Detail Sıcak Fırsatlar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #1,001
Merhabalar herkese. Hakan Bey'in haber vermesi üzerine bilgilendirme yapmak istedim.
Nanolex'in şu ana kadar distiribütörlüğünü ve marka tescilini INV Gayrimenkul şirketi üstlenmişti. Bizde 2016 yılından itibaren kendilerinin bayileri olarak ürünleri tedarik ediyorduk. Ancak hem kendileriyle hem de Nanolex yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu distribütörlüğe devam etmeyeceklerini öğrendik. 2012 yılından itibaren Türkiye'nin ilk Nanolex kullanıcılarından ve sertifikalı uygulama merkezi olarak devam ettirdiğimiz işbirliğimizin bu şekilde sekteye uğramasını istemedik. Bildiğiniz gibi Nanolex markasının distiribütörlüğünü bir kaç firma üstlendi şu ana kadar ve hiç birisi markanın hakettiği değeri yakalamasına fayda sağlayamadı. Sizin yaşadığınız sıkıntıların kat kat fazlasını bizler yaşadık bu düzensizliklerden dolayı. Biz de bu gidişatı değiştirmek isteği ile INV firması ile yaptığımız anlaşma neticesinde stoklarındaki tüm Nanolex ürünlerini kendilerinin belirlediği bir fiyat listesi üzerinden satın alarak onların da mağduriyetlerini gidermek istedik. Maalesef bizim için oldukça külfetli olan bu girişimin ilk adımı biraz sıkıntılı oldu. Düşündüğünüz gibi toplu alımın maddi olarak bir avantajı olmadı bizim için.
Ürünleri almamız karşılığında da marka tescil devir işlemlerini de yaparak Nanolex Türkiye markasını bünyemize aldık.
Eski distiribütör firmanın bize ilettiği fiyat listesinin üzerine %25 kar ekleyip internet sitemize yükledik. Bu fiyat üzerinden de %15 indirim yaparak ürünleri meraklılarına mümkün olan en uygun fiyata ulaştırmak istedik. Basit bir matematik hesabı ile %15 indirim yaparak sadece %6 kar eklediğimizi bulabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde tüm kargolar ücretsiz olduğu için kalan %6'da ortalama o pay için kullanılıyor.

Siteminizde çok haklısınız, Nanolex ürünleri maalesef şu ana kadar pahalı olarak satılmak durumunda kaldı. Bizim hedefimiz yaptığımız distiribütörlük anlaşması ile hem Nanolex markasının ülkemizde hakettiği değere ulaşmasını sağlamak hem de zamanla mümkün olan tüm ürünleri stoklarımıza ekleyerek sizlere uygun fiyattan sunabilmek.
Mevcut fiyatlar maalesef bu şekilde olmak durumunda. Kendimiz ithalata başlayıp maliyetlerimizi düşürdüğümüzde fiyatlarla ilgili güncellemeleri yapacağız. Esnaflığımızla ilgili peşinen yapılan eleştrilere de gerçekten üzüldüğümüzü belirtmek isterim.

Umarım yaptığım açıklamalar sizleri tatmin eder ve bundan sonraki süreçte bizlerle ilgili düşüncelerinizin olumlu yönde değişmesine faydası olur.

Saygılarımla.
Oncelikle aciklama icin tesekkur ederiz.

Ben acikcasi tatmin olmadim, doğrudur degildir gunahi boyunlarina. Ama eski firmanin yeni alim yaptigini dusunmuyorum, bu nedenle de bir ay once bile alim yapilmis olsa kur hesabiyla soyledikleri oranlarin cok cok ustune cikar. Kaldi ki devreden firmanin da kar ederek satacagini ya da guncel kura uyarlayarak satacagini dusunmuyorum. Bu nedenle tanisma maksadiyla kar cok da onemsenmemeliydi diye dusunuyorum. En azindan yeni yila kadar falan.

Ulkemizde zaten detay urunlerine erisim kisitli. Bu gemiyi birlikte yurutmezsek biz bir kargo icin gereksiz onlarca euro vermeye devam ederiz, onlar da ellerindeki urunleri curuyene kadar satamazlar.

Dilerim fiyat politikalari yuksek kar uzerine degil de erisebilirligi arttirmak, sevdalilari asklariyla bulusturmak uzerine olur.

Herkese hayirli olsun ne diyelim.

Son düzenleme:

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Merhabalar herkese. Hakan Bey'in haber vermesi üzerine bilgilendirme yapmak istedim.
Nanolex'in şu ana kadar distiribütörlüğünü ve marka tescilini INV Gayrimenkul şirketi üstlenmişti. Bizde 2016 yılından itibaren kendilerinin bayileri olarak ürünleri tedarik ediyorduk. Ancak hem kendileriyle hem de Nanolex yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu distribütörlüğe devam etmeyeceklerini öğrendik. 2012 yılından itibaren Türkiye'nin ilk Nanolex kullanıcılarından ve sertifikalı uygulama merkezi olarak devam ettirdiğimiz işbirliğimizin bu şekilde sekteye uğramasını istemedik. Bildiğiniz gibi Nanolex markasının distiribütörlüğünü bir kaç firma üstlendi şu ana kadar ve hiç birisi markanın hakettiği değeri yakalamasına fayda sağlayamadı. Sizin yaşadığınız sıkıntıların kat kat fazlasını bizler yaşadık bu düzensizliklerden dolayı. Biz de bu gidişatı değiştirmek isteği ile INV firması ile yaptığımız anlaşma neticesinde stoklarındaki tüm Nanolex ürünlerini kendilerinin belirlediği bir fiyat listesi üzerinden satın alarak onların da mağduriyetlerini gidermek istedik. Maalesef bizim için oldukça külfetli olan bu girişimin ilk adımı biraz sıkıntılı oldu. Düşündüğünüz gibi toplu alımın maddi olarak bir avantajı olmadı bizim için.
Ürünleri almamız karşılığında da marka tescil devir işlemlerini de yaparak Nanolex Türkiye markasını bünyemize aldık.
Eski distiribütör firmanın bize ilettiği fiyat listesinin üzerine %25 kar ekleyip internet sitemize yükledik. Bu fiyat üzerinden de %15 indirim yaparak ürünleri meraklılarına mümkün olan en uygun fiyata ulaştırmak istedik. Basit bir matematik hesabı ile %15 indirim yaparak sadece %6 kar eklediğimizi bulabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde tüm kargolar ücretsiz olduğu için kalan %6'da ortalama o pay için kullanılıyor.

Siteminizde çok haklısınız, Nanolex ürünleri maalesef şu ana kadar pahalı olarak satılmak durumunda kaldı. Bizim hedefimiz yaptığımız distiribütörlük anlaşması ile hem Nanolex markasının ülkemizde hakettiği değere ulaşmasını sağlamak hem de zamanla mümkün olan tüm ürünleri stoklarımıza ekleyerek sizlere uygun fiyattan sunabilmek.
Mevcut fiyatlar maalesef bu şekilde olmak durumunda. Kendimiz ithalata başlayıp maliyetlerimizi düşürdüğümüzde fiyatlarla ilgili güncellemeleri yapacağız. Esnaflığımızla ilgili peşinen yapılan eleştrilere de gerçekten üzüldüğümüzü belirtmek isterim.

Umarım yaptığım açıklamalar sizleri tatmin eder ve bundan sonraki süreçte bizlerle ilgili düşüncelerinizin olumlu yönde değişmesine faydası olur.

