İnceleme Detailforum Ped Yikama Kovasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba bugun ku test konugumuz Forumdan temin ettigim Polisaj Pedi yikama kovasi elimdeki pedleri ve kecelerin tamamini temizledim urun fiyatina gore cok iyi camasir makinasinda yikamaktan daha da iyi videolu ve resimli uygulama ile sizler i bas basa birakiyorum iyi seyirler.

Uygulama Öncesi

uploading site

Uygulama Sonrasi

Polisaj Kecesi Temizleme

Polisaj Ped i Temizleme

Ped Yikama Kovasina suyu icerisinde bulunan Gritguard i yayli sisteme en sona bastirdigimizda su gecmeyecek sekilde su koyduk Kece veya Ped i icine aldigimizda sonuna kadar Gritguard a bir kac defa bastirdik daha sonrasinda yukarida orta devirde temizledik bastirmamizin sebebi nemli kalmasini saglamak diger turlu yukarida kaldigi zaman gritguard in yapisi plastiktir.Ped veya kece asindirabilir.İslem sonrasinda Kece ve Ped temizlendi Hafif Nemli kaliyor buda kullanima engel degil testini yaptim umarim begenirsiniz Saglikli ve Mutlu gunler dilerim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Benim uzun zamandır kullandığım bir ürün. Ben suyun içine CG pad cleaner koyuyorum. Siz apc yada carpet cleaner koyabilirsiniz. İki fıs da pad e fıs atabilirsiniz. Ama çok az koyun. Nitekim oldukça köpürebilir. Dediğiniz gibi makina da yada elde yıkamadan çok daha pratik ne çok da etkili. Tertemiz sıfır kullanmaya devam ediyorsunuz keçeyi yada pad i.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Benim uzun zamandır kullandığım bir ürün. Ben suyun içine CG pad cleaner koyuyorum. Siz apc yada carpet cleaner koyabilirsiniz. İki fıs da pad e fıs atabilirsiniz. Ama çok az koyun. Nitekim oldukça köpürebilir. Dediğiniz gibi makina da yada elde yıkamadan çok daha pratik ne çok da etkili. Tertemiz sıfır kullanmaya devam ediyorsunuz keçeyi yada pad i.
Tamamdir hocam arti olarak APC yi de ekleriz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğinize sağlık üstadım, bilgilendirici güzel bir paylaşım olmuş.
:tesekkurr:
Ellerine sağlık aranan kan bulundu:D
:tesekkurr: Ne mutlu detailforuma o zaman :mutlu:
Elinize sağlık gayet güzel ve kullanışlı bir kova olduğu belli
:tesekkurr:
Eline sağlık hocam çok hızlısın :)
:tesekkurr: Aklimdaydi hocam sabah musaittik dedim uygulama yapalim paylasalim :mutlu:

İnceleme için teşekkürler Sefa kullanıcılar için çok iyi referans oldu.

DENİZLİ
Tesekkur ederim hocam yardimci olabildiysek ne mutlu bize :)

Eline emeğine sağlık hocam, ilk inceleme senden geldi. :)
Daha çok ilk ler gorecez zamanla hocam :)
Kullanışlı bir detay malzemesiymiş guzel tanıtım olmuş vıdrolar cok net
Elinize saglik gayet bilgilendirici olmus videolar da gayet net cekilmis
Emeğinize sağlık üstadım, bilgilendirici güzel bir paylaşım olmuş.
Kullanışlı bir detay malzemesiymiş guzel tanıtım olmuş vıdrolar cok net
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler yardimci olabildiysek ne mutlu bize.:)

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
@Sefa46, Video için teşekkür ederim faydalanmaya çalıştım. Evde bir iki deneme yaptım. Su seviyesini gritguard a hiç bastırmadan, gritguard ın bulunduğu seviyenin bir tık altına kadar su koydum. Ama bu şekilde de pedler su içinde çıkıyor. Yanlış yaptığımı fark ettim.
- Kova içine konulacak su seviyesi?
Yanlış anlamadıysam sizin söylediğiniz; ' Gritguard ı yaylı sistemin üzerinde sonuna kadar bastırdığımızdaki seviyenin bir tık altına kadar su eklemek' ? Bu şekilde olunca ped nasıl ıslanacak? Yani polisaj makinasını kovaya sonuna kadar bastırsak bile su seviyesi aşağıdayken, ped sadece gritguard ın plastik kısmına temas edecek.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, Video için teşekkür ederim faydalanmaya çalıştım. Evde bir iki deneme yaptım. Su seviyesini gritguard a hiç bastırmadan, gritguard ın bulunduğu seviyenin bir tık altına kadar su koydum. Ama bu şekilde de pedler su içinde çıkıyor. Yanlış yaptığımı fark ettim.
- Kova içine konulacak su seviyesi?
Yanlış anlamadıysam sizin söylediğiniz; ' Gritguard ı yaylı sistemin üzerinde sonuna kadar bastırdığımızdaki seviyenin bir tık altına kadar su eklemek' ? Bu şekilde olunca ped nasıl ıslanacak? Yani polisaj makinasını kovaya sonuna kadar bastırsak bile su seviyesi aşağıdayken, ped sadece gritguard ın plastik kısmına temas edecek.
Grit guardi sonuna kadar bastirdiginizda minimum ped islanacak kadar su olsa yeterli yani 1 Cm kadar dusukten yuksege dogru devrini artirin bu arada makinayida bastirin gritguard ustune temizleyebilirsiniz en son temizlediginden emin oldugunuzda ped i veya keceyi cikarmayin bos bir sekilde bastirmayarak kovanin icinde 15 sn calistirin suyunu saliversin kovanin icine bu sekilde yaptiginizda sadece nemli oldugunu fark edeceksiniz :) Takilirsaniz Yine sorabilirsiniz.