Detail Sıcak Fırsatlar

Mücahit.

Çaylak Detaycı
Üye

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kuzenimde k4 compact var, son derece memnundu kendisi. bende bir defa orada kullandım benim de işimi gördü.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
arkadaşlar karcher k4 ikinci el bizim burada bir servis satıyor 500e kadar bırakıyor ne dersiniz ? sıfırı yanlış bakmadıysam 1590 tl civarında.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/karch...makinesi_1eabb042-8675-4b06-a556-a1af1f2407ea

yada k2 var 3 kez kullanılmış 250 tl olur diyor ?
Az sabret benim K5'i taksitle vereceğim sana :) :)

Sen dışarıya uygulama yapıyorsun, K2'yi düşünme bile. K4 ile de arkadaşlar bilgi vermiş zaten. Sadece kendin kullanacaksan ya da günde bir uygulama yapacaksan olur. Ama ömür olarak üst seriler kadar gitmez diye tahmin ediyorum.

Basınçtır, debidir, tabii ki önemli fakat biz zaten temassız yıkama yapmıyoruz, kullandığımız kimyasallar yapmıyor esas temisliği, temaslı uygulama yapıyor. Biz sadece onu daha güvenli hale getiriyoruz basınçlı su ile.

Bu nedenle şahsi fikrim ben sadece kendi aracıma uygulama yaptığım için K4 alırdım, ama sen işleri büyütüyorsun, mümkün olduğunda üst seviye al. Bir kere al ömürlük olsun.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Az sabret benim K5'i taksitle vereceğim sana :):)

Sen dışarıya uygulama yapıyorsun, K2'yi düşünme bile. K4 ile de arkadaşlar bilgi vermiş zaten. Sadece kendin kullanacaksan ya da günde bir uygulama yapacaksan olur. Ama ömür olarak üst seriler kadar gitmez diye tahmin ediyorum.

Basınçtır, debidir, tabii ki önemli fakat biz zaten temassız yıkama yapmıyoruz, kullandığımız kimyasallar yapmıyor esas temisliği, temaslı uygulama yapıyor. Biz sadece onu daha güvenli hale getiriyoruz basınçlı su ile.

Bu nedenle şahsi fikrim ben sadece kendi aracıma uygulama yaptığım için K4 alırdım, ama sen işleri büyütüyorsun, mümkün olduğunda üst seviye al. Bir kere al ömürlük olsun.
Yerim olaydı senetle K5 alırdım abi senden :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Forumda her ne kadar k5 den aşağısına pek sıcak bakılmasa da bence fiyatları iyi. Almazsanız haber verin hocam. Ben de düşünüyorum bu aralar.
Kuzenimde k4 compact var, son derece memnundu kendisi. bende bir defa orada kullandım benim de işimi gördü.
K5 altına biraz tel maşa diyorlar bence 0 bir K5 bakın. Benim alanım olsa K5 düşünürdüm.
Hocam ben baskı altında kalı k5'e yöneleceğim sanırım :D @Mücahit. sizi yönlendirebilirim isterseniz.

K2 ile bulaşık yıkarsın anca :D
abi aslında bizim burada bir arkadaş kullanıyor, şikayeti yok karcher foam lance de takmış ucuna :D

K4 plastik, K5 metal pompa. K4'ün basıncı yeterli aslında ama çok sık kullanacaksanız K5 bakın bence.
K5 metal pompa ve su soğutmalı
K4 plastik pompa su soğutma, 3 ve 2 plastik pompa hava soğutma
Arkadaşlar bu ince bilgiler için teşekkür ederim :) sağ olun.

Az sabret benim K5'i taksitle vereceğim sana :):)

abi öncelikle ince düşüncen için sağ ol :) sanırım k5'e yöneliyorum. yine yönlendirmen üzere sıfır tercih edeceğim gibi duruyor ama duruma göre fikrim değişebilir de.

Yerim olaydı senetle K5 alırdım abi senden :D
Satma durumunuz olursa bana ulaşabilirseniz sevirim :) Belki sokak detaycılığına geçebilirim.
arkadaşlar lütfen :D sıra var :komik:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Şeytan dürtüyor şu an, morhipo da sepete ekledim bekliyorum :D
Morhipo dedin de aklıma geldi. Eşim yaklaşık 2 ay önce kapıda ödeme seçenği ile ayakkabı siparişi verdi. 2 hafta önce aramışlar çok özür dileriz tedarik edeceğiz ama size de şu kadar hediye çeki verceğiz demişler. Geçen gün yine arayıp çok özür dileriz tedarik edemedik demişler.
Ya kart ile ödeseydi ne olacaktı, paranın üzerine 2 ay yatıp sonra ay pardon diyerek iade mi edeceklerdi diye düşünmeden de edemedik.
Demem şu ki, morhipo'da her satılanın stokta olduğunu sanma, olmayan ürünü de satıyorlar :(

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Morhipo dedin de aklıma geldi. Eşim yaklaşık 2 ay önce kapıda ödeme seçenği ile ayakkabı siparişi verdi. 2 hafta önce aramışlar çok özür dileriz tedarik edeceğiz ama size de şu kadar hediye çeki verceğiz demişler. Geçen gün yine arayıp çok özür dileriz tedarik edemedik demişler.
Ya kart ile ödeseydi ne olacaktı, paranın üzerine 2 ay yatıp sonra ay pardon diyerek iade mi edeceklerdi diye düşünmeden de edemedik.
Demem şu ki, morhipo'da her satılanın stokta olduğunu sanma, olmayan ürünü de satıyorlar :(
Zaten satıcı premium sepet adında firma gözüküyor,o firmanın kendi sitesi var karcher ürünlerini hem kendi sitelerinden hemde n11 vb siteler üzerindende satıyorlar.stok yok derlersede para iade alırız artık sağlık olsun:)))