Detail Sıcak Fırsatlar

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #2,021
Ben memleketteki psikolojiyi anlamıyorum zaten ürün meblağları yüksek ürünü getiriyor mal bu ne bi tanıtım ne bi video ne bir yorum. Ürünlerin en uygun bandı 80-90 lira gibi mesela tek bu marka değil tüm markalar için. Bi sampler kit yap uygun rakama herkes baksın değerlendirsin işine gelen kullansın :)
Aynen oyle ama belki ilerde yaparlar getiriler daha yeniya nasip:)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
https://www.hepsiburada.com/kopuk-sabun-sisesi-valf-set-takim-5-adet-p-HBV00000LEVF5

Paradise Boş Pet Şişe Ambalaj Köpük Sabun 350 ml & Valf 3 Adet Takım P0007 | Trendyol

Köpük yapan şişe ben trendyoldan 5*250ml (Paradise Boş Pet Ambalaj 250 Ml Pet Sise Köpük Yapıcı 5 Adet Pk250 | Trendyol ) olanı aldım fakat o ürün satıştan kalkmış bu ürünleri paylaşmak istedim tanesi 7 ve 9 tl'ye geliyor. Köpük performansı tatmin edici. Tavsiye ederim.

Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim araştırdım fakat bulamadım.
Hocam bu sıcak değilde biraz kazık fırsat olmuş :)

Yazdığım sizinle alakalı değil yanlış anlamayın. Satıcının fırsatçılığı ile alakalı.

Buyurun daha ucuzu birebir aynı kutu, sabunda bedava.

Arkadaşlar malumunuz bu ara köpük yapan şişelerimiz çok moda ve bizim bu sporumuz & hobimiz birazCIK pahalı. Tabi bunu gören ve kâr etmek isteyenler boş durmuyor. Plastik sektöründe çalıştığım için net olmasa da yaklaşık maliyetini tahmin edebiliyorum. E aklımızda var, karşılaştırma da yapabiliyoruz. Nivea yüz kremi aynı şişe de 7-8 liraya kadar satılabilirken bazı firmaların buna 35 - 50 lira arası fiyat çekmelerini ise iyimser karşılayamıyorum. (Maalesef)

Çok uzatmayayım >>>

Bizim ufaklığın kullandığı çilek kokulu sabun bitmişti ve kutusunu atacaktım, kendi kedime "olm bu kutu gayet güzel köpük yapıyordu, bir deneyeyim". İçine farklı tipte sabun veya temizleyici koydum. Evde mevcut olan KC Pol Star'a yakın formda birkaç Ersağ ürünü var onlarla denedim.

Peki ya sonuç ?

Ara not: A101 den almıştık diye hatırlıyorum, BİM de olabilir :)

Meraklısına; Köpük performansına ait bazı videolar var aşağıdaki instagram paylaşımımda:

Aha bu da görseli :)

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Hocam bu sıcak değilde biraz kazık fırsat olmuş :)

Yazdığım sizinle alakalı değil yanlış anlamayın. Satıcının fırsatçılığı ile alakalı.

Buyurun daha ucuzu birebir aynı kutu, sabunda bedava.
İşin aslı bu cevabı bekliyordum :) Doğru sabun alıp köpüğü kullanmak daha mantıklı ekonomik olarak. Ben içinde daha önce kimyasal kullanılmamış ve etiket sökmekle uğraşmayacağım bir çözüm aradığım için satın almıştım.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İşin aslı bu cevabı bekliyordum :) Doğru sabun alıp köpüğü kullanmak daha mantıklı ekonomik olarak. Ben içinde daha önce kimyasal kullanılmamış ve etiket sökmekle uğraşmayacağım bir çözüm aradığım için satın almıştım.
Aha bu da görseli :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Akdeniz bölgesinde olan arkadaşlardan bimden bize bu ürünleri alacabilecek olan yardımcı olan varmı acaba

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ben bugün Bim'e gttim daha, bezden vardı ama diğer hiçbir Sonax ürünü yoktu. Yer Kayseri, Merkez.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@carking58, Teşekkürler paylaşım İçin . Ben izmir deyim. Burada yok diye neredeyse sevineceğim Ev hızlı cila dan geçilmiyor :)

bim araba ürünleri ile ilgili level atlamış gibi. Geçen sene bu zamanlar. Fakir. Jant temizleyici vs vardı .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende Bime gidip baktım sadece bezden vardı, Sonax ürünleri yoktu. -Denizli/Merkez

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adana genelinde var sanırım. Fiyatlar piyasaya göre uygun. Topluca almadıkça kargo fiyatını ekleyince yine piyasa fiyatına geliyor hemen hemen. Ankarada falan da olsa da direk denk gelip alabilsek :D