Detail Sıcak Fırsatlar

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
US $3.95 21%OFF | MJJC yumuşak araba temizlik eldiveni Ultra yumuşak araba yıkama eldiveni kolay kuru oto detaylandırma Mitt mikrofiber Madness yıkama Mitt
US $4.0 20% OFF|MJJC Soft Car Cleaning Glove Ultra Soft Car Wash Mitt Easy To Dry Auto Detailing Mitt Microfiber Madness Wash Mitt-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Lucullanın aynısı mı acaba
Dün bende baktım buna, aynı gibi duruyor.
US $8.79 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Bende bundan sipariş verdim. Mjjc nin de vardı. Bu daha uzun diye bunu sipariş ettim.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi link kırık bende paylaş yapınca böyle oluyor. Normal kopyalayınca problem yok. Sprey başlıklar var iş görürmü ki. Lucullan twistedlerde indirime girmiş

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
US $3.95 21%OFF | MJJC yumuşak araba temizlik eldiveni Ultra yumuşak araba yıkama eldiveni kolay kuru oto detaylandırma Mitt mikrofiber Madness yıkama Mitt
US $4.0 20% OFF|MJJC Soft Car Cleaning Glove Ultra Soft Car Wash Mitt Easy To Dry Auto Detailing Mitt Microfiber Madness Wash Mitt-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Lucullanın aynısı mı acaba
Ben bu linkten almıştım indirimde 2.67$'ye indirimsiz haliylede linktekinden daha uygun fiyata.İkisininde aynı ürün olduğunu düşünüyorum
US $3.08 |Tahmini Teslimat Zamanı

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Valla ben de indirimi görünce dayanamadım
Zaten aylardır sepetteki ürünü sonunda aldım
TRY 43.85 21% İndirim | Lucullan 40X100 cm Yüksek Teknoloji Büküm Ipek Kenar mikrofiber kurutma havlusu Yüksek Performanslı Süper Emici Dayanıklı Ipek Kurutma Makinesi
US $7.99 20% OFF|Lucullan 40X100cm High Tech Twist Silk Edge Microfiber Drying Towel High Performance Super Absorbent Durable Silk Dryer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Umarım hayal kırıklığı olmaz

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Rica ederim üstadım. Jant fırçası çıkıyor şimdi :D

Valla ben de indirimi görünce dayanamadım
Zaten aylardır sepetteki ürünü sonunda aldım
TRY 43.85 21% İndirim | Lucullan 40X100 cm Yüksek Teknoloji Büküm Ipek Kenar mikrofiber kurutma havlusu Yüksek Performanslı Süper Emici Dayanıklı Ipek Kurutma Makinesi
US $7.99 20% OFF|Lucullan 40X100cm High Tech Twist Silk Edge Microfiber Drying Towel High Performance Super Absorbent Durable Silk Dryer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Umarım hayal kırıklığı olmaz
Sepete bende ekledim ama kararsızım