Detail Sıcak Fırsatlar

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkesin bir takım çantasına ihtiyacı vardır. STANLEY marka. Ben geçen geldiğinde almıştım çok iyi ürün iş görür . Bu cuma BİM’e geliyor arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bilgilendirme için teşekkürler Tarık yine formundasın :) akülü vidalama da iş görebilir.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Herkesin bir takım çantasına ihtiyacı vardır. STANLEY marka. Ben geçen geldiğinde almıştım çok iyi ürün iş görür . Bu cuma BİM’e geliyor arkadaşlar

Tarık bey. Sayenizde bitti paralar. Parça pinçik oldu:deli::deli::deli::deli:

şaka bi yana. Teşekkürler. Ben para harcamamaya çalışıyorum . Ama habire bi eksik çıkıyor.
Takım çantası aklımdaydı uzun zamandır sallıyordum .

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Tarık bey. Sayenizde bitti paralar. Parça pinçik oldu:deli::deli::deli::deli:

şaka bi yana. Teşekkürler. Ben para harcamamaya çalışıyorum . Ama habire bi eksik çıkıyor.
Takım çantası aklımdaydı uzun zamandır sallıyordum .
Hocam detaycının eksiği bitmez stok tamamlanmaz tamamlandı diyen yalan konuşur

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Shirb13 @Endotown @mustafacagri@GöKHaN 35
Würth köpük temizleme spreyi ile tavan temizliğini nasıl uygulamak gerekir?
Hocam bu konuda benden daha tecrübeli arkadaşlar var ve fikir vermek gerekirse iyice çalkaladıktan sonra yüzeyi ürüne boğmadan sıkıp 3 - 4 dk kadar beklemekte fayda var. @emrecanoran22 kardeşimin anlattığı üzere sonra kuru bezle arkasından hafif nemli bezle geçmek lazım.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu konuda benden daha tecrübeli arkadaşlar var ve fikir vermek gerekirse iyice çalkaladıktan sonra yüzeyi ürüne boğmadan sıkıp 3 - 4 dk kadar beklemekte fayda var. @emrecanoran22 kardeşimin anlattığı üzere sonra kuru bezle arkasından hafif nemli bezle geçmek lazım.
Çok bastırmadan, esnemeye ve döşemenin şeklinin bozulmasına imkan vermeyecek şekilde kirini alıyoruz.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Aynen hocam şimdiye kadar 5 6 tüp harcadım kokusu temizliği bence çok başarılı. Yüzeye sıkıp 2 3 dk bekliyorum bezle siliyorum . Ardından köpük izi vs olur olmaz nemli bezle siliyorum çok memnunum . Aşırı kirli ise işlemleri baştan tekrarliyorum sigara icilmis araçlar da falan. Normal kirlilikte 2 aracın tavanina yetiyor ortalama .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi