Detail Sıcak Fırsatlar

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Diğer forum da bi arkadaş Adana da opette 7,5 liraya bulmuş baya da varmış ama almadım yazmış. Adana da olan varsa bulunabilir.

Fatih Şahin

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Adana değil reis Konya da. Konya'lı bilim adamları üretiyor Sarp'ı :mutlu:
İLETİŞİM – Sarp Kozmetik
Adana yolu yazıyordu maps'te de ondan düşündüm galiba açık adresine bakmamışım:D

Adamlar çok satıyor diye fiyatını artırmayı düşünmüşler de hala bunu torpidoda değil lastikte kullandığımızı öğrenememişler:D

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Adana yolu yazıyordu maps'te de ondan düşündüm galiba açık adresine bakmamışım:D

Adamlar çok satıyor diye fiyatını artırmayı düşünmüşler de hala bunu torpidoda değil lastikte kullandığımızı öğrenememişler:D
Halkımız kurnazdır sağolsun. Kimisi mal tutulunca fiyat arttırır indirmez, kimisi dolar artınca fiyat arttırır dolar düşünce fiyat indirmez

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bağımsız testleri birincilikle geçen Continental kış lastikleri şimdi 4 al 3 öde avantajıyla!

16 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Continental yetkili satıcılarından veya Lastikevi bayilerinden yapacağınız 4 adet Continental marka binek, 4x4 veya hafif ticari kış lastiği alımlarında 4 al 3 öde fırsatı! Üstelik Yapı Kredi World'e özel 7 taksit fırsatıyla.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bağımsız testleri birincilikle geçen Continental kış lastikleri şimdi 4 al 3 öde avantajıyla!

16 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Continental yetkili satıcılarından veya Lastikevi bayilerinden yapacağınız 4 adet Continental marka binek, 4x4 veya hafif ticari kış lastiği alımlarında 4 al 3 öde fırsatı! Üstelik Yapı Kredi World'e özel 7 taksit fırsatıyla.

Kampanya güzelmiş..

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Valla bizim burda benzinlikte autokit olanından var 11 tl
İki şişe aldım,şimdi burayı okuyunca gidip biraz daha alayım diyorum :super:
Ama yok bitmez bu sefer de
Neredeyse bir ay dayanıyor meret
En az iki üç de yıkamaya rağmen :)
Abi merhaba sarp ve autokit kullanmış biri olarak kesinlikle aynı ürünler merak etme fiyat performans 10 numara . Benzinlikten aldım dedin Babaeski taraflarındaydin diye hatırlıyorum doğru mu bende Edirne'ye gidip geliyorum hangisinde bulduysan bende geçerken bı kaç tane alayım dicektim :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Abi merhaba sarp ve autokit kullanmış biri olarak kesinlikle aynı ürünler merak etme fiyat performans 10 numara . Benzinlikten aldım dedin Babaeski taraflarındaydin diye hatırlıyorum doğru mu bende Edirne'ye gidip geliyorum hangisinde bulduysan bende geçerken bı kaç tane alayım dicektim :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lüleburgazdayım,çorludan gelirken sağda migros ve total var.İşte o totalde.
Yalnız bayaadır uğramadım,yarın benzin indirimiyle depoyu doldurucam.
Bakar buradan yazarım son durumu.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Lüleburgazdayım,çorludan gelirken sağda migros ve total var.İşte o totalde.
Yalnız bayaadır uğramadım,yarın benzin indirimiyle depoyu doldurucam.
Bakar buradan yazarım son durumu.
Bak abicim makul fiyatsa al 5-10 tane forumda paylaşalım. Her ay Sarpmkonusu açılıyor birileri benzinlikte burda var ben geçen ay aldım 7 Lira 10 Lira deyip kayboluyor. Sonra biri çıkıp beyler Sarp buldum sıcak fırsat 35TL kaçırmayalım diyor ardından aaah aaaah biz 5Liraydı almazdık benzincide orda burda. Sonra aldık da meşhur ettik fiuatları uçurdular karaborsaya düştü diye aynı hşkaye gene başlıyor. Valla yoruldum aynı muhabbetten.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bak abicim makul fiyatsa al 5-10 tane forumda paylaşalım. Her ay Sarpmkonusu açılıyor birileri benzinlikte burda var ben geçen ay aldım 7 Lira 10 Lira deyip kayboluyor. Sonra biri çıkıp beyler Sarp buldum sıcak fırsat 35TL kaçırmayalım diyor ardından aaah aaaah biz 5Liraydı almazdık benzincide orda burda. Sonra aldık da meşhur ettik fiuatları uçurdular karaborsaya düştü diye aynı hşkaye gene başlıyor. Valla yoruldum aynı muhabbetten.
Cidden bu konu hep böyle açılıp kapanıyor ya :D Bakalım sonunda ne olacak..

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize sağlık,

Forumda çok aktif olmadığım için böyle bir çıkış yaparak güzel ortamı töprülemek istemedim ama hissiyatım tam da bu mimvaldeydi.