Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 eline sağlık kanka maşallah araç komple çok güzel hale gelmiş. Polisaja içim gidiyor benim de, ne zaman böyle göreceğim acaba diyorum :D aracı sosyal medyada görmüştüm, uygulamaları ve malzemeleri paylaşmıştı.helal olsun şahane tercihler demiştim meğer arkasında @Detail 35 kankam varmış :D
Orçun instagram paylaşımını yaptı bende foruma atayım dedim :D Saf Beyaz yazıyor ruhsatta bilmiyorum seninki ile aynı renk mi ama. Sende düzgün biyere yaptırırsan sonuçlar böyle olabilir :D :D
Teşekkürler abi :)
Teşekkür ederiz :)
Kardeşim yine ateş etmişsiniz elinize emeğinize sağlık:tesellii:
Sağol kankam, buralarda yeleksiz gezme :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Orçun instagram paylaşımını yaptı bende foruma atayım dedim :D Saf Beyaz yazıyor ruhsatta bilmiyorum seninki ile aynı renk mi ama. Sende düzgün biyere yaptırırsan sonuçlar böyle olabilir :D:D

Teşekkürler abi :)

Teşekkür ederiz :)

Sağol kankam, buralarda yeleksiz gezme :D
Golf gruplarından birinde görmüştüm başka biri paylaşmıştı sanırım araç sahibiydi, bu devirde böyle ürünleri detail forumu dışında kullanan birini görünce takdir etmiştim hatta :D benim de aynı saf beyaz ama işte baştan aşağı bu tarz işlem İstiyor :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. 90 mikron vw için düşük bir değer gerçekten. Allahtan işi bilen birinin elinde tekrar işlem görmüş. Yoksa durum vahimdi.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık, son resimler harika bir uygulama olduğununun kanıtı olmuş.
Çok sağol abi senden bunları duymak gurur verici :)
Golf gruplarından birinde görmüştüm başka biri paylaşmıştı sanırım araç sahibiydi, bu devirde böyle ürünleri detail forumu dışında kullanan birini görünce takdir etmiştim hatta :D benim de aynı saf beyaz ama işte baştan aşağı bu tarz işlem İstiyor :D
Olabilir kankam. Araç sahibinin bir kaç golf club tarzı yerlere uyeliği var araçta da sticker var zaten, Keşke Detail35 yapıştırsaymışım bitane :D
Eline sağlık hocam cok guzel iş cıkmıs ortaya
Teşekkür ederiz abi :)
Ellerinize sağlık. 90 mikron vw için düşük bir değer gerçekten. Allahtan işi bilen birinin elinde tekrar işlem görmüş. Yoksa durum vahimdi.
Bizde beklemiyorduk 90 mikron abi titiz çalışma ile mümkün olan en güzel sonucu aldığımıza inanıyorum :)
Elinize sağlık. Araç sahibi sokmaz artık yıkama tüneline :D
tek umudumuz o :D

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Evde can sıkıntısından arabaya parça bakmaya başlamıştım, Gaziantep’te birinde Forge dumpvalve(bov) adaptor buldum ve sipariş ettim. Bu gün garajda takmaya çalıştım ancak yapamadım hemen ustamın yolunu tuttum.

Sesi duymak isteyenler için :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araba dolu dolu yüklü olmayınca böyle nispeten daha düşük şiddetli sesi ben daha çok yakıştırdım ve sevdim, güle güle kullanın. Ama Stage 2 yoldaysa fazladan tıslamanın zararı olmaz :)

@Orçun ile yaptığımız gofle uygulama paylaşımlarına devam edelim. Önce yaptıklarımız sonra fotoğraflar :)

Araç 4 ay önce ikinci el olarak alınmış 50bin kilometredeydi 1 kere polisaj görmüş filetolarin bazılarında açılma başlamış hemen makineyi cekmisler :D mikronlar 90-100 civarıydı en dusuk gördüğümüz değer 85di daha önceden 2 kere benzinlikte iskence tüneline girmis yeni sahibi sonra hatasını anlamış ve bizden yardım istedi :)

Yapılanlar

Jantlarda felgenblitz ve 3D apc
On yıkama b33
Kova yıkamasında sampuan bitirmek adına 3D wash and wax kullandık
Kil soft99 smooth egg
Demirtozu temizliğinde Fb
Polisajda Orçun rotary ufs domestic menzerna 400 Kullandı bende küçük tabla ile koch h8 ile Orcun’un giremedigi ve özellikle ellemedigi tamponları yaptım
Ardından orbital ile rupes fine pasta flexie pads fine sünger
Orbital ile Autobrite chocolate glaze flexie pads ultra fine sünger (kokusu müthiş Belçika’da bir çikolata dükkanı adeta)
Koruma olarak uzun süreli bir beklenti olduğu icin soft99 fusso white yaptik
Lastiklere Gyeon tire

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araba 50.000 kilometrede ve 1 kez polisaj görmesine rağmen boya olmuş 90 mikron. Çok üzücü yani yazık insanlar kimlere nasıl işlemler yaptırıyor da farkında değiller. Gelelim uygulamaya, düşük mikrona rağmen harika iş çıkmış ortaya, beyazda olsa yansımalar şahane görünüyor. Elinize sağlık. :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
maşallah tam kararında..sakıncası yoksa tamponla jantlar neden farklı ?
Teşekkürler :) Araç Polo Gti, normal pololardan farkı ön tampon, ön ızgara, yan marşpiyeller, arka tampon ve jantlar. Ancak benim jantlarımı aracımın kafasız eski sahibi söküp satmış ve 16 inç bu çirkin jantları takmış :mad::mad::mad::mad: neyse ki yeni jantlarımı aldım onları da en kısa sürede takacağım umarım :) :) :)

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Teşekkürler :) Araç Polo Gti, normal pololardan farkı ön tampon, ön ızgara, yan marşpiyeller, arka tampon ve jantlar. Ancak benim jantlarımı aracımın kafasız eski sahibi söküp satmış ve 16 inç bu çirkin jantları takmış :mad::mad::mad::mad: neyse ki yeni jantlarımı aldım onları da en kısa sürede takacağım umarım :):):)
millet gti görünüm vermek ister oda tam tersini yapmış :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 eline sağlık kankam. Yaz hızlı geçecek sanırım GTI için :) Gerekli işlemler kafanda vardır zaten , bekliyorum o hallerini aracın :)
İntercooler alırsam hızlı geçecek kanka yoksa izmir çok sıcak şişyor araba 3.5lt intercooler koymuşlar :D Her yapılanı bu paylaşımda göreceksiniz :) :)

şekil olmuş... genç işi .
teşekkürler abi gençken yapalım sonra pişman olmayalım diye düşündüm 40 yaşıma gelince içimde kalmasın :)

Polo böyle nfs deki gibi bölüm geçtikçe yükseliyor:D
Kazasız belasız inşallah:nazar:
Şu an 2. bölümü geçtik bakalım 3. de ne açılacak :D

Eline saglık gti kendine gelmeye başlamış :)
Elimden geldiğince abi :)