Saygılarımla.
Nanolex bayisi iken ultra glass sealant N11’de 275 TL iken, distribütör olup eski distribütörden malları aldığınızda 311 TL oluyorsa ortada 2 olasılık var:

1. Kazık yediniz ve zararlı çıkan müşteri.
2. Anlaşma gereği eski distribütöre para verdiniz. Bu parayı da mallara yansıttınız. Zararlı çıkan gene müşteri.

Fuat

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@d.berkay bey sizin alatmak istediğinizi pek anlayamadım. Nanolex interior cleaner 5lt eski distribütör 425tl n11 den şatısa sunuyordu. Bunun yüzde 10 komisyonu n11 e ait oldugunu belirtti eski distribütör. Siz toptan aldıgınızı belirttiniz ki daha uygun bir fiyata aldınız. Ama 450tl ye sitenize koydunuz. Kar yapacaksınız tabiki sonucta ama asırı sekilde yapıldığı zaman müşteri mağdur oluyor. Ve artık yurtdışı tercihini kullanmak istiyor. Sonra ülkemizdeki firmalar zarar ediyor batıyor deniliyor kusura bakmayın ama bu şekilde aşırı karı gözetip piyasadan silinen bircok firma var. Sizlere tavsiyem az kar cok müşteri, mutlu müşteri mantığı

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Oncelikle aciklama icin tesekkur ederiz.

Ben acikcasi tatmin olmadim, doğrudur degildir gunahi boyunlarina. Ama eski firmanin yeni alim yaptigini dusunmuyorum, bu nedenle de bir ay once bile alim yapilmis olsa kur hesabiyla soyledikleri oranlarin cok cok ustune cikar. Kaldi ki devreden firmanin da kar ederek satacagini ya da guncel kura uyarlayarak satacagini dusunmuyorum. Bu nedenle tanisma maksadiyla kar cok da onemsenmemeliydi diye dusunuyorum. En azindan yeni yila kadar falan.

Ulkemizde zaten detay urunlerine erisim kisitli. Bu gemiyi birlikte yurutmezsek biz bir kargo icin gereksiz onlarca euro vermeye devam ederiz, onlar da ellerindeki urunleri curuyene kadar satamazlar.

Dilerim fiyat politikalari yuksek kar uzerine degil de erisebilirligi arttirmak, sevdalilari asklariyla bulusturmak uzerine olur.

Herkese hayirli olsun ne diyelim.

Maalesef dedikleriniz de haklısınız, güncel kur ile bir alım yapılmadığını bizde biliyoruz ama maalesef belirledikleri fiyatlar bu şekildeydi. Şu an yaptığımız hesaplara göre kendi getirdiğimiz ürünlerde güncel kur ile bile %30 civarı daha uyguna satılabilecek çoğu ürün.
Zaten kar öncelikli bir politika izlemedik takdir ederseniz ki, sadece alış fiyatımıza kargo ücretinin bir kısmını eklemiş oluyoruz.
Dediğim gibi kendi ithalatlarımız gerçekleştikçe maliyetlerimiz düşecek ve bunu fiyatlarımıza aynen yansıtacağız.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Anlatmak istediğimiz şu ki biz toptan aldığımız için bize özel bir indirim yapılmadı maalesef. 5lt interior cleaner ürününü alış fiyatımız 388.3+%18kdv yani 458tl. Sizin anlayışınıza göre bu ürünün satış fiyatı kaç tl olmalı peki? 450tl bağlayıp yılda 4-5 adet satılan bir üründen % kaç kar edilmeli? Tekrar ediyorum amacımız çok kar etmek olsa zaten bu markayı alıp sizlere kazandırmak için bunca sıkıntıya girmez, hali hazırda rahatça satılan ürünlerden sürüm yapmaya çalışırdık. Biz bu ilk alımda bir miktar zarar edebileceğimizi öngörerek girdik bu işe. Sonuçta tek marka Nanolex değil, eğer şu an ki rakamlar bütçenizin üzerindeyse bu ürünlerin yenilerini daha düşük maliyetle getirene kadar lütfen bekleyin. İlginiz için teşekkürler.
Berkay hayırlısı olsun umarım söylediklerin icraate geçer. Yeni parti bol çeşit en az 30% uygun fiyat. üstüne foruma özel kampanya isteriz. Şu anki rakamlar ile alışveriş yapmayı bırak bez almak bile lüks yazık günah. :)

