Detail Sıcak Fırsatlar

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öyle ise iyi. Tabi bu kadar kötü yorum alması üzüntü verici. "Güvenlik etiketi açık" vesaire gibi cümleler yazılınca almaktan vazgeçtim dün akşam. Demek ki paketlemede özensizlik oluşmuş.
Hocam bu n11 hepsiburada gibi sanal pazarlarda işin görünmeyen çirkin bir boyutu vardır ki gerçekten bazen insanı işten soğutur .

şimdi siz orada bir ürün satıyorsunuz ve sizin rakibiniz var ya da ticari olarak husumet yaşadığınız birileri var. Bu adamlar ürün siparişi veriyorlar, kargo geliyor hop anında geri iade oluşturuyorlar. İade tamamlandıktan sonra da olumsuz puan veriyorlar. Bu iadede oluşan git gel kargo parası da satıcıdan n11 ve hepsiburada tarafından talep ediliyor. Bu durumu yaşayan bizzat kuzenim var. Sorun yaşadığı rakibinin bağlantılı olduğu kişilerce sipariş geçildiğini fark ediyor. Ürün paketleme aşamasından tut, kontrollerine kadar hepsini resim çekerek oluşturup gönderiyor. Ve beklenildiği gibi adam iade oluşturuyor. Bir de yetmezmiş gibi paketi örseleyip hasar oluşturuyor. Resimli bir şekilde itiraz etmesine rağmen n11 bir şey yapmadı. Müşteri her daim haklıdır söyleminin ileri boyutuna sahip bu sanal pazarlar.

o yüzden bir satıcının düşük puan ve olumsuz yorumlar alması her zaman kötü ve kalitesiz hizmet olduğu anlamına gelmiyor. Maalesef sanal pazar işinde çok çirkeflikler ve acımasızlıklar dönüyor.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Sercan20, 40 lira çok uygun ama. Çok Birşey beklemeyin çok zayıf oluyor bunlar. Ben black decker alıp iade etmiştim
Bende de kiwi marka var. Bir yerden hediye olarak geldi. Ciddi anlamda çok iyi çalışıyor. Beklediğimin çok üzerinde. Sürekli temizlik yapılmaz ama başka seçenek olmayınca normal oto yıkamacıların temizlemesi kadar temizliyor . Daha önce bu tarz başka bir marka vardı cidden çekip çekmediği belli değildi.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Temizlik Silgisi 10 adet.
Cam ve Parlatma Bezi 2 adet cam bezleri temizle ve parlat.
Premium Toz Bezi 3 adet çift taraflı.
Özel Kurulama Bezi 40x60 soft waffle
Kırmızı Temizlik Eldiveni iç astarı yok. iç temizlik wax silme ve cam yıkama jant temizligi gibi işlerde oldukça soft
2'si 1 Arada Hassas Temizleme Kalemi her alanda.

Bugün denk geldi de tschibo'ya girdim, ürünlere bakıp çıkmam çok kısa sürdü. Eldivenin iç astarı yok, cam silme bezlerinin üzerinde logoları dikmişler ama kör terzi dikti herhalde çünkü bezlerin diğer tarafınada geçmiş. İnce cam bezi sadece tek taraflı diğer tarafının dokusu farklı sanki birşeyin astarıymış izlenimini verdi. Zaten, üzerine logo dikilmiş ipliği farklı bir dokuda olan bezi açıkçası kullanmaya korkarım, bence kesin biryerleri çizer. Onca kurulma bezi görüp elledikten sonra açıkçası tchibonun kurulama bezinin yapısı elime çok sert olduğu hissiyatını verdi. Camda belki iyi sonuç verebilir.
Temizlik kalemine de baktım, açıkçası o parayı ona vermek hiç içimden gelmedi. Ürünleri herhalde olabilecek en kötü yere yaptırdılar ki gerçekten hem beğenmedim hem de fiyatları aşırı yüksek. :(
Malesef tişibo bu sefer güldürmedi :(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, Çok güzel böyle incelemelere çok ihtiyacım var. Çok acımasız olsun lütfen ))). Zaten para kalmadı. )))
Yanlış anlaşılmasın, marka ile herhangi bir problemim yok, foto ve video'da çekecektim ama yanımdaki müşteriler bana ilginç ilginç bakınca vazgeçtim :D
Ne yapayım yani babamın oğlu bile olsa beğenmediysem söylerim :)
Açıkçası beğenseydim alacaktım ama gerçekten özellikle bezlerin hiçbirini beğenmedim. Tişibo'daki bezleri elleyin sonra gidin superclean'in dükkanındaki tüm bezleri elleyin veya bim'den bez alın onları elleyin ne demek sitediğimi anlayacaksınız.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@SubaruOutback, indirim vs olunca dayanamıyorum, ihtiyacım olmasada alıyorum, indirim olunca almayınca sanki cebimden paramı alıyorlarmış gibi hissediyorum. :komik: fırça aldım tchibo dan trendyol üzerinde . kullanmadım daha ama güzele benziyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, indirim vs olunca dayanamıyorum, ihtiyacım olmasada alıyorum, indirim olunca almayınca sanki cebimden paramı alıyorlarmış gibi hissediyorum. :komik: fırça aldım tchibo dan trendyol üzerinde . kullanmadım daha ama güzele benziyor.
Bende 2 tane tişibo tarzı jant fırçası var tamam güzel temizlik oluyor ama sık kolları olan jantlarda @ege 'nin taktiğini de uyguladım (üzerine bez bile sardım :D ) ama yine de sağım solum çamur oldu. O yüzden bende wheel woolies kullanmaya devam ediyorum.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@SubaruOutback, Ege nin taktiği tak olarak bilmiyorum. Kullanacağım zaman kafamda Birşey var onu yapacağım. Yoğurt kovası kapağı gibi Birşey delip içinden geçirmeyi planlıyorum. Çekerken gelen sıçramalar ona gelsin bana gelmesin diye. Bilmiyorum pratikte nasıl olur

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bugün denk geldi de tschibo'ya girdim, ürünlere bakıp çıkmam çok kısa sürdü. Eldivenin iç astarı yok, cam silme bezlerinin üzerinde logoları dikmişler ama kör terzi dikti herhalde çünkü bezlerin diğer tarafınada geçmiş. İnce cam bezi sadece tek taraflı diğer tarafının dokusu farklı sanki birşeyin astarıymış izlenimini verdi. Zaten, üzerine logo dikilmiş ipliği farklı bir dokuda olan bezi açıkçası kullanmaya korkarım, bence kesin biryerleri çizer. Onca kurulma bezi görüp elledikten sonra açıkçası tchibonun kurulama bezinin yapısı elime çok sert olduğu hissiyatını verdi. Camda belki iyi sonuç verebilir.
Temizlik kalemine de baktım, açıkçası o parayı ona vermek hiç içimden gelmedi. Ürünleri herhalde olabilecek en kötü yere yaptırdılar ki gerçekten hem beğenmedim hem de fiyatları aşırı yüksek. :(
Malesef tişibo bu sefer güldürmedi :(
haklısın hakan. hemen kaldırıyorum paylaşımı.
zaten artık bu ürünler gibi fırsatmış bak buda var gibi vb paylaşım yapmıyorum.. bunuda paylaşırken önce yazdım vazgeçtim sonra hadi dedim bu son olsun. yoksa daha neler var neler anlatacagımız yazıp çizecegimiz. ama artık bende kalsın.
fırçada agzım yandı.
özelden olsun başka platformlardan olsun sürekli msj geliyor. yok kullanışsız yok sıçratıyor yok pahalı . yazanların beyinlerinin nasıl çalıştıgını anlayamıyorum. sanki firma benim sanki ben satıyorum sanki bu işten para kazanıyorum. iyilik olsun boşuna x markaya bi ton vermesin yada olmayan bir ürüne erişebilinsin adına hiçbir menfaatim olmadıgı bu paylaşımı yapıyorum ama adam resmen tabak sıyırıyor , dibine kadar kanırtıyor. begenmiyorsan alma kullanma çok basit.
millet burda bavul ticareti yapıyor. vergisiz kılçıksız para kazanıyor . sorsan hepsi vatan sever. ama .vergi kaçırana kendi nemalanıyor diye tık yok.
sonra bana yok bu firmanın reklamını yapıyormuşum . alman firmasıymış . gibi ithamlarda bulunuyorlar. anlayacagın. senin mesajında bir yakarış oldu ama kusurada bakma.

kim ne istiyorsa alır kullanır . begenmeyen almaz kullanmaz . kişilerin seçimleri kendilerinin kararlarıdır. ne beni baglar ne bi başkasını.
bana ne tchibo dan bana ne bezinden kalaminden eldiveninden.