Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba Detail35 kanalının kurucusu olarak bütün yaptıgım uygulamaları ve incelemeleri bir başlıkta toplamak adına bir konu açmaya karar verdim.
Bu konu altında yeni yaptıgım tüm uygulamalar olacak daha öncekiler icin incelemeler kisminda ufak bir gezinti yapabilirsiniz :)

Konunun ilk uygulamasi DetailMobil yanı kendi aracım :) 2400 kilometre karlı yağmurlu ve çamurlu bir Ankara, Çorum tekrar Ankara ve İzmir’e evine döndü. Yolda ben araçla birlikte değildim babam yıkama konusunda ne kadar hassas olduğumu bildiği icin benzinlikte su dahi tutturmamış burdan kendisine teşekkürler

Gelelim fotoğraflara kirli hali pek iç açıcı degil tahmin edeceğiniz üzere.
2B2BEB43-04B9-460A-9BA8-00F91C6B94F8.jpeg
771CF9DC-C250-42DD-8E92-ACE832A00DAE.jpeg
0CD2F20A-DE65-4C47-8BF8-5C88D12CFDDB.jpeg
Neyseki korktuğun basıma gelmemiş bir üstteki fotoğrafta gözüken yerde çizik yok.

Gelelim yıkamaya.
Jantlarda Koch chemie rrr kullandim wheelwoolies ve detay fırçaları ile fırçaladım
B4D4EAC7-89FC-406A-9DEF-CFC3E9BE5FFF.jpeg

742A4998-16D3-4E14-8BAA-D59AD0411768.jpeg
On yıkama olarak valet ansf 1litreye150ml hazırladım duruladım ardından ikinci on yıkamaya gerek duydum bazı çamurları indirmedi bile. Fraber xs ile 1litreye 100ml hazırladım dururlarken baya bi kır indi.

4C1F8BBF-94C4-46DE-B356-ED1F1AB7A550.jpeg

Sonrasında çift kovaya sıcak su ile zymol auto wash hazirlayip af washmitt ile yıkadım.
Durulayınız bazı yerlerde 7 aylık fussonun zayıfladığını gordum hemen wetcoat ile destekledim.
Kurulamayi chemical guys kurulama havlusu ile yaptım.
Ardından lastiklere gyeon Tire davlumbazlara cg barbones sıktım

D7517F40-C94B-4ABB-B648-ED3C64C856B3.jpeg
Ve final fotoğrafları ile başbaşa bırakayım sizi

459F1B29-E24B-4A2D-B890-5457497EE377.jpeg
78C13D9E-4636-49F1-AB80-FFF6828FA48B.jpeg
79A8FCF1-9260-493D-A9D2-A5CAACB58CD6.jpeg
İzmir Karşıyaka’da Enes abimin VIP oto yıkama yaptığı garajını kullandim kendisine çok teşekkür ederim bana izin verdiği icin oradan ayrılmadan son bir poz cektim ay ışığında yansıma kontrolü :komik::komik:
CD6AC5DF-B706-4F1F-A6CA-11387606C3AD.jpeg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık,
Nacizene bir kaç öneride bulunacağım. Jantlara direk fırça ile girişmen çiziklere neden olabilir wheel woolies olsa bile,
Bu denli kirli bir araca ansf yetersiz gelecektir, ansf öncesi kuru iken ceviz tarzı bir pre wash öneririm. Kovaya tertemiz girersin.
Bunları bildiğine eminim zaten belki zaman ve mekan sıkıntısından olmuştur ama okuyacak acemi üyeleri bilgilendirmek adına da yazdım.

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık,
Nacizene bir kaç öneride bulunacağım. Jantlara direk fırça ile girişmen çiziklere neden olabilir wheel woolies olsa bile,
Bu denli kirli bir araca ansf yetersiz gelecektir, ansf öncesi kuru iken ceviz tarzı bir pre wash öneririm. Kovaya tertemiz girersin.
Bunları bildiğine eminim zaten belki zaman ve mekan sıkıntısından olmuştur ama okuyacak acemi üyeleri bilhilendirmwk adına da yazdım.
Çok teşekkür ederim abı, maalesef başka aracın randevusu olduğu icin sadece dış yıkama yapabildim ici olduğu gibi duruyor. Jantlar konusunda da normalde baktığım olduğunda dediğiniz gibi yaparak temizliyorum ancak kısıtlı zaman olduğu icin direk rrr sıkıp ww ile giriştim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok teşekkür ederim abı, maalesef başka aracın randevusu olduğu icin sadece dış yıkama yapabildim ici olduğu gibi duruyor. Jantlar konusunda da normalde baktığım olduğunda dediğiniz gibi yaparak temizliyorum ancak kısıtlı zaman olduğu icin direk rrr sıkıp ww ile giriştim :)
Tahmin etmiştim :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik guzel bir yikama olmus. Soyle kirleri bol araci yikamak, sonradan cikan o parlakligi elde etmek ayri keyif. Konu da guzel olmus devamini bekliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elinize saglik guzel bir yikama olmus. Soyle kirleri bol araci yikamak, sonradan cikan o parlakligi elde etmek ayri keyif. Konu da guzel olmus devamini bekliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Birde bana sorun canim çıktı vallahi ama değdi o parlaklık temiz beyaz goruntu yerine gelince söyle bi baktım tüm yorgunluğum gitti devamı gelecekk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Çamura bulanmış aracın temizlik sonrası görüntüsü insanı mutlu ediyor. :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Detailergirl