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Nanolex bayisi iken ultra glass sealant N11’de 275 TL iken, distribütör olup eski distribütörden malları aldığınızda 311 TL oluyorsa ortada 2 olasılık var:

1. Kazık yediniz ve zararlı çıkan müşteri.
2. Anlaşma gereği eski distribütöre para verdiniz. Bu parayı da mallara yansıttınız. Zararlı çıkan gene müşteri.
Ürün bazlı fiyatlandırma da sorunlar olabilir, zaten ürünlerin büyük kısmı yeni ekleniyor siteye. Son kontrolleri henüz yapmadım. İlgili arkadaşlar hesap hataları da yapmış olabilirler.

1. Evet bir miktar kazık yemiş olabiliriz bu malları alarak ancak siz bu ürünleri almadığınız sürece zararlı çıkmazsınız.
2. Evet anlaşma gereği eski distribütöre marka tescili için para da verdik ancak bunu kesinlikle fiyatlara yansıtmadık. Yine siz herhangi bir ürün almadığınız sürece zararlı çıkmazsınız.

Bu durumda zararlı çıkan biziz ve bunu kabulleniyoruz. Sonuçta bu ürünlerin temel ihtiyaç olmadıklarının da farkındayız. Maksadımız geliş fiyatına olabildiğince yakın satmak zaten.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ürün bazlı fiyatlandırma da sorunlar olabilir, zaten ürünlerin büyük kısmı yeni ekleniyor siteye. Son kontrolleri henüz yapmadım. İlgili arkadaşlar hesap hataları da yapmış olabilirler.

1. Evet bir miktar kazık yemiş olabiliriz bu malları alarak ancak siz bu ürünleri almadığınız sürece zararlı çıkmazsınız.
2. Evet anlaşma gereği eski distribütöre marka tescili için para da verdik ancak bunu kesinlikle fiyatlara yansıtmadık. Yine siz herhangi bir ürün almadığınız sürece zararlı çıkmazsınız.

Bu durumda zararlı çıkan biziz ve bunu kabulleniyoruz. Sonuçta bu ürünlerin temel ihtiyaç olmadıklarının da farkındayız. Maksadımız geliş fiyatına olabildiğince yakın satmak zaten.
Zararı minimize etmek ve aldığınız ürünleri hızlı bir şekilde nakite döndürmek için fiyatların sizin de belirttiğiniz üzere yeniden gözden geçirilmeye ihtiyacı var. Fırsat maliyetini de düşünürseniz zarar çok daha fazla olacaktır. Forumu biraz incelediğinizde göreceksiniz ki hiçkimse bir marka ve ürüne takılı kalmıyor. Herkes bir ürünün ikamesini bulup, onu kullanabiliyor. O kadar çok farklı marka ve ürün kullanan üstadlar varki onların değerlendirmeleri ve yorumları biz yeni yeni detay dünyası içine girmeye çalışanlar için gerçek bir yol gösterici oluyor. Pek tabi ürünlerin deneme boylarını kendilerine test için gönderebilirsiniz.

Pure shampoo, tire rubber restorer u tavsiyeler üzerine alıp kullanan ve memnun da olan biri olarak. Şuanki fiyatların %15 indirim uygulandığı halde yükseldiği ortada. Önceki distribütördeki fiyatları takip ettiğim ürünler olduğu için iyi hatırlıyorum. Mesela interior cleaner, mikrofiber wash, final finish kullananlar memnundu ilave indirimler uygulandığında denenmek için alınabilir görüşündeyim. Herkesin ilgisini çekebilecek ürünler olacaktır.

