Detail35 Uygulamaları

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Elinize sağlık. Perl hakkinda yorum yapabilirmisiniz dış plastik aksamda KC Ps kadar parlaklık su iticilik gösterir mi acaba deneyimleme şansıniz oldumu?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık çok güzel bir yıkama yine. Fitillerdeki sadece pasta kalıntısı değil gibi maden ocağının camları böyledir:komik: kapkara olmuş bez

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık. Perl hakkinda yorum yapabilirmisiniz dış plastik aksamda KC Ps kadar parlaklık su iticilik gösterir mi acaba deneyimleme şansıniz oldumu?
deneyimleme şansım oldu. Su bazlı olduğu için yıkamalarda 2 kere boncuklayıp akıp gidiyor sonrasında maalesef.

Ellerine sağlık çok güzel bir yıkama yine. Fitillerdeki sadece pasta kalıntısı değil gibi maden ocağının camları böyledir:komik: kapkara olmuş bez
hahahah fitiller ile en son ekim ayında ilgilenmiştim çok normal bu kadar kir olması :) Teşekkürler :)
Eline sağlık, bembeyaz oluvermiş.
teşekkürler onur abi :)
Ellerine sağlık kardeşim
Parlayan beyaz da ayrı bir güzel
:alkis:
sağolun abi beyaz da olsa çiziksiz olsun parlasın keşke füme olsaydı çok yakışıyor bu modelde :yazik:
@Detail 35, bey miss gibi olmuş yine araç güzel günlerde kirletin.

iyi detaylar
Teşekkür ederim Ege abi, bu sefer kirletme keyfini babam sürecek :D

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Dün geceki operasyondan sağ çıkabildim. Sırada koltuklar ve taban halısı vardı çok fazla fotoğraf yok idare edin beni bu seferlik :)

İlginç bir şekilde taban halısından pek kir çıkmadı yan duvarları çekmeme rağmen. Koltuklar sütlü kahve kıvamındaydı :)

Sol fotoğtaflar kirli sağ fotoğraflar temiz halleri :)

Reçete belli Valetpro classic carpet cleaner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, çok güzel püf noktalar ediniyorum. Sticker'ı bulma ihtimalimiz var mı? :) abi plastikleri tam nasıl temizledim Gs gibi sert APC ile mi?

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi ellerine sağlık, çok güzel püf noktalar ediniyorum. Sticker'ı bulma ihtimalimiz var mı? :) abi plastikleri tam nasıl temizledim Gs gibi sert APC ile mi?
Teşekkür ederim sercancığım. Sticker'ı İzmir ekibi için yaptırdım ancak fazla fazla yaptırdım özel mesaj yolu ile konuşalım :)

Plastiklerde 1/30 gs kullanıyorum detay fırcası ile. Kurulayıp preserve yapıyorum, bu uygulamada sadece gs yaptım koruma sürmedim

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Teşekkür ederim sercancığım. Sticker'ı İzmir ekibi için yaptırdım ancak fazla fazla yaptırdım özel mesaj yolu ile konuşalım :)

Plastiklerde 1/30 gs kullanıyorum detay fırcası ile. Kurulayıp preserve yapıyorum, bu uygulamada sadece gs yaptım koruma sürmedim
Hocam preserve'nin dayanımı nasıldır dış plastikler icin ürun arayısındayım KC Ps gibi bi ürun arıyorumda yorumunuz nedir dayanım su iticiliktoz crkme

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
En son 2019 ekim ayında [mention]Orçun [/mention] ile Polisaj yapmıştık o zamandan beri hem az yıkanan hem hiç ilgi görmeyen aracımızı toparlamak istedim

Yapılanlar
Jant davlumbaz temizliği koch rrr gyeon tire fraber xs 1:4
On yıkama fraber xs 1:8
Çift kova yıkama gyeon bathe
Demirtozu temizliği koch rrr
On cam carpro ceriglass, glaco
Gyeon prep ile boya temizliği
Fusso
Lastik davlumbaz Carpro perl 1:1

Temizliğe geçelim

Bir önceki polisajdan kalan pasta kalıntıları vardı

Final

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eline sağlık kanka :) uygulama paylaşımlarını özlettin :) sticker şahaneymiş valla dosyası varsa hayır demem :D