Detail Sıcak Fırsatlar

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,381
Beyler bu Fiyata bu ürün çok iyi mağaza garantili yanında hediyesi ile gelir sorunsuz alışveriş. Fırça sağlam çoğu yerde kullanabilirsiniz, ihtiyacınız varsa alın :D kargo ücretsiz bu arada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Selam herkese, her yerde parlatanadamlar reklamı yapıyormuşum gibi olacak ama Work Stuff'ın en çok merak ettiğim ürünleri sonunda gelmiş.

Fiyatlar da gayet makul duruyor piyasa şartlarında.

Eldiven, wax bezi, genel bez, kurulama bezi hepsi var.

Özellikle eldiven 100 tl ve gyeon benzeri bana uygun geldi. Bez alacaklar için alternatifler çoğaldı çok hoş oldu bu.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hepsi iyi guzelde cantanin fiyati neymis ole ya hani ikili canta buyuklugunde degil :saskinn:
Evet beni de en çok o üzdü :) 200-250'ye kadar gözümü karartmıştım ama bu çok fazla :)

Daha doğrusu genel olarak detay çantaları pahalı zaten. Yurt dışı 80 euro fiyatı var. Aslında tr olarak çanta fiyatını insaflı tutmuş bence firma :)

Düzeltiyorum, 60 euroya da buldum şimdi :) 60-80 euro arası çanta fiyatı diyeyim.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet beni de en çok o üzdü :) 200-250'ye kadar gözümü karartmıştım ama bu çok fazla :)

Daha doğrusu genel olarak detay çantaları pahalı zaten. Yurt dışı 80 euro fiyatı var. Aslında tr olarak çanta fiyatını insaflı tutmuş bence firma :)

Düzeltiyorum, 60 euroya da buldum şimdi :) 60-80 euro arası çanta fiyatı diyeyim.
Jant yıkama eldiveni çok hoşuma gitti ondan almayı düşünüyorum. Ve kauçuk üçlü Detay fırçası.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa

Buyuk bulmak lazim bunun ikilisi gibi malum malzemelerimiz azicik anca sigsin:komik:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Jant yıkama eldiveni çok hoşuma gitti ondan almayı düşünüyorum. Ve kauçuk üçlü Detay fırçası.
Yabancı sitelerdeki yorumlarda eski tip fırçalarının elden kolay kaydığını söylüyorlardı, parlak olduğu için. Sonra bu kauçukları çıkarttılar, ben de aldım valla denemelik bir tane kauçuk güzel olacak inşallah :)

Jant eldivenini beğenirseniz ben de alırım valla çok git gel yaşadım, kıyamadım :)

Buyuk bulmak lazim bunun ikilisi gibi malum malzemelerimiz azicik anca sigsin:komik:

Bu çantalara tatillik ya da bir yıkamalık ürün koyup kullanmak lazım, yoksa XL valiz bile paklamaz bizi.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çanta çantadır bence. Aslında forum logolu bir şey yaptırsak mı diye düşündüm şimdi.
Olur mu böyle bir şey? Lütfen olsun :) Yok mu çanta işiyle ilgilenen? Her çantada var bir kusur mutlaka, en büyük kusurları da pahalı olmaları :)

Ben decathlonda bir balıkçı çantası gördüydüm, bir daha gidersem onu alacağım.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Murat, abi on numara olur ben bakinmiyor degilim valiz bavul tarzi ama bize kwazar spreyler 34 cm boydan olmuyor birde bagajda malum gunesde isina isina ici dokulecek pul pul olup dokulcek tarzda saglam bisey olursa guzel olur

Son düzenleme:

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Gelmiş geçmiş en güzel detay çantası AF'nin en mantıklı ürettirdiği ürün olan Auto Finesse Crew Bag'tir Murat abi yapacak firmaya çantayı örnek olarak gönüllü incelemeleri için gönderebilirim sorun olmaz.Böylece forum olarak Marka olunur Ülkede.
Haftaya Ankara'da yer alan çanta üreticilerini bir gezeyim. Bir bakalım yapalım diyen olursa ona göre 2. aşamaya geçeriz.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Workstuff çantası çok.guzel parlatanadamlarda gördüm onun gibi bişi olsa harika olur

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Çanta çantadır bence. Aslında forum logolu bir şey yaptırsak mı diye düşündüm şimdi.
Hocam çok iyi bir fikir attın ortaya bence de en çok ihtiyacımız olan Ve bulmakta en çok zorlandığımız ürün çanta , olursa herkes alır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi