Satış DetailForum Wooden Kit Talep Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Cuma akşamı oldu. Benimle iletişime geçen herkesin ürünlerini hazırladım mng hariç diğer konuştuklarımızı kargoladım. İnşallah akslik olmazsa mngde sabah 9.30da almayı kabul etti.

15mt ip almıştım ama hepsine tam yetmedi. Hesaplama hatası yaptım sanırım. Bende sap üzerine bağlayamadan yanına iliştirdim. Kargo poşetlerini içini dışını iyi inceleyiniz. Bazılarında poşet üzerine yapıştırdım.:tesellii:

Wpden konuştuğumuz arkadaşlarımın ptt, gardrops ve aras kargolarını yolladım.

Bana ve dahi forumumuza yakışmayacağından buradan iletişim kuramadığım ama listeye adını yazdıran 3 kişi de eğer bana ulaşırsa ürünlerini hazırladım gardropstan yollarım. :)

Elimde hazırda bir iki ürün daha var onları isteyenler öm den yazabilirsiniz

Hissiyatım

Bu süreçte bana özelden çok destek oldunuz teşekkür ederim. Bazı arkadaşların yaklaşımları o kadar iyi niyetli ve somuttu ki inanın malzeme eksik kaldı 40km mesafeden 1. Dereceden akrabam getirmedi ama forumdaşlarımızla çözdük işi. 3 günde bir sürü ebat ebat malzeme ürettik dayak yemiş gibi olduk. h
Hele bir terzi makası vardı babam 5 kilo sanki bileğimi kopardı fazlalıkları kırparken. :D
Bende bu yoğunlukta wpden ya da buradan gereken ilgiyi göstermemiş, aceleci yahut ters konuşmuş olabilirim. Bir kusurumuz olduysa affola<3

Öneriler

Bu ipi takmamış olmam bir yandan çok iyi aslında çünkü sizde bir ucundan emek vermş olacaksınız. Kendi emeğinizle beraber daha eğlenceli kullanacağınızı tahmin ediyorum

Berberliğim fazla iyi değil. Sizin Wooden Kit'inizin postunda yamukluk, kat falan varsa bir iki makas darbesiyle halledebilirsiniz;) Aynı şekilde yaptığım boyada akma, fazlalık gibi şeyler varsa m700 le silinebilir veya çeşitli tadilatlar yapılabilir.

Wooden Kit'lerinizi elde yıkayınız. (elinizi yakmayacak kadar sıcak su kullanılabilir)

İki elinizle santrifüj yaptırarak fazla suyunu alıp gölge de kurumaya bırakınız.

Wooden Kit'inizi keyifle kullanmanızı temenni ederim.:cicek:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Cuma akşamı oldu. Benimle iletişime geçen herkesin ürünlerini hazırladım mng hariç diğer konuştuklarımızı kargoladım. İnşallah akslik olmazsa mngde sabah 9.30da almayı kabul etti.

15mt ip almıştım ama hepsine tam yetmedi. Hesaplama hatası yaptım sanırım. Bende sap üzerine bağlayamadan yanına iliştirdim. Kargo poşetlerini içini dışını iyi inceleyiniz. Bazılarında poşet üzerine yapıştırdım.:tesellii:

Wpden konuştuğumuz arkadaşlarımın ptt, gardrops ve aras kargolarını yolladım.

Bana ve dahi forumumuza yakışmayacağından buradan iletişim kuramadığım ama listeye adını yazdıran 3 kişi de eğer bana ulaşırsa ürünlerini hazırladım gardropstan yollarım. :)

Elimde hazırda bir iki ürün daha var onları isteyenler öm den yazabilirsiniz

Hissiyatım

Bu süreçte bana özelden çok destek oldunuz teşekkür ederim. Bazı arkadaşların yaklaşımları o kadar iyi niyetli ve somuttu ki inanın malzeme eksik kaldı 40km mesafeden 1. Dereceden akrabam getirmedi ama forumdaşlarımızla çözdük işi. 3 günde bir sürü ebat ebat malzeme ürettik dayak yemiş gibi olduk. h
Hele bir terzi makası vardı babam 5 kilo sanki bileğimi kopardı fazlalıkları kırparken. :D
Bende bu yoğunlukta wpden ya da buradan gereken ilgiyi göstermemiş, aceleci yahut ters konuşmuş olabilirim. Bir kusurumuz olduysa affola<3

