Satış DetailForum Wooden Kit Talep Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Beklenen güncelleme geldi:)

Resimlerde görünen ve benimde çok arayıp malesef istediğim sayıda bulamadığım için sipariş veremediğim kahverengi renk yerine postlarımız antrasit renkte olacak.

Aynı renkte olan postlar var ama istenilen hammaddeye sahip değiller. Dolayısıyla sırf renk tutsun diye eğer o ürünleri alsaydım posttan kopmalar, deformasyonlar ve en kötüsü çizmeye meyilli olmasıyla sonuçlanan bir senaryoyla karşılaşacaktık. Bunun olmasını istemediğimden antrasit rengi almak durumunda kaldım.

Listede olup da bu durum içine sinmeyen ve iptal etmek isteyen arkadaşlarımız olabilir umut haklarını helal ederlerse çok sevinirim. Sırf bundan dolayı beklentileri olumsuz etkilediysem özür dilerim.

Talep kısmına yetişemeyen bir güncelleme sap asma kısmına daha kaliteli olması için 3mm yağlı deri koyu kahverengi ip kullandım. Şu bileklik gibi olanlardan bilirsiniz.

Aynı şekilde geçenki yaptığımız buluşmada istişare ederek karar verdiğim ahşabımıza yağ emdirmektense daha dayanıklı olan bir şeyle kaplamayı efektif gördük ve bu doğrultuda pinoteks ile boyamaya karar verdik.

Rengimiz Salkım Söğüt vernikli. Rengin tan çıkması için katlı uygulama, daldırma bol boya şeklinde uygulama yapılır genelde. Ben tek kat ve fırçayla uyguladığım için bu rengin etkisi daha az. Vernik ön planda

Zarurî açıklama

İnşallah bundan sonra atacağım post üretimden kesitler olur. Beklediğim ürünler kargoya verilmiş gözüküyor ters bir durum olmazsa hafta içi kargoyu alır almaz başlarım.

Lütfen ürünleri, yapımı esnasında el yapımı olduğunu ve adet çok olsa da sadece biricik olduğunu unutmayalım. Kabul edilir ki ben bir esnaf değilim ve fabrikasyon bir standart yakalamam mümkün değil. Daha iyi olması için halihazırda uğraşıyorum. Kendime yapıyor gibi yapacağım.

Kasıt, sui zan, kötü niyet olmadan olası bir memnuniyetsizlik, kırılma, kopma, yırtılma gibi durumlarda derhal para iadesi yaparım. Wooden kit size hediyemdir. Derdimiz kubbede hoş bir seda bırakmak.

İsimlerini de wooden kit ve wooden kit black edition olarak düzenlemek istiyorum sayın adminlerim:D

Keyifli forumlar
Nasıl isimlendirmek istersen hocam dilediğin gibi isimlendir . Pinoteks'de karar kılmışın demek:D. Ellerine sağlık :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam emeklerine sağlık. Antrasit çok güzelmiş. Siyah kaplı olanlarda vernik kullanılacak mı kaplamadan önce? Hangisi daha dayanıklı olur onu çözmeye çalışıyorum :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Eline sağlık Hurşit hocam :)

Bir sorum olacak jant eldiveninin elinizde bir görselini atmanız mümkün müdür :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi emeklerine sağlık, aldığın paralar anne sütü gibi helal olucak anlaşılan. :)
Öyle olmalı değil mi zaten yaptığımız tüm işler:arkadass:
Allah'tan baska bir sey isteseymisim

Kahverengi hic icime sinmiyordu antrasit sahane olacak insallah.

Kendine yapiyor gibi yapacagindan şüphemiz yok, gercekten buyuk kulfet. Sen de hakkini helal et. Kolay gelsin

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D içine sindiyse gerisini boşver. Diyorum Ömerim neden böyle temkinli yaklaşıyor meğer rengi sevmemişsin:yutt:
Demek pinoteks boyalı olacak saplar, ellerine sağlık abi :taraa:
Saplarımız pinoteksli jantlarımız wooden kitlio_O
Nasıl isimlendirmek istersen hocam dilediğin gibi isimlendir . Pinoteks'de karar kılmışın demek:D. Ellerine sağlık :)
Değişimi yaptım bile:D
Hocam emeklerine sağlık. Antrasit çok güzelmiş. Siyah kaplı olanlarda vernik kullanılacak mı kaplamadan önce? Hangisi daha dayanıklı olur onu çözmeye çalışıyorum :)
Evet komple tüm sapları boyadım. Black Editon versiyonu çifte yalıtımlı gibi olacak:atess:
Eline sağlık Hurşit hocam :)

Bir sorum olacak jant eldiveninin elinizde bir görselini atmanız mümkün müdür :)
Şöyle bırakayım;)

Bende hala talep edebiliyorsak 4*4 rica edeyim. Emeğinize sağlık.
Ekliyorum listeye

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam merhaba,
Varsa 1 adet kısa 1 adet orta rica edebilir miyim?

Son düzenleme:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Başladım :super: inşallah hazırladıkça wpden haber edeceğim.:cicek: Pazartesi gününden beri anca yarı ettim. Biraz daha sürecektir.

İletişime geçemediğini düşündğüm şu @mzc @kyilmaz28 @murat_kurt @mrtsvml @gky cuma akşama kadar yazarsanız sizide ilk partiye dahil edeceğim:para:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Antrasit daha şık olmuş usta, böyle devam edelim derim.

Yapım esnasında ne lazım, çay kahve, luppo ne istersin yollayalım
Canını yerim böylesi temenniler yetiyor :tesekkur2:
Emeğine sağlık Hurşitim. Buram buram el emeği göz nuru.
Teşekkürler dostum ama ilk mesaja bakıyorum:araa:
Abi emeklerine sağlık, antrasit daha çok hoşuma gitti. :)
Çok yakıştılar:D hele birde Black Editionda bak sen ona:sarki:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Abi İstanbul'a dönüş işini bir hafta kadar erteledim, cumartesi sınav çıkışı destek lazım olursa seve seve yardımcı olabilirim. Ellerine sağlık, harika görünüyorlar.

mrtsvml

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Başladım :super: inşallah hazırladıkça wpden haber edeceğim.:cicek: Pazartesi gününden beri anca yarı ettim. Biraz daha sürecektir.

İletişime geçemediğini düşündğüm şu @mzc @kyilmaz28 @murat_kurt @mrtsvml @gky cuma akşama kadar yazarsanız sizide ilk partiye dahil edeceğim:para:
Hocam bende ahşap saplı ve işlemeli istiyorum. Kayseri'deyim zaten acelem yok elden direk alabilirim:)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi İstanbul'a dönüş işini bir hafta kadar erteledim, cumartesi sınav çıkışı destek lazım olursa seve seve yardımcı olabilirim. Ellerine sağlık, harika görünüyorlar.
Valla mı? Atlayın gelin o halde haftasonu bi cıvıklı partisi yapalım :) Yine yardımlaşırız
Hocam bende ahşap saplı ve işlemeli istiyorum. Kayseri'deyim zaten acelem yok elden direk alabilirim:)
O zmn yukarıda da yazdım Okan kardeşim ve diğerekiple beraber beklerim. Erciyesi aşmak kaç dkka?
Emeğine Sağlık çok güzel görünüyor Sabırla Bekliyorum. :)
Bende şimdi devam edecem mesaiye anca uyandım. Teşekkürler bu edilen övgülere layık iş yapmaya çabalıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...