Detail Sıcak Fırsatlar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #401
@Murat

İzlediğim kadarıyla davlumbaz için kullanırsak bu ürünü, sadece sprey yaparak pek bir sonuç alamıyoruz, illaki fırça gerekiyor değil mi?
Aslına bakarsanız davlumbaz içleri çoğu zaman fırça müdahalesi istiyor. Böylece çıkması zor kirler zamanla katılaşarak size zorluk çıkarmıyor.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Pazartesi biri hatırlatsın da Sarp'ı bir arayayım pazarlık edeyim.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Pazartesi biri hatırlatsın da Sarp'ı bir arayayım pazarlık edeyim.
Murat abi ben bizzat hatırlatırım. Sarp ile aynı ürün olduğu söylenen autokiti 1 aydır tekzen mağazalarında arıyorum. Sitedende kontrol ettiğimde stokta olan mağazaları gezdim. Hatta az önce başka bir tekzen mağazasına gittim. Stokta gözüken mağazada bile yoktu. O yüzden bu sarp benim saçlarımı beyazlattı. Sen bu işi halledersin abi:)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Murat abi ben bizzat hatırlatırım. Sarp ile aynı ürün olduğu söylenen autokiti 1 aydır tekzen mağazalarında arıyorum. Sitedende kontrol ettiğimde stokta olan mağazaları gezdim. Hatta az önce başka bir tekzen mağazasına gittim. Stokta gözüken mağazada bile yoktu. O yüzden bu sarp benim saçlarımı beyazlattı. Sen bu işi halledersin abi:)
Evime yakın tekzen var. Yarın gider bir bakarım. Paylaşırım burdan.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hiç autokit ile uğraşmayın bence, gebze tarafında bir petrolde rast geldim, sanırım açılışta rafa konmuş öylece duruyor,

Denemek için bir tane aldım ve hiç memnun kalamadım, çok soluk etki bıraktı

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hiç autokit ile uğraşmayın bence, gebze tarafında bir petrolde rast geldim, sanırım açılışta rafa konmuş öylece duruyor,

Denemek için bir tane aldım ve hiç memnun kalamadım, çok soluk etki bıraktı
Hadi ya. Autokit aynısı diyorlardı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@ccibb

2016 üretim hepsi, yapısı bozulmuştur belki de,

Büyük umutlarla almıştım ama iki marka birbirinden çok farklk sonuç verdi anlayamadım

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara