Detail Sıcak Fırsatlar

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Şuan galiba sıcak ben girdim günaha gene...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcı yorumlarına baktım. Genel anlamda şikayet var endurance hakkında. Jel kıvamında değil daha sıvı halde olduğu, kapak etiketinin açık olduğu, döküldüğü hakkında şikayetler okudum. Dün akşam niyetlenmiştim yoksa

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Satıcı yorumlarına baktım. Genel anlamda şikayet var endurance hakkında. Jel kıvamında değil daha sıvı halde olduğu, kapak etiketinin açık olduğu, döküldüğü hakkında şikayetler okudum. Dün akşam niyetlenmiştim yoksa
Yetkili distribütörü bu adamlar. Bilerekten herkese bunlar dağıtıyor.

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Horizon as tam yetkilidir[/QU
Horizon da sıkıntılı ürün olursa anında değişim var sıkıntı olmaz benim de sıkıntılı ürünüm oldu direk değiştirdiler abi
Öyle ise iyi. Tabi bu kadar kötü yorum alması üzüntü verici. "Güvenlik etiketi açık" vesaire gibi cümleler yazılınca almaktan vazgeçtim dün akşam. Demek ki paketlemede özensizlik oluşmuş.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Öyle ise iyi. Tabi bu kadar kötü yorum alması üzüntü verici. "Güvenlik etiketi açık" vesaire gibi cümleler yazılınca almaktan vazgeçtim dün akşam. Demek ki paketlemede özensizlik oluşmuş.
Sıkıntı etmeyin Türkiyeye meguiarsı getiren firma. Sahtekarlık yapıyorsa herkese o ürünler gidiyordur bence. Tabi firmalar kendisi ithal etmiyorsa direkt.

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Sahtekarlık, aklıma gelmedi değil ama burada arkadaşlar yetkili satıcı deyince kargo paketlenmesinde sıkıntı olmuştur diye düşünmeye başladım. ;)