Öncelikle arkadaşlar maaşallah diyelim her birimize ve muhabbetimize.
Şunun bilincinde olmakta fayda var, biz burada birlikte ilerliyoruz ve aynı gemideyiz. Bende benzer düşüncelere sahibim ve ufaktan bir şeyler de yapmaya çalışıyorum. Forumda ki diğer arkadaşlar takip ettiği kadarıyla biliyorlar.
Önce çevrenizden başlayın diyen arkadaşları destekleyecek bir iki bir şey bende ekleyeyim.
Bu duruma kesinlikle katılıyorum. Önce kendi arabamla ben 2 yıla yakın videoları izleyerek izlediklerimi deneyerek biraz tecrübe edindim. Ama
@alicankaradag 'ın dediği gibi her araç ayrı tecrübe, konu sadece iç temizlik olsa bile ! Özet geçeyim, ben ilk başta çevreme iş arkadaşlarıma malzeme parasına yapıyordum; Şu an biraz daha uzak çevreden, uzun zamandır muhabbet bile etmediğim lise tayfasından, komşulardan, öğretmenlerimden, daha önce aracını temizlediğim insanların anlatmasıyla yada instagramdan biz senin titizliğini görüyoruz aracımızı sana temizletmek istiyoruz deyip gelen insanlar var ve şu an Tekirdağ / Çerkezköy piyasasının bir tık altında seyrediyorum. Zamanla illa ki bende fiyatımı yukarıya çekeceğim icabında müşteriyle anlaşamadığım da geri çevireceğim. Her şey olumlu şu an evet, bunlar kendini bir şekilde ispatlamadan olmuyor. Zamanla dış uygulamalara geçeceğim, makine siparişimi verdim. Nisan 2.hafta gelecek çıkma bir parça ve kendi arabamla ufaktan polisaja da başlayacağım.
Şahsi kanaatim ufak ufak sindirerek ağır ağır deneyim kazanarak ilerlemek en doğrusu, Ben şu an öyle yapmaya çalışıyorum. Babam bana ilk zamanlar ne uğraşıyorsun bu işle diyordu, şimdi sana bir yer açalım diyor bu değişim 2.5 ayda oldu. 1 yıl sonra ne olacak kim bilir ? Ama bunlar ağır ağır ve tökezlediğin noktalarda yılmadan ilerleyerek oluyor.
Mesela bana son gelen A4'te çıkaramadığım lekeler var ve araştırıyorum nasıl çıkartabilirim diye. Çeşitli öneriler var ve deneyeceğim, yapamazsam adamdan para almayacağım ve bir daha bej döşemeli arabaları çok ince eleyip sık dokuyarak teslim alacağım. Ama çıkarabilirsem değme benim keyfime
Son olarak, benim sana nazaran şöyle bir artım var, bulunduğum bölgenin yerlisiyim. Tanınan bir ailem var dolayısıyla çevre geniş ve uygulama yaptığım alana kira ödemiyorum, babama ait. Hamd olsun bir şekilde ilerliyoruz.