Gerçekten bir indirime rastlayan var mı? Ben bir tek Gyeon Anti-Fog gördüm parlatanadamlar'da 80 TL'ye, ihtiyacı olan varsa alabilir. Bir ara bu fiyattı ama şimdilerde 100 TL bandında.
Gerçekten bir indirime rastlayan var mı? Ben bir tek Gyeon Anti-Fog gördüm parlatanadamlar'da 80 TL'ye, ihtiyacı olan varsa alabilir. Bir ara bu fiyattı ama şimdilerde 100 TL bandında.
ben gece baktığımda beğendiğimiz almayı düşündüğümüz Philips Ambilight tv mağazalarda en düşük 8.888₺ iken şu an kuponsuz hali 7.000₺. Bir de İPhone 11 Pro Max gördüm gerçekten uygun olan ama o da anında tükenmiş
Ben toplamda 1700 tl lik alışveriş yaptım, 170 tl kupon indirimi oldu, ayrıca bir kaç üründe küçük indirimler vardı, yani 170 artı küçük indirimler cepte kaldı 200 civarı
ben gece baktığımda beğendiğimiz almayı düşündüğümüz Philips Ambilight tv mağazalarda en düşük 8.888₺ iken şu an kuponsuz hali 7.000₺. Bir de İPhone 11 Pro Max gördüm gerçekten uygun olan ama o da anında tükenmiş
PHILIPS THE ONE 65PUS7304 modelini 1.5 ay önce Vatan gece kampanyasından 7000 gibi aldım. Kupon varsa iyi ama bu fiyatları zaten İnternet üzerinden üç aşagı beş yukarı bulabilirsiniz.
TV hakkında sormak istediginiz aklınıza takılan bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Daha önce 55 kullanıyordurduk bu odada 65 büyük gibi geliyor ama bir süre sonra küçük bile geliyor.genel ana tv için 75 daha uygun. Bu boyutlarda 4k şart. Full hd çok grenli görüntü veriyor oda ayrı.