Detail Sıcak Fırsatlar

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Bi başlık gibi yapsak güzel olur.talep toplama şeklinde çünkü ben adamın telefon ve hesap numarasını versem karman çorman olur.Benim hesap numaramı vereyim olmazsa oradan tek tek kargo çıkışı yaptıralım.Yurt içi kargo ile gönderecekmiş adam

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
İsterseniz adamın telefon ve hesap numarasını vereyim isterseniz ben toplayayım nasıl uygun görürse yönetimde yardımcı olsun

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kurlar böyle devam ettikçe sıcak fırsatta fayda etmeyecek sanıyorum, gene favorideki her şeye zam gelmiş :(

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Bi başlık gibi yapsak güzel olur.talep toplama şeklinde çünkü ben adamın telefon ve hesap numarasını versem karman çorman olur.Benim hesap numaramı vereyim olmazsa oradan tek tek kargo çıkışı yaptıralım.Yurt içi kargo ile gönderecekmiş adam
Bir tane de ben alayım hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Bu satan adam bı mağza mı veya dükkanı varmı ne biliyim hani hepimiz topluca dolandirilmayalim sonra paraları havale ettikten sonra
Zannetmiyorum ama madem böyle birşey dedim 10 kişi ile sınırlandıralım isterseniz en azından 200 tl öderiz sıkıntı olursa.Beni zenginde etmez fakirde etmez

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Zannetmiyorum ama madem böyle birşey dedim 10 kişi ile sınırlandıralım isterseniz en azından 200 tl öderiz sıkıntı olursa.Beni zenginde etmez fakirde etmez
Abi bu konuyu baltalamadan sen en iyisi ortak alım konusu aç, düzgünce 10 kişiyle sınırlandıracağını açıkla.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar güven meselesi sorunu kafalarda kalmaması açısından isterseniz ilk etapta 15 adetlik yapalım.Kargolar eve gelsin ondan sonra gene alım yapabiliriz ne dersiniz.çünkü ben toplayacaksam paraları en azından gelmezse mecburen kimseye yalancı Çıkmayalım paranızı ben geri gönderirim artık adam yalan çıkarsada

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar güven meselesi sorunu kafalarda kalmaması açısından isterseniz ilk etapta 15 adetlik yapalım.Kargolar eve gelsin ondan sonra gene alım yapabiliriz ne dersiniz.çünkü ben toplayacaksam paraları en azından gelmezse mecburen kimseye yalancı Çıkmayalım paranızı ben geri gönderirim artık adam yalan çıkarsada
İlk sıraya beni yaz üstad

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
BiraZdan ortak alım olarak konu açacam ilk isminizi yazın listeyi yapalım bıgün ürünler kısmet olursa kargoya verdirelim.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Ben kota koymamda ki maksat sıkıntı olmasın sorun olursa ben öderim maiyetinde diye söylemiştim.çünkü kimsenin vebalini almak istemem.Koli de 20 adet varmış arkadaşlar.ona göre açalım