Detail35 Uygulamaları

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Herkese selamlar bu mesajimda gecen hafta kutas ile yaptigimiz uygulamayi palasicam. Bir adet before ekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 5019

İlk olarak araci Fraber xs on yikama sampuani ile yıkadık. Uzerinde 8 aylik fusso vardi biraz da guclu bir sampuan olsun diye kutas bu sampuani secti ama nafile fusso sokmek cok zor.

Ardindan cift kova fairy ile yikadik yine fussonun keyfi yerinde yan panellerde boncuklama sanki bir kac aylik gibiydi bagaj ve kaputta yer yer perdeleme baslamisti. Fotograf maalesef yok.

Ardindan denemek icin divortex markasindan gelen red storm adli urun ile demirtozu temizligi yapildi. Bu urunlerin hepsi les gibi kokuyor ya cigerlerinize yazik vallahi.
Ekli dosyayı görüntüle 5020
Ekli dosyayı görüntüle 5021
Kutas urunu begendi yakinda youtube kanalinda videosu olacak :mutlu:

Demirtozu temizligi ardindan bir tur valetpro ansf(dogru mu yazdim bilmiyorum) on yikama sonrasinda mavi valetpro kil ve mor gyeon kil ile yuzeye yapismis seyleri temizledik. Gyeon kil cok daha kolay aliyor verilen paraya deger iki uc araba yapilabilir.

Kil temizligi ardindan yeni deneme yapmak icin ceyizden dodo juice cikarildi sadece kaputa bu wax kullanildi diger panellerde fusso kullanildi
Ekli dosyayı görüntüle 5022
Surulmesi kolay silinmesi ortalamaymis kutasin dedigine gore ancak bence fussodan kolaydi.

Aracin disi bitince iceri giristik. Standart detayli supurme paspas temizligi ve ic dressing.
Ekli dosyayı görüntüle 5023
Ekli dosyayı görüntüle 5024
Ekli dosyayı görüntüle 5025
Ekli dosyayı görüntüle 5026 Ardindan tum camlar ic dis silindi ve araci bitirdik.
Ekli dosyayı görüntüle 5027
Güzel bir temizlik ardı uygulama olmuş . İki elin sesi bu olsa gerek. Çok güzel bir melodi yakalamışsınız

redmes

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık,
Nacizene bir kaç öneride bulunacağım. Jantlara direk fırça ile girişmen çiziklere neden olabilir wheel woolies olsa bile,
Bu denli kirli bir araca ansf yetersiz gelecektir, ansf öncesi kuru iken ceviz tarzı bir pre wash öneririm. Kovaya tertemiz girersin.
Bunları bildiğine eminim zaten belki zaman ve mekan sıkıntısından olmuştur ama okuyacak acemi üyeleri bilgilendirmek adına da yazdım.
Bende jantlara wax atmıştım. 3 ay sonra ilk yıkamayı, önce ceviz atarak yaptım Sonrasında basınçlı suyu vurunca tertemiz indi aşağıya.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elinize saglik birlikte guzel bir detay cikmis. Devamini da bekliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkürler, hanımefendi 10 saatlik çalışma sonrası 1 aylık detailing dozunu almıştır diye düşünoyorum :D

Allah bekar arkadaşlara da sizin gibi kısmetler nasip etsin:alkis: Sizden böyle konuları daha sık bekliyoruz. Eşimde bana arada yardım etmeye niyetleniyor ama ben biraz çatlak olduğum için kaçıyor:heyecan:Güzel bir ekip çalışması olmuş, elinize sağlık. @kutaskullar yakında @Detailergirl seni geçer demedi deme:komik:
Amin amin herkese nasip etsin :D Umarım geçer abi çırak ustayı geçmezse çırak ölür :D çok teşekkür ederiz abi :)

Güzel bir temizlik ardı uygulama olmuş . İki elin sesi bu olsa gerek. Çok güzel bir melodi yakalamışsınız
Çok teşekkür ederim Ege abi :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Uzun bir aradan sonra guzel bir uygulama ile sizlerleyim

Kurbanımız 2018 model 118i shadow edition. 3000km deki bu güzelliğe sahibi jant seramigi yapmak istemiş. Yapmış yapmis ama sonuçlar aşağıdaki fotoğraflardaki gibi
77649994-0C3C-4368-840A-39DD14BF5198.jpeg
564E3B69-C17B-4012-BBE9-E1104416C57B.jpeg
Neden bu hale gelmiş hangi ürün dediğinizi duyuyorum.
Mrfix kirli yüzeye uygulanıp 1 saat kürlesmesi beklenmiş ardından ikinci kat daha sonra insaflı davranıp silmişler.

Oncelikle kullandığım malzemeler
Matkap
Macig jant Polisaj süngeri
Rupes coarse
3000 zımpara
Gyeon prep
Gyeon rim

1F81A454-460A-498C-AD40-FFDC96267073.jpeg
A09E29C9-C719-4C05-85FA-A19C691D8E17.jpeg
18E4A9AB-4D74-4255-A1A3-2E8090BB0227.jpeg
9E8D2EFF-0AD3-4F1C-A426-666241FF80BA.jpeg
Ve final 200km sürüş sonrası

741400A9-D3AD-455C-807C-3AD8AC1DE89F.jpeg

Ömer88

Usta Detaycı
Üye

Kurbanımız 2018 model 118i shadow edition. 3000km deki bu güzelliğe sahibi jant seramigi yapmak istemiş. Yapmış yapmis ama sonuçlar aşağıdaki fotoğraflardaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 8795
Ekli dosyayı görüntüle 8796
Mrfix kirli yüzeye uygulanıp 1 saat kürlesmesi beklenmiş ardından ikinci kat daha sonra insaflı davranıp silmişler.

Matkap
Rupes coarse
3000 zımpara
Gyeon prep
Gyeon rim

Ekli dosyayı görüntüle 8797
Ekli dosyayı görüntüle 8798
Ekli dosyayı görüntüle 8799
Ekli dosyayı görüntüle 8800

Ekli dosyayı görüntüle 8801
Elinize sağlık. Ne kadar kötü duruma getirilebilir adlı çalışmadan, ne kadar güzel duruma getirilebilir adlı çalışma örneği olmuş. Aslında amatör uygulama için cesaret verici yalnız ben bu kadar kötü yapmam deyip komple seramikle arabayı bu duruma getiriyormuşum.:taraa:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık uygulama güzel olmuş fakat davlumbaza ceviz+b33+ fırça ile dalmamak için kendimi zor tutuyorum :komik: Son dan ikinci foto :boxing::aksii:
Aynen bende çok istedim ancak sahibi yakın arkadaşım olduğu için uğraşmayalım dedi. Birde kumas davlumbazların içi önler de, o yüzden basınç duzeltiyor yıkamada :D
Elinize sağlık. Ne kadar kötü duruma getirilebilir adlı çalışmadan, ne kadar güzel duruma getirilebilir adlı çalışma örneği olmuş. Aslında amatör uygulama için cesaret verici yalnız ben bu kadar kötü yapmam deyip komple seramikle arabayı bu duruma getiriyormuşum.:taraa:
Arkadaş direk "iyi ki boyaya sürmemişim" dedi :D maalesef çok kötü durumdaydı çok sağolun elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım :)
Ellerine sağlık, sahibi baya memnun kalmıştır:)
Davlumbaz önemli tabi @onurçiko @smtcglr :D
aynen abi baya keyiflendi sahibi :D davlumbaz açıklaması yukarıda :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Matkap
Rupes coarse
3000 zımpara
Gyeon prep
Gyeon rim

elinize saglık @Detail 35 bey. başarılı bir geri dönüş olmuş. lakin davlumbazlarda bi parti var sanırım bütün kirler toplanmış. delicesine dans edip tepiniyorlar. birinin müzigi kaptması '' parti bitti '' demesi lazım . sahibinin ellerinden öper artık.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Emeğinize sağlık sizi uğraştırmis belli ki . Ama bu ürünü bende jantlarima uyguladim . Daha önce boyaya da uygulamasını yapmıştım. İlk katta beklemedim 3 5 dk içinde sildim ikinci katta biraz daha uzun bekledim ama herhangi bir sorun oluşmadi. Tabi yüzey de hazırdı demirtozu kil vs. Sanki bu jantta kirli yüzeye yapılmış o şekilde kurlesmis gibi geldi olabilir mi ? Onun dışında jant içlerine uygulama yapıp silmedim ona ragmen böyle bı sonuç almadım . Siz ürünü tecrübe ettiniz mi acaba

