Detail Sıcak Fırsatlar

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #2,001
Zaten 1800-2000 devir üzeri kullanılmaz yoksa yanar yüzey. 3000 devir olmasının pek artısı olmuyor. Zımpara işinde belki yüksek devir iş görür ama polisajda kullanmayın o devirleri.
Ben 1800 ü bile görmedim polisajda 3000 e hayatta çıkmam zaten. Deviri makine gücü verebiliyor o yüzden yazdım. Yoksa o devirlere çıkmam çok ses yapmaya başlıyo ayrıca.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alper_c

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Staxx almak daha mantıklı sanki 6 kademe daha güçlü olması sabitleme düğmesi filan
Staxx görüntüsünden de belli, oldukça ağır bir makina, amatörde yorar, kas yaptırır :) attlas oldukça hafif bir makina, ilanlardaki değerler doğruysa aralarında 1kg fark var, attlas'ı öneririm..

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Staxx görüntüsünden de belli, oldukça ağır bir makina, amatörde yorar, kas yaptırır :) attlas oldukça hafif bir makina, ilanlardaki değerler doğruysa aralarında 1kg fark var, attlas'ı öneririm..
Evet attlas a göre ağır. Alırken attlasa da bakmıştım. Ben zımpara falan farklı işlerde de kullanırım diye staxx aldım. Ve saklama kutusu var diye.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Sabitleme düğmesi dediğiniz yandaki düğmeyse hepsinde vardır bu. Sadece onu kıstas almayın. Düşük fiyatlı olanların çoğu aynı işi görür.
Attlas ta tetik sabitleyici yok bildiğim kadarıyla. Eskilerinde varmış fakat kaldırılmış.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Attlas ta tetik sabitleyici yok bildiğim kadarıyla. Eskilerinde varmış fakat kaldırılmış.

Resimde görünende var normalde, koyulması gerekir ama belkide yoktur kesin birşey diyemiyorum. Yorar o şekilde tetiğe sürekli basmakta

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
2 gün önce foruma üye olsaymışım iyiymiş. 2 gün önde 450₺ ye catpro diye bir marka alıp geçtim sırf garanti için muhattap bulabilmek için. Makine gerçekten uygunmuş

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bu kur ile daha uyguna bulunmaz heralde. Bu urunlerin belli bi tuketim tarihi var mi acaba ona gore 1 tane daha ceyize ekliyeyim
Genelde uzun raf ömürü oluyor bizim detay ürünlerinin. Çoğu petrol, solvent, petrol türevi vs gibi çok uzun raf ömrüne sahip. Endişeniz varsa sorun diyeceğim ama hepsiburada bu tarz sorulara cevap vermede pek yetenekli değil maalesef daha önce başıma gelmişti. Ürün çokça sevilen bir ürün. Ben bulamadım daha uyguna aldım bir tane, zaten zor dediğiniz gibi.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Genelde uzun raf ömürü oluyor bizim detay ürünlerinin. Çoğu petrol, solvent, petrol türevi vs gibi çok uzun raf ömrüne sahip. Endişeniz varsa sorun diyeceğim ama hepsiburada bu tarz sorulara cevap vermede pek yetenekli değil maalesef daha önce başıma gelmişti. Ürün çokça sevilen bir ürün. Ben bulamadım daha uyguna aldım bir tane, zaten zor dediğiniz gibi.
Bende geçiyorum sipariş o zaman. Çok illet bi hastalık bağımlılık yapıyor bu detay işi. Şunuda alayım bunuda alayım derken 1 haftada 500 tl harcamışım. kendime bu denli bakmıyorum vallahi :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bende geçiyorum sipariş o zaman. Çok illet bi hastalık bağımlılık yapıyor bu detay işi. Şunuda alayım bunuda alayım derken 1 haftada 500 tl harcamışım. kendime bu denli bakmıyorum vallahi :)
:)Katılıyorum ama ben şöyle çözdüm zaman ve maddi anlamda sınır koymazsak çözemiyoruz birde ihtiyaç olmadığı halde alın yapmıyorum mesela 3d magic bitti bitecek bunu aldım.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sams detailing ürünleri
temizlik madenindeymis sicak mi bilmiyorum ben yeni gordum
Ben memleketteki psikolojiyi anlamıyorum zaten ürün meblağları yüksek ürünü getiriyor mal bu ne bi tanıtım ne bi video ne bir yorum. Ürünlerin en uygun bandı 80-90 lira gibi mesela tek bu marka değil tüm markalar için. Bi sampler kit yap uygun rakama herkes baksın değerlendirsin işine gelen kullansın :)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ülkemizin bulunduğu durum dolayısıyla 500 ml ürünler 90-100-110 bandında. Muadilleri daha uygun fiyata alabiliyoruz. Güzel marka ama bana fiyatları yüksek geldi. :(
Sams ben tek foam lance kullandim guzeldi @ffsahin yardimci olmustu nerden nasil alinir diye diger ürünleri hakkinda hic bilgimde yok fikrimde forumdan alanlardan kullananlardan gordum fiyat politikası hakkinda ucuz ne kaldi ki adi sanı duyulmamış markalardansa guvenipte alip kullanmiyacagimiz urunlerdense bole ürünleride ulkemizde gormek guzel bence benim fikrim