Detail Sıcak Fırsatlar

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
bölünmüş olarak CG fabric clean var parlatanadamlarda. 945 ml 9.90 a veriyorlar. Daha önce ürünü kullanan oldu mu ? Çünkü fiyat çok iyi, VP Carpet Cleaner almaktansa, bunu alıp kullanmak daha makul geldi gözüme.Aynı şekilde CG orange degreaser, bug & tar wash ve green clean da uygun görünüyor.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bölünmüş olarak CG fabric clean var parlatanadamlarda. 945 ml 9.90 a veriyorlar. Daha önce ürünü kullanan oldu mu ? Çünkü fiyat çok iyi, VP Carpet Cleaner almaktansa, bunu alıp kullanmak daha makul geldi gözüme.Aynı şekilde CG orange degreaser, bug & tar wash ve green clean da uygun görünüyor.
CG fabric kullanmadım ama o bölünmüş ürünler kullanıma hazır gönderiliyor, keza bug and tar da öyle (1:6 sulandırılmış), VP carpet 500 ml ortalama 20-30 tl arasında değişiyor mağazaya göre bölünmüşlerde, bu ürünü çok rahat istediğiniz ölçüde sulandırabiliyorsunuz. Çok bereketli ve denenmiş bir ürün, bu nedenle fabric yerine VP tercih etmenizi öneririm. Fiyatları uygun evet, denemek için alabilirsiniz, ama tatmin etmeyecektir. Kendileriyle iletişime geçerek kaça kaç oranında sulandırıldıklarını öğrenerek buna göre bir hesap yaparak alabilirsiniz.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
CG fabric kullanmadım ama o bölünmüş ürünler kullanıma hazır gönderiliyor, keza bug and tar da öyle (1:6 sulandırılmış), VP carpet 500 ml ortalama 20-30 tl arasında değişiyor mağazaya göre bölünmüşlerde, bu ürünü çok rahat istediğiniz ölçüde sulandırabiliyorsunuz. Çok bereketli ve denenmiş bir ürün, bu nedenle fabric yerine VP tercih etmenizi öneririm. Fiyatları uygun evet, denemek için alabilirsiniz, ama tatmin etmeyecektir. Kendileriyle iletişime geçerek kaça kaç oranında sulandırıldıklarını öğrenerek buna göre bir hesap yaparak alabilirsiniz.
Sulandırılmış hazır ise gerek yok ki hocam. 500 ml carpet alsak zaten sulandırınca 5 lt oluyor en az, kullan kullan bitmez :)

Ürün açıklamasına bakınca da zaten şu ibareyi gördüm "Ürün Chemical Guys Fabric Clean kullanılarak son kullanıcı kullanımına uygun hale getirilmiştir. "
Buradan da sulandırılmış olduğu anlaşılıyor. Bakmaya gerek yok. 3d orange degreaser var şişesi için alabilirim onu 29.90 :) dayanıklı şişe, ürün bitse de kullanılır sonradan. Eh bugün zaten adam akıllı kimyasal dayanıklı şişenin en ucuzu 35-40 liralardan başlıyor.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben cg fabric clean ürününü kullandım ama saf olarak temin edip sulandırmasını kendim yaptım bu ürünün çokta memnunum.
Sulandırma oranı neye göre yapıldı onu öğrenmek lazım bencede, yine vp carpette kullanıyorum bu ürün bana daha başarılı geldi, bence al kullan derim bir dahaki tedariğimi ikisi arasında kalsam cg den yana kullanırım.
Ama @alicankarag ında dediği gibi vp konsantre alıp kullanmak fp olarak çok daha iyi ama en iyi karar ikisininde 1 Lt saf olarak, fiyatı üzerinden yapılabilir.

Son düzenleme:

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Üstad fiyat uygun olmasının sebebi de hazır sulandırılmış olmasıymış. Aynı şartlarda 1 litre VP Carpet maliyeti 5 tl dahi tutmuyor. Bu yüzden almak çok çekici gelmedi.
Ben saf sanmıştım. Kusura bakmayın.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu ekleme nasıl yapılıyor ? n11 konusunda zır cahilim :(
Bende uygulamayı karıştırken denk geldim 2 gün önce eklemiştim bugün dün de kupon gelmiş.
Sol üstteki 3 çizgiye tıklayınca
Screenshot_20191204_143205_com.dmall.mfandroid.jpg
Açılan ekranı genişletince garaj 11 çıkıyor
Screenshot_20191204_143214_com.dmall.mfandroid.jpg
Orayada basınca eklemeyi yapabiliyorsunuz.
Screenshot_20191204_143234_com.dmall.mfandroid.jpg

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
N11 de garaj11 e aracınızı ekleyince divortex mağazasına alt limitsiz %15 indirim veriyor güzel bir yüzde bence. :)
Ekli dosyayı görüntüle 17140
Teşekkürler bilgilendirme için, ilk defa aracını ekleyenlere özel mi acaba bu kupon?

Divortex çok garip bir firma, her kalemden üretim yapmaya çalışıyor, başarılı mı o da tartışılıyor, vazgeçilmezi ise her siparişin yanında gelen numune şampuanlar:D