Öneriler

Bu ipi takmamış olmam bir yandan çok iyi aslında çünkü sizde bir ucundan emek vermş olacaksınız. Kendi emeğinizle beraber daha eğlenceli kullanacağınızı tahmin ediyorum

Berberliğim fazla iyi değil. Sizin Wooden Kit'inizin postunda yamukluk, kat falan varsa bir iki makas darbesiyle halledebilirsiniz;) Aynı şekilde yaptığım boyada akma, fazlalık gibi şeyler varsa m700 le silinebilir veya çeşitli tadilatlar yapılabilir.

Wooden Kit'lerinizi elde yıkayınız. (elinizi yakmayacak kadar sıcak su kullanılabilir)

İki elinizle santrifüj yaptırarak fazla suyunu alıp gölge de kurumaya bırakınız.

Wooden Kit'inizi keyifle kullanmanızı temenni ederim.:cicek:

El emeği göz nuru, başka bir şeye benzemez. Eline koluna sağlık hakkını helal et, sağ salim kavuşmayı dört gözle bekliyorum :)

Tekrardan teşekkürler.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hurşit abi emeklerine nasır tutan ellerine sağlık, çok mesain geçti wp'den konuştuğumuzda da aşırı samimi buldum. Tekrardan teşekkür ederim. :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşit abi emeklerine nasır tutan ellerine sağlık, çok mesain geçti wp'den konuştuğumuzda da aşırı samimi buldum. Tekrardan teşekkür ederim. :)
Senden samimisi yok ama onu söyleyim. :D
Daha dün denecek zamanda geldin foruma ama herkes sana aşina. Bu bence çok iyi bir şey ve büyük başarı. Tebrikler ve teşekkürler güzel insan:)

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bende 1 tane orta boy fırça ve eldiven almak isterdim,stok kaldımı acaba?

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

@Mentalfeed dostum teşekkürler. Muhteşem olmuş. Ne kadar teşekkür etsem(k) az. Eline koluna sağlık. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.

@Mentalfeed Abi gerçekten ellerine emeklerine sağlık çok beğendim :alkis:
Güzel günlerde kullanın inşallah

Maşallah elinize emeğinize sağlık çok güzel ve kaliteli duruyorlar. Alan herkes güzel günlerde kullanır inşallah.
Teşekkürler. İnşallah herkesin seve seve kullanacağı bir ürün olur

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş

SM-G770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizinkinin küçük boyunda neden siyah var? Enteresan kusura bakmayın. O siyah makaronu maket bıçağı ile kesip çıkarabilirisniz. Güle güle kullanın

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bu harika kiti hazırladığı yetmezmiş gibi birde eve kadar getirip teslim ettin, ne kadar teşekkür etsem az kalır abi @Mentalfeed.

Daha önce motosikletim icin Wheel Woolies'in küçük ve ucu yamuk fırçasını almıştım, bu kitteki en küçük fırça ondan daha kullanışlı geldi bana. Genel olarak kitin kalitesi ise gerçekten üst düzeyde. Paketleme ise tam bir detaycı işi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim benim fırçalarda geldi, ama resim çekemedim. Garajı boyadım, her yer darma dağınıktı. Daha bugün toparlandım.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Benim fırçalarda geldi... Vallahi bukadar fırçayı, doğru kişilere, doğru adetlerde, doğru şekilde yap... Paketle, kargoya ver... Emek çok... Ellerine sağlık hocam... Bende müsait bir zamanda fotoğrafı ekleyeceğim... :)

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben ürünü kafamda daha büyük canlandırmışım, görünce gözüme biraz ufak geldi. Bakalım kesmezse ileride büyüğünü de alırız. Ama çok kaliteli bir iş çıkmış. İşçilik, el emeği ben buradayım diye bağırıyor. Paketleme de çok özenliydi. Eline emeğine sağlık @Mentalfeed hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...