Detail Sıcak Fırsatlar

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öne çıkan konu #1,161
öncelikle herkese teşekkür ederim.
Modifiye olayını tam bilmiyorum, forumda arattığımda tam konusu çıkmıyor, örnek yapım video/konu vb. var ise iletmeniz mümkün müdür?
Modifiyeye gerek yok
Bende iki tane var
Birini modifiye ettim, gayet de güzel köpük yapıyor ama ön yıkama için çok zahmetli, kol kası yapar :)
Ben detaylarda kullanıyorum
Standart hali ön yıkama için ideal
Ben köpüklü ve köpüksüz arasında hissedilir bir temizlik farkı görmedim

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Modifiyeye gerek yok
Bende iki tane var
Birini modifiye ettim, gayet de güzel köpük yapıyor ama ön yıkama için çok zahmetli, kol kası yapar :)
Ben detaylarda kullanıyorum
Standart hali ön yıkama için ideal
Ben köpüklü ve köpüksüz arasında hissedilir bir temizlik farkı görmedim
arabada koruma olduğu için kaput tavan zaten pek fazla çamur kalmıyor, sadece kapı alt kısımları ve çamurluklarda oluyor..
o halde hemen sipariş veriyim :) denemiş oluruz.. yorumunuz için çok teşekkür ederim

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama aşağıdaki linkte paylaştığım paket gerçekten fiyat açısından avantajlı mı sizce de ?

Driven34 Yıkama Seti
Gerçekten bana da çok uygun geldi? Eğer öyleyse hemen alım yapalım :) çeyizi dolduralım..

Düzeltme: Stokta kalmamış bile :(

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Şarjlı pompa benim de aklımda.. şarjlı hava pompasını nerden alacaksın? Aliexpress veya amazon pahalıya geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alta foam 7000 zaten var şuan Almanya' da duruyor. Arabayla gelen bir yakınım olunca atıp getirecek. Amazon dan alırım muhtemelen. Bir kereye mahsus vereceğiz ne yapalım malesef garajımız-yerimiz olmadığından karcher alıp foam lance kullanamıyoruz. Ama 7000 de gayet güzel oluyor şarjlı pompayla. Benzinlik tayfa için nimet niteliğinde :)

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Alta foam 7000 zaten var şuan Almanya' da duruyor. Arabayla gelen bir yakınım olunca atıp getirecek. Amazon dan alırım muhtemelen. Bir kereye mahsus vereceğiz ne yapalım malesef garajımız-yerimiz olmadığından karcher alıp foam lance kullanamıyoruz. Ama 7000 de gayet güzel oluyor şarjlı pompayla. Benzinlik tayfa için nimet niteliğinde :)
Fazladan bir 7000 olursa beninde yazın aklınızda bulunsun. Olmazsa Amazondan sipariş vereceğim. Tam petrol tayfalık.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Fazladan bir 7000 olursa beninde yazın aklınızda bulunsun. Olmazsa Amazondan sipariş vereceğim. Tam petrol tayfalık.
Çok yer kaplıyor ya bavulla gidip gelenlere getirtemiyoruz onu malesef. Arabayla gelen olursa ayarlamaya çalışırım. İlposan modifiye edilse aynı işi görür muhtemelen, ben onunla uğraşamadım, çokta güzel bir kampanya vardı valla aldım direkt Almanyada kuzene postaladım :) Soft99 kırmızı bezleri iyi ki geceden sipariş geçmişim ben o zaman. Normalde gündüze bırakacaktım şeytan dürttü :D