Fikir muazzam ama sadece başlıklara 25 veyahut 35 TL verecek kişi sayısını görmek bilmek çok isterdim. İndirimle yamaclar da şişe zaten kaça geliyordu ki. Yakında orijinal markalı ambalaj satacaklar bölünmüş ürünleri koyalım.

af iron out şişesi, adams şampuan şişesi ve mümkünse mini wax potları bekliyoruz.
aslında böyle bakmamak lazım . biraz geniş bir perspektif , ince ayrıntıları yakalamamamıza yardımcı olur. afaki konuşuyorum ola ki düzenli kullanılar şişelerin başlık bozulmalarında gelişecek o çaresizlik duygusunun bile yaşanmaması adına alınabilcek bir ürün grubu.
her detaycının yedek bir kaç başlıgının olması gerektigini söylem lüzumsuz olur. kaldı ki bu söylemin üstünede en çok sorun yaşanan agır kimyasal şişelerinin başlık bozulmalarını eklersek teyit mekanizması zaten otamatik olarak çalışmış olur.
gerekliliginin tartışılmasının kişisellikten muaf kalacagını yaşayarak bir çogumuz görmüşüzdür zaten.
geriye fiyatlandırmanın x firmanın yaptıgı indirim oranıyla eleştirel bir yaklaşım sergilemek abesle iştigal edecektir. açmak gerekirse ipucu zaman.
bilinmedik bir zaman zarfında gelebilecek ki illaki yapılacak olan bir kampanya indirim vb fiyatlandırma politikası y firmanında ürün satış bedelinin güncellenmesi demek olacaktır ki bu da x firmasıyla olan karlılık oranlarında eşitlik saglayacak ve fark kapanacaktır.
bu alım işlerinin kişisellikten bir adım daha ileri gitmemesinin tek nedeni zaten f/p ve beklentisidir. burda yüz yanlış bile tek dogruyu görümeye bilir.
bu tarz soru ve sorunların cevap anaktarı sadece kişinin hür iradesidir.
ama altının çizilmesi gereken konu bence küçük ölçekli wax söyleminiz olur. bu çok önemli bir ihtiyaç ve açık teşkil ediyor.
bu talebin arza dönüşmesi benimde temenlilerin arasında yerin çoktan almış durumda. sizinde bölme yöntemiyle satmayaçalıştıgınız ürünlerin altında bu acı gerçek yatıgının farkındayım. çaresizlik çözümü taşımasuyu degil toplu bilinçlenme ve bilinçlendirme neticesindeki güçlü tüketici baskısı yartmaktan geçiyor.