Not: Fiyatlarda güncellemeler başlamış sanırım şimdi kontrol ettiğimde gördüm.

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İndirim kodunu devre dışı bırakıp direk tüm fiyatlara yansıttık. Mevcut 500tl üzeri %5 ve 1000tl üzeri %10 indirimlerimiz de devaö ediyor. Tabi ki tüm siparişlerinizde kargo ücretsiz. Bizden şimdilik bu kadar :)

Fuat

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İndirim kodunu devre dışı bırakıp direk tüm fiyatlara yansıttık. Mevcut 500tl üzeri %5 ve 1000tl üzeri %10 indirimlerimiz de devaö ediyor. Tabi ki tüm siparişlerinizde kargo ücretsiz. Bizden şimdilik bu kadar :)
Berkay bey indirim yaptık diyorsunuz da bende bir sorun var herhalde bu konusma gecmeden önce sitenizde nanolex interior cleaner 5lt 450tl+yüzde 15 indirim vardı. Şimdi fiyatı 480tl olmus. Simdi yeni kur filan diyeceksiniz de bu yeni kur bir günde mi değişti. Kusura bakmayın da ben sizin alay ettiginizi düşünüyorum. Nanolex önceki distribütör daha iyi oldugunu düşünmeye basladım. İyi satışlar