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese selamlar bu mesajimda gecen hafta kutas ile yaptigimiz uygulamayi palasicam. Bir adet before ekleyelim.
IMG_6446.JPG

İlk olarak araci Fraber xs on yikama sampuani ile yıkadık. Uzerinde 8 aylik fusso vardi biraz da guclu bir sampuan olsun diye kutas bu sampuani secti ama nafile fusso sokmek cok zor.

Ardindan cift kova fairy ile yikadik yine fussonun keyfi yerinde yan panellerde boncuklama sanki bir kac aylik gibiydi bagaj ve kaputta yer yer perdeleme baslamisti. Fotograf maalesef yok.

Ardindan denemek icin divortex markasindan gelen red storm adli urun ile demirtozu temizligi yapildi. Bu urunlerin hepsi les gibi kokuyor ya cigerlerinize yazik vallahi.
IMG_6455.JPG
IMG_6459.JPG
Kutas urunu begendi yakinda youtube kanalinda videosu olacak :mutlu:

Demirtozu temizligi ardindan bir tur valetpro ansf(dogru mu yazdim bilmiyorum) on yikama sonrasinda mavi valetpro kil ve mor gyeon kil ile yuzeye yapismis seyleri temizledik. Gyeon kil cok daha kolay aliyor verilen paraya deger iki uc araba yapilabilir.

Kil temizligi ardindan yeni deneme yapmak icin ceyizden dodo juice cikarildi sadece kaputa bu wax kullanildi diger panellerde fusso kullanildi
IMG_6470.JPG
Surulmesi kolay silinmesi ortalamaymis kutasin dedigine gore ancak bence fussodan kolaydi.

Aracin disi bitince iceri giristik. Standart detayli supurme paspas temizligi ve ic dressing.
IMG_6479.JPG
IMG_6485.JPG
IMG_6471.JPG
IMG_6474.JPG Ardindan tum camlar ic dis silindi ve araci bitirdik.
6DBE683C-A7A6-4976-A757-C6E100237F4B.JPG

Carbox detailing

Çaylak Detaycı
Üye
Elinize sağlık öncelikle. Xs in kokusu özellikle şampuan için çok fresh çok beğeniyorum. Ön yıkama için bizimde tercihimiz. Daha standart olacak şekilde hiç fraber bersolux kullandın mı acaba merak ettim. Konu saptırmış olmadan sormak istedim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş , c nin camlar filmlenmiş sanırım hayırlı olsun oda güzel olmuş :) .

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@kutaskullar ve @Detailergirl ikilisinin ellerine sağlık , Yıldız iyi parlamış ;)
Çok teşekkürler abi :) yıldız bize temiz yollar göstersin diye parlattık
Elinize sağlık öncelikle. Xs in kokusu özellikle şampuan için çok fresh çok beğeniyorum. Ön yıkama için bizimde tercihimiz. Daha standart olacak şekilde hiç fraber bersolux kullandın mı acaba merak ettim. Konu saptırmış olmadan sormak istedim
Sagolun hocam bersolux kullanmadım ama parlaklık sağlıyormuş sanirim.
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş :) özellikle aramızdaki evli abilerimizi imrendirecek cinsten :komik:
Çok şanslıyım o konuda vallahi umarım bıkmadan yardım etmeye devam eder @Detailergirl :)
Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş , c nin camlar filmlenmiş sanırım hayırlı olsun oda güzel olmuş :) .
Teşekkürler abı filmi paylaşmıştım bir kaç gün once fark etmene sevindim baya guzel oldu

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Allah bekar arkadaşlara da sizin gibi kısmetler nasip etsin:alkis: Sizden böyle konuları daha sık bekliyoruz. Eşimde bana arada yardım etmeye niyetleniyor ama ben biraz çatlak olduğum için kaçıyor:heyecan:Güzel bir ekip çalışması olmuş, elinize sağlık. @kutaskullar yakında @Detailergirl seni geçer demedi deme:komik: