Detailforum a Özel Lastik Balans Otel Hizmeti Ankara

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba,

Detailforum'a özel AY YILDIZ OTO LASTİK & YIKAMA- Çankaya/Yıldız dan aşağıdaki fiyatlardan hizmet alabilirsiniz.

Jant çizmeme, sensöre zarar vermeme garantili olmasıyla birlikte bijonları tork anahtarı ile sıkıyorlar. (Benim için fiyattan daha önemli olduğu için özellikle belirttim.) Bugün kendim tecrübe ettim ve hizmetleri çok hoşuma gittiği için foruma özel fiyat istedim. 92 den bu yana bu işi yapıyorlarmış. Mehmet beyle muhabbet de edebilirsiniz lastik konusunda gerçekten çok bilgili. Güncel tüm testleri takip ediyor.

13-16 Jant Sökme Takma Balans 60 lira
17-19 Jant Sökme Takma Balans 70 lira
SUV-Runflat Jant Sökme Takma Balans 110 lira,
Lastik Otel hizmeti 60 lira
AY YILDIZ OTO LASTİK & YIKAMA- Çankaya/Yıldız- Fatih ve Mehmet SOLAK
İndirimden faydalanmak için Mehmet Bey'e "detailforum" dan geldiğinizi belirtmeniz yeterli. Kış lastiklerinin takıldığı şu dönemde umarım faydalanabilirsiniz.

Konum bilgisi:

Google Haritalar

Arkadaşlar bu fiyatlar geçerli değildir. Haliyle kasım ayı fiyatlarıydı. Yeni fiyatlar için telefonla bilgi alabilirsiniz, forumdan geldiğinizi veya benim ismimi verirseniz fiyatta yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba,

Detailforum'a özel AY YILDIZ OTO LASTİK & YIKAMA- Çankaya/Yıldız dan aşağıdaki fiyatlardan hizmet alabilirsiniz.

Jant çizmeme, sensöre zarar vermeme garantili olmasıyla birlikte bijonları tork anahtarı ile sıkıyorlar. (Benim için fiyattan daha önemli olduğu için özellikle belirttim.) Bugün kendim tecrübe ettim ve hizmetleri çok hoşuma gittiği için foruma özel fiyat istedim. 92 den bu yana bu işi yapıyorlarmış. Mehmet beyle muhabbet de edebilirsiniz lastik konusunda gerçekten çok bilgili. Güncel tüm testleri takip ediyor.

13-16 Jant Sökme Takma Balans 60 lira
17-19 Jant Sökme Takma Balans 70 lira
SUV-Runflat Jant Sökme Takma Balans 110 lira,
Lastik Otel hizmeti 60 lira
AY YILDIZ OTO LASTİK & YIKAMA- Çankaya/Yıldız- Fatih ve Mehmet SOLAK
İndirimden faydalanmak için Mehmet Bey'e "detailforum" dan geldiğinizi belirtmeniz yeterli. Kış lastiklerinin takıldığı şu dönemde umarım faydalanabilirsiniz.

Konum bilgisi:

Google Haritalar
Çok güzel olmuş peki yeni lastik alımı için de yardımcı oluyorlar mi 4 adet kışlık bakıyoruz bu aralar

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel olmuş peki yeni lastik alımı için de yardımcı oluyorlar mi 4 adet kışlık bakıyoruz bu aralar
Yeni lastik alımında da yardımcı olur, fakat hepsiburada 11 deki gibi bir fiyat beklemeyin :)

Normal lastikçiler 11 de lastiği hepsiburada'dan alıyorlar, kendi aldıkları toptancıdan bile çok daha ucuza geldiği için. Siz arayıp telefondan fiyat alabilirsiniz. Detailforum aracılığı ile aradığınızı söyleyin hoşunuza gitmezse internetten alırsınız.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçtiğimiz pazartesi günü forumdan @umrdmr in tavsiyesi üzerine, tekerleklere sensörlü sibob taktırmak için geldiğimi söyledim. Mehmet Bey hemen kapıda karşılıyor. Benim iş yerim sitelerde, İskitler ise dibimde, elimi sallasam orada onlarca lastikçi var hatta şirketin anlaşmalı yeri de var ben gitsem para mara da vermem yani ama iyiki buraya gitmişim. Lastik değiştirme işini gerçekten titizlikle yapıyorlar ve bizim esas işimiz sadece lastik diye de özellikle belirtiyorlar ki bunu gidenler görecektir. Hangi lastiği nereden çıkardılarsa işaret koyarak geri aynı yerine taktılar, 3 tekerdeki bijon kapaklarım evde duruyordu 3 tekerde kapak yok diye belirttiler işe başlamadan önce. Eski kurşun ağırlıkları da balans öncesi güzelce temizlediler. Abartıyorsun diyebilirsiniz belki ama sente ayarı yapan ustalar bu kadar titiz değil. Jant çizme işini direkt kafadan unutun, aklınızdan çıkarın yani.

Sensörleri takınca kodlayalım dediler. Arabada o özellik henüz yok ama olacak dedim :D

Bagajdaki süpürgeyi, polisaj makinasını, bezleri ve detay ürünlerini, arka koltuktaki yıkama makinasını, ön koltuktaki kodlama cihazları ile bilgisayarımı falan gördüklerinde, tamam tamam anlaşıldı dediler :deli:

@Murat
Abi hatırlarsan tork anahtarını gören lastikçinin tepkisini merak ediyorum demiştin, iş bitiminde çıkardım anahtarı kontrol edicem dedim ve ettim. 120nm ile sıkılmıştı bijonlar. Biz 4 bijonlu tekeri zaten 120nm ile sıkıyoruz ama sayende bizim anahtarın da kalibrasyonunu teyit ettik dediler ve gülüştük :)

Uzun lafın kısası ben gittim memnun kaldım. Tavsiye de ederim.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Geçtiğimiz pazartesi günü forumdan @umrdmr in tavsiyesi üzerine, tekerleklere sensörlü sibob taktırmak için geldiğimi söyledim. Mehmet Bey hemen kapıda karşılıyor. Benim iş yerim sitelerde, İskitler ise dibimde, elimi sallasam orada onlarca lastikçi var hatta şirketin anlaşmalı yeri de var ben gitsem para mara da vermem yani ama iyiki buraya gitmişim. Lastik değiştirme işini gerçekten titizlikle yapıyorlar ve bizim esas işimiz sadece lastik diye de özellikle belirtiyorlar ki bunu gidenler görecektir. Hangi lastiği nereden çıkardılarsa işaret koyarak geri aynı yerine taktılar, 3 tekerdeki bijon kapaklarım evde duruyordu 3 tekerde kapak yok diye belirttiler işe başlamadan önce. Eski kurşun ağırlıkları da balans öncesi güzelce temizlediler. Abartıyorsun diyebilirsiniz belki ama sente ayarı yapan ustalar bu kadar titiz değil. Jant çizme işini direkt kafadan unutun, aklınızdan çıkarın yani.

Sensörleri takınca kodlayalım dediler. Arabada o özellik henüz yok ama olacak dedim :D

Bagajdaki süpürgeyi, polisaj makinasını, bezleri ve detay ürünlerini, arka koltuktaki yıkama makinasını, ön koltuktaki kodlama cihazları ile bilgisayarımı falan gördüklerinde, tamam tamam anlaşıldı dediler :deli:

@Murat
Abi hatırlarsan tork anahtarını gören lastikçinin tepkisini merak ediyorum demiştin, iş bitiminde çıkardım anahtarı kontrol edicem dedim ve ettim. 120nm ile sıkılmıştı bijonlar. Biz 4 bijonlu tekeri zaten 120nm ile sıkıyoruz ama sayende bizim anahtarın da kalibrasyonunu teyit ettik dediler ve gülüştük :)

Helal olsun adamlara, özellikle bizim gibi titiz insanları memnun etmek biraz zor ama böyle işletmelerde yok değil, bir örneği de burası olmuş. Darısı izmirin başına :gulumsemex:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

@Murat

Böyle bir sahne en son biscolata reklamında falan vardı sanırım. :digidik:

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

@Murat

Muzaffer hocam senin beğenmene ekstra memnun oldum. :) Mehmet usta gerçekten çok çok kibar ve dürüst biridir.

Çocukluktan bu yana sadece lastik işi yapıyor. Yıkama işini aslında devraldığı dükkan da var diye devam ettiriyor. Geçenlerde bizim forumdan biri gitmiş. Yıkama yerini kullanabilir miyim diye sormuş. O da kullan sorun yok demiş. Ama tam yarım gün dükkandan çıkmamış :) O da kibar yolla lütfen tekrar gelme demiş :kahkahaa: Allah'tan hava yağmurluydu dükkan boştu yoksa arada sen olduğun için adama çık da diyemedim dedi.:sırıtan1: Bunu bile gülerek anlatıyordu yanlış anlaşılmasın.

Kasım ayında kışlıkları bizim kurumdan birisi burada taktırıp otele bırakmıştı. Bayram dönüşü de kışlığı çıkarıp yazlığı taktırmış. Yazlığı takarken bir şey dikkatini çekmiş, kasım ayında söktükleri yazlık lastiklere 1,2,3,4 diye işaret koymuşlar. 1-2'yi arkalara 3-4'ü öne takmışlar. Kışlıklarını da işaretlemişler aynı şekilde. Ben yıllardır lastikçiye giderim, özellikle isteyerek yaptırıyordum. Bana sormadan ön arka değiştirerek takan lastikçiyi ilk kez gördüm dedi.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Muzaffer hocam senin beğenmene ekstra memnun oldum. :) Mehmet usta gerçekten çok çok kibar ve dürüst biridir.

Gerçekten çocukluktan bu yana sadece lastik işi yapıyor. Yıkama işini aslında devraldığı dükkan da var diye devam ettiriyor. Geçenlerde bizim forumdan biri gitmiş. Yıkama yerini kullanabilir miyim diye sormuş. O da kullan sorun yok demiş. Ama tam yarım gün dükkandan çıkmamış :) O da kibar yolla lütfen tekrar gelme demiş :kahkahaa: Allah'tan hava yağmurluydu dükkan boştu yoksa arada sen olduğun için adama çık da diyemedim dedi.:sırıtan1: Bunu bile gülerek anlatıyordu yanlış anlaşılmasın.

Kasım ayında kışlıkları bizim kurumdan birisi burada taktırıp otele bırakmıştı. Bayram dönüşü de kışlığı çıkarıp yazlığı taktırmış. Yazlığı takarken bir şey dikkatini çekmiş, kasım ayında söktükleri yazlık lastiklere 1,2,3,4 diye işaret koymuşlar. 1-2'yi arkalara 3-4'ü öne takmışlar. Kışlıklarını da işaretlemişler aynı şekilde. O da ben yıllardır lastikçiye giderim. Ben özellikle isteyerek yaptırıyordum. Bana sormadan bunu yapan lastikçiyi ilk kez gördüm dedi.
Yarim gün detayi güzelmiş :terlisırıtan:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam Hayirli Olsun Fiyatlarda Degisiklik varmi son durum nedir acaba?
Eyvallah çok teşekkür ederim. Dört lastik sök tak normalde 250 TL tutuyormuş (18 jant) forum için ama o kadar özenerek işini yapıyor ki ben forum indirimini iptal ettim :terlisırıtan:. Yaptığı işin bedeli kesinlikle o değil. Balans yaparken janta göre (ön arka farklı lastik var bende ama sadece onunla alakalı değilmiş) ayar seçiyor öyle söyleyim. Bu arada benim lastikler RFT ama ekstra ücret almadı Mehmet Usta sağolsun.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eyvallah çok teşekkür ederim. Dört lastik sök tak normalde 250 TL tutuyormuş (18 jant) forum için ama o kadar özenerek işini yapıyor ki ben forum indirimini iptal ettim :terlisırıtan:. Yaptığı işin bedeli kesinlikle o değil. Balans yaparken janta göre (ön arka farklı lastik var bende ama sadece onunla alakalı değilmiş) ayar seçiyor öyle söyleyim. Bu arada benim lastikler RFT ama ekstra ücret almadı Mehmet Usta sağolsun.
Tesekkur ederim yakin zaman da bende giderim :)

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yakın zmaanda ben de gittim 200 dedi ama 250 verdim bana da işin hakkı 200 gibi gelmedi.:terlisırıtan:

Herkesin memnun kalması hoşuma gitti. Kendisine okutayım burdaki postları

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba dün lastikleri değiştirdim, otel ile birlikte yeni ücret 500 lira.

Bu arada gidenler bilecektir. Mehmet Usta'nın orada ayrıca yıkama alanı var. Yıkamacı arkadaşı ayrılmış ve yıkama yapacak güvenilir biri arıyor, ister maaşlı isterse komisyon tipi nasıl isterse diyor. Çevrenizde böyle biri varsa kendisiyle detailforumdan arıyorum diye iletişime geçebilirsiniz. Ama çevrede çokça lüks galerici olduğu ve düzenli lüks araç yıkamaya geldiği için titiz ve güvenilir biri olursa iyi olur diye özellikle ekledi.

Ayrıca Yıkama alanı şu an kullanılmadığından, bizim forumdan olması kaydıyla buradaki arkadaşlara polisaj, seramik, uygulama veya yıkama alanı olarak saatlik burayı kiralayabilirim diyor. Kiralama ücretini herkes arayıp kendi pazarlığını yapabilir. Ben yakın zamanda bir polisaj için kullanabilirim kendisiyle görüştüm, benim çok ihtiyacım vardı böyle kapalı bir alana.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese merhaba dün lastikleri değiştirdim, otel ile birlikte yeni ücret 500 lira.

Bu arada gidenler bilecektir. Mehmet Usta'nın orada ayrıca yıkama alanı var. Yıkamacı arkadaşı ayrılmış ve yıkama yapacak güvenilir biri arıyor, ister maaşlı isterse komisyon tipi nasıl isterse diyor. Çevrenizde böyle biri varsa kendisiyle detailforumdan arıyorum diye iletişime geçebilirsiniz. Ama çevrede çokça lüks galerici olduğu ve düzenli lüks araç yıkamaya geldiği için titiz ve güvenilir biri olursa iyi olur diye özellikle ekledi.

Ayrıca Yıkama alanı şu an kullanılmadığından, bizim forumdan olması kaydıyla buradaki arkadaşlara polisaj, seramik, uygulama veya yıkama alanı olarak saatlik burayı kiralayabilirim diyor. Kiralama ücretini herkes arayıp kendi pazarlığını yapabilir. Ben yakın zamanda bir polisaj için kullanabilirim kendisiyle görüştüm, benim çok ihtiyacım vardı böyle kapalı bir alana.
Polisaj icin kiralanacak yeri @Sefa46 begendi :terlisırıtan:

Yalniz Yikama icin Eleman bulmak cok zor hatta bulamaz bile yakin tanidigim buyuk firma 15 bin Maas+Yol Ücreti+Pazar Günü yok,Yikamaci bulamadi henüz