Öncelikle bütün forum üyelerine merhabalar ismim murat .Detaylı oto bakım ile hobi olarak ilgilenirken son zamanlarda butik bir iş yeri açma fikri oluştu .Detaylı araştırmalarım sonucunda uygun ve ferah bir dükkan kiralamak istiyorum.Öncelikle fikrimden bahsetmek istiyorum .Butik bir işyeri açmak istiyorum içeride maks 2 araç alacağım .Dükkan içerisinde ufak bir kafetarya oluşturmak istiyorum gelen müşterilerim araçlarının durumu izleye bilmeleri ilerleyişi ve işlemleri görebilmeleri için.İçeride loş bir ortam ufak bir şömine ahşap desenli koltuklar ahşap masa otomotiv sektörü ile alakalı dergiler duvarlarda tablolar vs kısacası müşterinin geldiği zaman oturup dergisini gazetesini okuyacağı kafasını dinleyeceği güzel bir ortam oluşturmak.Uygulama alanına gelirsek eğer makinalarımı (koltuk yıkama-süpürge-basınçlı yıkama ve köpük ) karcher markasını tercih etmek istiyorum kaliteli bulduğum için .Polisaj makinalarım için rupes ve bosch marka polisaj makinalarını tercih etmek istiyorum.Ürünlerimi colourlock deri temizliği ve deri bakımı için .Polisaj ve dış temizlik için koch markasını tercih etmek istiyorum .ürünler ile ilgili birçok seçenek tabiki mevcut .Uygulama alanında bir adet zemn içerisine gömülü lift koymak istiyorum .Uygulama yapılacak alana led tünel yapmak istiyorum .Daha ayrıntılı ve daha sağlıklı hizmet vermek adına .Projemde birçok detay mevcut hepsini yazamıyorum ama önceliğim ürünlerimin ve makinalarımın kalitesi biliyosunuz makina yapar el övünür.Sonrası da kaliteli bir işçilik ile müşterilerime kaliteyi satmak istiyorum.Önceliğim para asla değil sevdiğim bir işi meslek olarak yapmak istiyorum.

projeniz istediğiniz gibi hayata geçerse güzel olur