lira üzeri ücretsiz ayrıca eft olarak yaparsanız yaklaşık %4 daha indirim oluyor. Ben bayağı bir şeyler aldım.