Cuma akşamı oldu. Benimle iletişime geçen herkesin ürünlerini hazırladım mng hariç diğer konuştuklarımızı kargoladım. İnşallah akslik olmazsa mngde sabah 9.30da almayı kabul etti.
15mt ip almıştım ama hepsine tam yetmedi. Hesaplama hatası yaptım sanırım. Bende sap üzerine bağlayamadan yanına iliştirdim. Kargo poşetlerini içini dışını iyi inceleyiniz. Bazılarında poşet üzerine yapıştırdım.
Wpden konuştuğumuz arkadaşlarımın ptt, gardrops ve aras kargolarını yolladım.
Bana ve dahi forumumuza yakışmayacağından buradan iletişim kuramadığım ama listeye adını yazdıran 3 kişi de eğer bana ulaşırsa ürünlerini hazırladım gardropstan yollarım.
Elimde hazırda bir iki ürün daha var onları isteyenler öm den yazabilirsiniz
Hissiyatım
Bu süreçte bana özelden çok destek oldunuz teşekkür ederim. Bazı arkadaşların yaklaşımları o kadar iyi niyetli ve somuttu ki inanın malzeme eksik kaldı 40km mesafeden 1. Dereceden akrabam getirmedi ama forumdaşlarımızla çözdük işi. 3 günde bir sürü ebat ebat malzeme ürettik dayak yemiş gibi olduk. h
Hele bir terzi makası vardı babam 5 kilo sanki bileğimi kopardı fazlalıkları kırparken.

Bende bu yoğunlukta wpden ya da buradan gereken ilgiyi göstermemiş, aceleci yahut ters konuşmuş olabilirim. Bir kusurumuz olduysa affola
Öneriler
Bu ipi takmamış olmam bir yandan çok iyi aslında çünkü sizde bir ucundan emek vermş olacaksınız. Kendi emeğinizle beraber daha eğlenceli kullanacağınızı tahmin ediyorum
Berberliğim fazla iyi değil. Sizin Wooden Kit'inizin postunda yamukluk, kat falan varsa bir iki makas darbesiyle halledebilirsiniz

Aynı şekilde yaptığım boyada akma, fazlalık gibi şeyler varsa m700 le silinebilir veya çeşitli tadilatlar yapılabilir.
Wooden Kit'lerinizi elde yıkayınız. (elinizi yakmayacak kadar sıcak su kullanılabilir)
İki elinizle santrifüj yaptırarak fazla suyunu alıp gölge de kurumaya bırakınız.
Wooden Kit'inizi keyifle kullanmanızı temenni ederim.