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık sonuç gayet güzel görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Matkap
Rupes coarse
3000 zımpara
Gyeon prep
Gyeon rim

Güzelim jantlara ne yapmış öyle ya. Allahtan senin elinden geçmişte o güzel görüntüsünü geri kazanmış. Ellerine sağlık.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
ellerine saglik. iyikene su matkap ucuna takilan zimbirtiyi icat etmisler, ben bende kullanirim.....:komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, ne hale getirmiş jantları, Allahtan arabayı komple yapmamış:of:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
elinize saglık @Detail 35 bey. başarılı bir geri dönüş olmuş. lakin davlumbazlarda bi parti var sanırım bütün kirler toplanmış. delicesine dans edip tepiniyorlar. birinin müzigi kaptması '' parti bitti '' demesi lazım . sahibinin ellerinden öper artık.
Çok teşekkürler abi, Davlumbaz içleri kumaş olduğu için orada bir problem yok çok tozlu yollarda kullanılıyor araç maalesef.
Emeğinize sağlık sizi uğraştırmis belli ki . Ama bu ürünü bende jantlarima uyguladim . Daha önce boyaya da uygulamasını yapmıştım. İlk katta beklemedim 3 5 dk içinde sildim ikinci katta biraz daha uzun bekledim ama herhangi bir sorun oluşmadi. Tabi yüzey de hazırdı demirtozu kil vs. Sanki bu jantta kirli yüzeye yapılmış o şekilde kurlesmis gibi geldi olabilir mi ? Onun dışında jant içlerine uygulama yapıp silmedim ona ragmen böyle bı sonuç almadım . Siz ürünü tecrübe ettiniz mi acaba

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kullanmadım hocam ancak araç sahibinin dediğine göre yıkayıp kuruladıktan sonra uygulamış demirtozu kil polisaj hiç bir şey yapılmamış. 1 saat bekletilmiş ve uygulamayı mikrofiber bez ile yapmış süet aplikatör değil....
@Detail 35 2018 model araca kıyılırmı? dicem ama resmen kıymışlar. Neyse ki toparlamışsın. Eline sağlık.
valla koruma diye içinden geçmişler abi. Teşekkürler :)
Ellerine sağlık sonuç gayet güzel görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim abi elimden geleni yaptım :)
Güzelim jantlara ne yapmış öyle ya. Allahtan senin elinden geçmişte o güzel görüntüsünü geri kazanmış. Ellerine sağlık.
çok teşekkür ederim abi son çare boyatacaktım dedi 400 lira jant başına para istemişler polsajla çözdüm :)
ellerine saglik. iyikene su matkap ucuna takilan zimbirtiyi icat etmisler, ben bende kullanirim.....:komik:
abi önce elle denedik baktık olmuyor bi tane matkap ucu aldık olmasa değil 10 saat 10 günde çitilerdim jantları :D
Eline sağlık, ne hale getirmiş jantları, Allahtan arabayı komple yapmamış:of:
Aynen abi iyi ki arabaya girişmemiş dedim bende :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok teşekkürler abi, Davlumbaz içleri kumaş olduğu için orada bir problem yok çok tozlu yollarda kullanılıyor araç maalesef.

Ben kullanmadım hocam ancak araç sahibinin dediğine göre yıkayıp kuruladıktan sonra uygulamış demirtozu kil polisaj hiç bir şey yapılmamış. 1 saat bekletilmiş ve uygulamayı mikrofiber bez ile yapmış süet aplikatör değil....

valla koruma diye içinden geçmişler abi. Teşekkürler :)

Teşekkür ederim abi elimden geleni yaptım :)

çok teşekkür ederim abi son çare boyatacaktım dedi 400 lira jant başına para istemişler polsajla çözdüm :)

abi önce elle denedik baktık olmuyor bi tane matkap ucu aldık olmasa değil 10 saat 10 günde çitilerdim jantları :D

Aynen abi iyi ki arabaya girişmemiş dedim bende :D
İlk yazdığım mesajda bahsedecektim ancak unutmuşum. Başka birinin eline geçse kesin boyamak lazım derdi. Tekrar ellerine sağlık