Herkese merhaba Detail35 kanalının kurucusu olarak bütün yaptıgım uygulamaları ve incelemeleri bir başlıkta toplamak adına bir konu açmaya karar verdim.
Bu konu altında yeni yaptıgım tüm uygulamalar olacak daha öncekiler icin incelemeler kisminda ufak bir gezinti yapabilirsiniz
Konunun ilk uygulamasi DetailMobil yanı kendi aracım
2400 kilometre karlı yağmurlu ve çamurlu bir Ankara, Çorum tekrar Ankara ve İzmir’e evine döndü. Yolda ben araçla birlikte değildim babam yıkama konusunda ne kadar hassas olduğumu bildiği icin benzinlikte su dahi tutturmamış burdan kendisine teşekkürler
Gelelim fotoğraflara kirli hali pek iç açıcı degil tahmin edeceğiniz üzere.
Neyseki korktuğun basıma gelmemiş bir üstteki fotoğrafta gözüken yerde çizik yok.
Gelelim yıkamaya.
Jantlarda Koch chemie rrr kullandim wheelwoolies ve detay fırçaları ile fırçaladım
On yıkama olarak valet ansf 1litreye150ml hazırladım duruladım ardından ikinci on yıkamaya gerek duydum bazı çamurları indirmedi bile. Fraber xs ile 1litreye 100ml hazırladım dururlarken baya bi kır indi.
Sonrasında çift kovaya sıcak su ile zymol auto wash hazirlayip af washmitt ile yıkadım.
Durulayınız bazı yerlerde 7 aylık fussonun zayıfladığını gordum hemen wetcoat ile destekledim.
Kurulamayi chemical guys kurulama havlusu ile yaptım.
Ardından lastiklere gyeon Tire davlumbazlara cg barbones sıktım
Ve final fotoğrafları ile başbaşa bırakayım sizi
İzmir Karşıyaka’da Enes abimin VIP oto yıkama yaptığı garajını kullandim kendisine çok teşekkür ederim bana izin verdiği icin oradan ayrılmadan son bir poz cektim ay ışığında yansıma kontrolü

Bu konu altında yeni yaptıgım tüm uygulamalar olacak daha öncekiler icin incelemeler kisminda ufak bir gezinti yapabilirsiniz
Konunun ilk uygulamasi DetailMobil yanı kendi aracım
Gelelim fotoğraflara kirli hali pek iç açıcı degil tahmin edeceğiniz üzere.

Neyseki korktuğun basıma gelmemiş bir üstteki fotoğrafta gözüken yerde çizik yok.
Gelelim yıkamaya.
Jantlarda Koch chemie rrr kullandim wheelwoolies ve detay fırçaları ile fırçaladım

On yıkama olarak valet ansf 1litreye150ml hazırladım duruladım ardından ikinci on yıkamaya gerek duydum bazı çamurları indirmedi bile. Fraber xs ile 1litreye 100ml hazırladım dururlarken baya bi kır indi.

Sonrasında çift kovaya sıcak su ile zymol auto wash hazirlayip af washmitt ile yıkadım.
Durulayınız bazı yerlerde 7 aylık fussonun zayıfladığını gordum hemen wetcoat ile destekledim.
Kurulamayi chemical guys kurulama havlusu ile yaptım.
Ardından lastiklere gyeon Tire davlumbazlara cg barbones sıktım

Ve final fotoğrafları ile başbaşa bırakayım sizi

İzmir Karşıyaka’da Enes abimin VIP oto yıkama yaptığı garajını kullandim kendisine çok teşekkür ederim bana izin verdiği icin oradan ayrılmadan son bir poz cektim ay ışığında yansıma kontrolü

Ekli dosyalar
-
4.7 MB Görüntüleme: 56
Son düzenleme: