Detail Sıcak Fırsatlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,601
Bana biraz “maymun gözünü açtı “ vakası gibi geldi indirimli ürünlere rağbet olunca indirimi bitirdi, şuan bir ürün hariç indirim yok N11’de, bakalım ilerleyen günlerde sürpriz gelir mi, bu arada markanın ürünlerini henüz bilmiyoruz kalite olarak ne durumdalar :dusun:
Buraya mesaj attığım gün face'de çevreye duyurdum, eğer memnun kalırsak ve N11 puanı artsın istiyorsan farklı ürünlerde de bence indirim yapın dedim. Demirtozu çözücü, hızlı Cila gibi ürünler de hızlı gidecektir bu şekilde diyince onlara da indirim yapacağım vs dedi. Ama demekki lastik parlatıcıda aşırı bir yüklenme gelince Bi süre askıya aldı :D tonyin Wax fiyatı Bi düştü gibi gördüm ama o da 150 ye indi çok ekstrem bir indirim gibi gelmedi. Lastik parlatıcı kampanyası gibi 2-3 tane olsun, N11 sayfası nası doluyor o zaman ortaya çıkar :mutlu:

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Buraya mesaj attığım gün face'de çevreye duyurdum, eğer memnun kalırsak ve N11 puanı artsın istiyorsan farklı ürünlerde de bence indirim yapın dedim. Demirtozu çözücü, hızlı Cila gibi ürünler de hızlı gidecektir bu şekilde diyince onlara da indirim yapacağım vs dedi. Ama demekki lastik parlatıcıda aşırı bir yüklenme gelince Bi süre askıya aldı :D tonyin Wax fiyatı Bi düştü gibi gördüm ama o da 150 ye indi çok ekstrem bir indirim gibi gelmedi. Lastik parlatıcı kampanyası gibi 2-3 tane olsun, N11 sayfası nası doluyor o zaman ortaya çıkar :mutlu:
Eğer lastik jel performansı beğenilirse diğer indirim yapacağı ürünlerde vay haline :komik: sonrasındada bir daha indirim yapmaz zaten :kop:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar salı günü adam söylediğinin arkasında durdu diyebiliriz :)

Arkadaşlar bu konu beni biraz tedirgin etti ve arayıp adamı buldum. Daha önce mümessillik aracılığı ile satış yaptırıyormuş sırf n11 de mağazasına yorum gelsin ve n11 de sayfası ön plana çıksın diye bu şekilde bir yol izediğini anlattı bana telefonda. Birazdan bu kampanyayı kapatıp öğleden sonra da iron x ve spray ceramicte %50 indirim yapacakmış. Haberiniz olsun :) çökün :D
@SeYYaH arkadaşımızın da verdiği bilgi üzere. Iron-X %50 indirim de.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@mustafacagri sizin adam demir tozu temizleyici için de indirim yapmış.
:D :D benim adam kalacak sonra adı hocam aman diyim :D face'de paylaştığı gönderiyi aşırı cazip bulunca buraya aktardım direk, tanımışlığım görmüşlüğüm yok :D yanlış anlaşılma olmasın :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim ben de 1 adet sipariş verdim denemek için lastik parlatıcı gibi alev alev olmasa da :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Herkese merhaba, Gratis'te kadınlar günü nedeniyle indirim var bilginiz olsun.

Hanıma linkteki fırçalardan aldırdım. Tabi Gratis'e girmesini göze alarak :(

https://www.gratis.com/eklips-pro-black-pudra-fircasi/urun/10104600?sku=10104600

https://www.gratis.com/eklips-pro-black-kontur-fircasi/urun/10104602?sku=10104602

İç mekanda toz almak için kullanılabilir. Marka ya da fırça hakkında bir bilgim yok, en düz saplısı buydu bu nedenle bunu tercih ettim.
Ben bunu alsam hatun kıskançlıktan arabayı kundaklar bunca yıldır bana bile almadın der :D

SeYYaH

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Bende çok düşündüm :dusun: ama riske girmeye deymez bencede. Benim hanım boydan boya çizer arabanın her yerini :komik::komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ben bunu alsam hatun kıskançlıktan arabayı kundaklar bunca yıldır bana bile almadın der :D
aynısını ben düşünmüştüm ahahahahahaha :D:D zaten ürünleri gördükçe çıldırıyor :D:D:D
Bende çok düşündüm :dusun: ama riske girmeye deymez bencede. Benim hanım boydan boya çizer arabanın her yerini :komik::komik:
Beyler sizde amma laayyttt çıktınız :dangeer: Bana bakın aldıklarımı ne söylüyorum ne gösteriyorum. O derece alfayımdır yani :mutlu::mutlu:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Beyler sizde amma laayyttt çıktınız :dangeer: Bana bakın aldıklarımı ne söylüyorum ne gösteriyorum. O derece alfayımdır yani :mutlu::mutlu:
Benimki artık birşey alırsan boşarım seni dedi, artık iş adresine gönderim istiyorum, cümle alemin haberi olsun, bana artık iş adresine gönderin kargoları.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Üstad layt dolu forum. :p
Şakası bir yana hanımlarımızın kıymetini bilelim arkadaşlar. Hiçbir şey için tartışmaya değmez bu fani dünyada ;)