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Berkay bey indirim yaptık diyorsunuz da bende bir sorun var herhalde bu konusma gecmeden önce sitenizde nanolex interior cleaner 5lt 450tl+yüzde 15 indirim vardı. Şimdi fiyatı 480tl olmus. Simdi yeni kur filan diyeceksiniz de bu yeni kur bir günde mi değişti. Kusura bakmayın da ben sizin alay ettiginizi düşünüyorum. Nanolex önceki distribütör daha iyi oldugunu düşünmeye basladım. İyi satışlar
İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar gerçekten :( 450 TL den %15 indirim varken şuan 480 den indirimsiz , şaka gibiler gerçekten :)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Anlatmak istediğimiz şu ki biz toptan aldığımız için bize özel bir indirim yapılmadı maalesef. 5lt interior cleaner ürününü alış fiyatımız 388.3+%18kdv yani 458tl. Sizin anlayışınıza göre bu ürünün satış fiyatı kaç tl olmalı peki? 450tl bağlayıp yılda 4-5 adet satılan bir üründen % kaç kar edilmeli? Tekrar ediyorum amacımız çok kar etmek olsa zaten bu markayı alıp sizlere kazandırmak için bunca sıkıntıya girmez, hali hazırda rahatça satılan ürünlerden sürüm yapmaya çalışırdık. Biz bu ilk alımda bir miktar zarar edebileceğimizi öngörerek girdik bu işe. Sonuçta tek marka Nanolex değil, eğer şu an ki rakamlar bütçenizin üzerindeyse bu ürünlerin yenilerini daha düşük maliyetle getirene kadar lütfen bekleyin. İlginiz için teşekkürler.
:) keşke bütün ürünleri n11 üzerinden alsaydınız orda kdv dahil 425 e geliyor size 458 e gelmiş madem.
Bırakın distribütörü hiçbir bayi veya birazcık aklı çalışan hiç kimse böyle bir fiyatı kabul etmez son kullanıcıya 425 bayiye 458 şaka mı bu. Sizinde söylediğiniz gibi sonuçta tek marka Nanolex değil
Amacınız nanolex markasını kazandırmaktan çok tabikide para kazanmak buda çok normal ama bunun için insanların süslü yada bilmiş cümlelerle aklıyla dalga geçmek yerine açıklıkla söylemenizi tercih ederdim.
Ürünleri tahmin etmiyorum o fiyatlara aldığınızı ama diyelim ki aldınız yani benim 425 liraya alacağım ürün simdi 480 bumu distribütörlük için verdiğiniz parayı ürünlere yansıtmamak siz zaten bunun için fiyatları yüksekten kabul etmediniz mi? Bize diyorsunuz ki yüksek geliyorsa almayın zarar etmezsiniz zarar eden benim. Eninde sonunda bir son kullanıcıya satacaksınız ürünleri aldığınız fiyatla satsanız bile sizde zarar etmiyeceksiniz zarar eden sonuçta biz olacağız son kullanıcılar yani.
Son olarak almazsan zarar etmezsin tek marka bu değil fiyat yüksekse almayın gibi cümleler esnafllıkta çok olumlu karşılanacak cümleler değil sonuçta tek esnaf siz değilsiniz.
İyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
:) keşke bütün ürünleri n11 üzerinden alsaydınız orda kdv dahil 425 e geliyor size 458 e gelmiş madem.
Bırakın distribütörü hiçbir bayi veya birazcık aklı çalışan hiç kimse böyle bir fiyatı kabul etmez son kullanıcıya 425 bayiye 458 şaka mı bu. Sizinde söylediğiniz gibi sonuçta tek marka Nanolex değil
Amacınız nanolex markasını kazandırmaktan çok tabikide para kazanmak buda çok normal ama bunun için insanların süslü yada bilmiş cümlelerle aklıyla dalga geçmek yerine açıklıkla söylemenizi tercih ederdim.
Ürünleri tahmin etmiyorum o fiyatlara aldığınızı ama diyelim ki aldınız yani benim 425 liraya alacağım ürün simdi 480 bumu distribütörlük için verdiğiniz parayı ürünlere yansıtmamak siz zaten bunun için fiyatları yüksekten kabul etmediniz mi? Bize diyorsunuz ki yüksek geliyorsa almayın zarar etmezsiniz zarar eden benim. Eninde sonunda bir son kullanıcıya satacaksınız ürünleri aldığınız fiyatla satsanız bile sizde zarar etmiyeceksiniz zarar eden sonuçta biz olacağız son kullanıcılar yani.
Son olarak almazsan zarar etmezsin tek marka bu değil fiyat yüksekse almayın gibi cümleler esnafllıkta çok olumlu karşılanacak cümleler değil sonuçta tek esnaf siz değilsiniz.
İyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Kesinlikle katılıyorum, ilk başta söyledikleri "Esnaflığımızla ilgili peşinen yapılan eleştrilere de gerçekten üzüldüğümüzü belirtmek isterim. " cümlesinden sonra "siz bu ürünleri almadığınız sürece zararlı çıkmazsınız. " gibi sözleri yakıştıramadım. Sosyal mecralardan işlerini severek takip ettiğim bir firmanın bu tarz cevaplar vermesi yakışık alır cinsten değil. Demek ki peşinen yapılan bazı yorumların haklılık payı varmış diye düşündürdü bana açıkçası.

Son düzenleme:

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
berkay bey sizi instagramdan sürekli takip ediyorum. Fakat sitenizde satılan ürünler diğer firmalara göre %10 civarı daha yüksek. :rulet:

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sıcak fırsatlar başlığı farklı bir alana kaydığından konu dışında başka mesajlara izin vermeyeceğim. Mevcut konu dışındaki mesajları da insanların düşüncelerini engelleme olmasın diye birkaç gün tutup sileceğim.

Herkese iyi detaylar.

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Maalesef ben ne açıklama yaparsam yapayım eksik ve hatalı olacak sanırım. Haklısınız fiyatlarımız sizin beklentilerinizin üzerinde olabilir ancak bu aşamada firma politikamız bu şekilde olmak durumunda. Tabi ki alışveriş yapmak veya yapmamak son kullanıcının tercihine kalmış. Biz online satış sitemizi açarken önceliğimiz son kullanıcılara en iyi ürünleri makul fiyatlara sürekli sunabilmekti.
Size bu camiadan, sıfırdan gelen birisi olarak dosthane bir şekilde açıklamaya çalıştım durumumuzu ama maalesef gelen tepkiler yapmaya çalıştığım açıklamaların ve iyi niyetimin çok da faydalı olamayacağını göstermiş oldu.
Kimseyi ne kazıklamak ne de zarara uğratmak gibibir amacımız olmadı. Zarar etsek dahi bunu hiç bir zaman müşterilerimize yansıtmadık. Stoklarımızda olmayan ürünleri eklemeye ve sizlere ulaştırmaya çalıştık. Biz Nanolex ürünlerini şu an satmasak da uygulama merkezimizde kullanabilecek potansiyele sahibiz. Ama paylaşmak ve herkesin ulaşabilmesi için satışa sunmak istedik. Bu demek değildir ki 450tl'ye malettiğimiz bir ürünü en az 20-25tl kargo ödeyeceğimizi ve kesintileri göz önünde bulundurarak 400tl'ye satabileceğiz. Sonuçta bizim maliyetimiz bu bizi kurtarabilecek rakamlar bunlar. Herkesin tercihlerine saygı duyarız ve alternatifleri değerlendirmeleri konusunda yardımcı olabiliriz. Bu ürünler piyasadaki onlarca detay markasından birisinin ürünleri, hepsinin alternatifleri bolca mevcut.
Lütfen yanlış anlamayın, kimseye işine geliyorsa böyle al demiyoruz ama bizim için en zararsız yöntem de ya bu fiyatlara satabilmek ya da satamayıp kendimiz kullanmak.
Sonuçta aldığımız fiyat listesi önümüzde açık ve maliyetine satıyorken vicdanımızın çok rahat olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Herkese olumlu olumsuz eleştirileri için de teşekkür ederim. Forumu ve bu konuyu da gereksiz yere meşgul etmiş olduk, kendi adıma bundan rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim.
Herkese saygılar, sevgiler diliyorum.

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@someone Bu mesajınıza istinaden bir ekran görüntüsü de biz paylaşmak isteriz.

Sol tarafta gördüğünüz 73,36TL + KDV'lik tutar bizim alış fiyatımızdır. Eski distribütörün, devir aşamasında bize verdiği birim fiyattır. Yan taraftaki ise stoklarındaki ürün miktarı.

Şu anda Nanolex Tire & Rubber Restorer, KDV ve Kargo dahil şekilde boyakoruma.com 'da 90TL'den satıştadır. İlgili link için tıklayabilirsiniz.

Bir satış sitesi ve distribütör olarak, hiç kimseye ürünlerimizin geliş fiyatlarını açıklamak zorunda değiliz. Ancak üzerimize atılan "kazıkçı" çamurunu temizlemek adına bu açıklamaları yapma gereği duyuyoruz. Bu döviz kurları ve günümüz şartlarında ürün ithal etmek, distribütörlük almak ve müşterileri güncel ürünlerle buluşturmak kolay bir iş değil. Güncel durumda, alış fiyatlarından zarar ettiğimiz ürünlere sadece KDV ve kargo maliyetlerini yansıtarak satış yapıyoruz. Bu ürünlere boyakoruma.com üzerinden göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

N11 sayfamızdaki fiyatların farklı olmasının sebebi, hem online satış sitemiz aracılığıyla satış yapmak istememiz, hem de N11'de konulan ürünlere komisyon farklarının yüklenmesi.

Ek olarak, eski distribütör ile yaptığımız görüşmeler sonucu, son girilen fiyatların gerçek satış fiyatlarını yansıtmadığını, Nanolex ile ilişiklerini kesecekleri için malzemeleri nakite çevirmek amaçlı, zararına satış niyetiyle girildiklerini ilettiler. Dileyenler kendilerine ulaşarak bu bilgileri teyit edebilir.

Söz hakkı doğduğu için açıklama yapma gereği duyduk. Forumu meşgul ettiğimiz için özür dileriz.