Detail Sıcak Fırsatlar

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar, nanolex interior cleaner almayı düşünen var ise boyakorumacomtr de galon mevcut. Alıp bölebiliriz?

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Nanolex Interior Cleaner 5lt | Boyakoruma.com ben şimdi şunu sormak istiyorun n11 sayfasında nanolex interior şampuanı 450 tl den satılırken bu ürün berkay ürünleri biz aldık bundan sonra %30 ürünleri ucuza getirip satacagız demişti ben yanılıyorsam düzeltin beni bu fiyattan bu ürünün bi espirisi olmaz

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Nanolex Interior Cleaner 5lt | Boyakoruma.com ben şimdi şunu sormak istiyorun n11 sayfasında nanolex interior şampuanı 450 tl den satılırken bu ürün berkay ürünleri biz aldık bundan sonra %30 ürünleri ucuza getirip satacagız demişti ben yanılıyorsam düzeltin beni bu fiyattan bu ürünün bi espirisi olmaz
Orda ozaman bi tuhaf durum olustu urun %15 indirimle 380 falan gelicekken birden 550 650 tl fiyata cikti o ara almaliydik

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ne yazıkki tüm sektör fiyat şişirip indirim yaptık ayağına yatıyor. sonax bsd 110tl'den düşürüp %50 indirim yemiş trendyolda. asıl fiyatı zaten 50 lira.

3lü meguiars supreme shine 50 tl iken indirime girip 80 tl olmuş.
Evet tam olarak sizin dediğiniz gibi bizimkilerin indirimden anladıkları ne yazık ki.
Bsd geçen ay trendyolda 42tl ye kadar inmişti ne ara 110 tl.ye çıkmış pes yani.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kaç senedir sağolsunlar aynı tezgahı yapıyorlar. Önce fiyatı yükselt sonra indirim yapıp göz boya. Bilmeyen gider alır. Bizim gibiler için işleri zor, neyin kaça satıldığını biliyoruz.
Bu arada dikkatli olun çok cazip fiyatı olan bir ürünün üretim ve son kullanım tarihi eski olabilir. Nitekim, pederin başına gelmişliği var. Neyseki ürünü iade edince sorgusuz sualsiz ücreti iade etmişlerdi. Her zaman olacak birşey değil ama yine de aklınızda olsun. (Özellikle Migros sağolsun tarihi çok yakın eli kulağında ürün satmayı sever)

Parlatanadamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Merhaba,

Parlatanadamlar.com adresimizde üst kısımda bulunan Parlatan Cuma Haftası butonuna tıkladığınızda indirimde olan tüm ürünleri görebilirsiniz. İndirim süreleri ürün üzerinde belirtilmiştir. Aynı şekilde indirim oranları yine ürün üzerinde belirtilmiştir. Ürünlerin indirimi tamamen stok ile sınırlıdır.