Detail Sıcak Fırsatlar

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Öne çıkan konu #1,041
11.11 de işe yarar kampanya indirim yok sanırım :confused:
kuponla kart puanıyla karışık kışlık lastik aldım. Bridgestone Bilizzak Lm0005 epeyce uğraşarak n11 den aldım. itibariyle zombi gibi dolaşıyorum o yüzden ama şubesinde 1750 lirayken 1250 ye denk getirdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Instagram dan ulaşın isterseniz. Ben orda gördüm çünkü
Ulastim instagramdan, siteye eklediler. Hemen aldim :) almayi dusunenler varsa kacirmasin. Sitedeki ismi garip yalniz, whell woiles tarzi bir sey yazmislar.

Düzenleme: Tam adı Whell woiles 3lü fırça seti
Ayrıca Temizlikmadeninde de stok görünüyor. Bir süredir ucuz ya da pahalı stok yoktu Türkiye'de.

Tesekkur ederim @TheVauxhall

Son düzenleme:

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ulastim instagramdan, siteye eklediler. Hemen aldim :) almayi dusunenler varsa kacirmasin. Sitedeki ismi garip yalniz, whell woiles tarzi bir sey yazmislar.

Düzenleme: Tam adı Whell woiles 3lü fırça seti
Ayrıca Temizlikmadeninde de stok görünüyor. Bir süredir ucuz ya da pahalı stok yoktu Türkiye'de.

Tesekkur ederim @TheVauxhall
Hala stokta yok :) bitti sanırım..

Düzenleme: Temizlikmadenin de yokmuş abi.

Son düzenleme:

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
kendim için değil abi, bi arkadaşım arıyordu. teşekkür ederim
evet gyeon var, memnunum :)
Hocam bende gyeon almayı düşünüyorum ancak large mi medium mu kararsızım sizdeki hangisi boyutunun bilgisini verebilirmisin

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bende gyeon almayı düşünüyorum ancak large mi medium mu kararsızım sizdeki hangisi boyutunun bilgisini verebilirmisin

Valla ben memnun kaldım bir kere kullanabildim henüz, medium boy yeterli. benim jantlarıma profil fotoğrafımdan bakarsanız bazı kısımların araları çok ince mesela oraya girmiyor ama oraları da çok güzel temizliyor akan sabunlar vs. tabi yeni bir jant temizleyici alacağım, bilberry den çok memnun değilim. Kısacası tavsiye ederim :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye